Goede service en duidelijke communicatie.

De service en klantvriendelijkheid zijn zeer goed. De bestellingen die we tot nog toe plaatsten waren volgens datum.

Zeer vlugge en correcte levering die je continu kan opvolgen via track ! Fijne feestdagen !

Prima service, van offerte tot levering!

Bij PascoGifts ben je aan het juiste adres voor promogifts, veiligheidsmateriaal, relatiegeschenken, enz. De communicatie verloopt uitstekend, dit van begin tot einde. De leveringen gebeuren stipt. Kortom: een aanrader!

Goed!

Heel tevreden, danku !

Goede service, goed contact

Snelle levering, mooi spullen.

Optimale begeleiding

Perfecte begeleiding in de keuze van geschenken, voorstellen van alternatieven en opvolgen van de bestelling! En niet te vergeten: de snelle levering!

Heel tevreden!

Studio denkt mee over ontwerp en kleuren, er wordt aangeboden om eerst een staal te leveren zodat alles in het echt kan goedgekeurd worden, levertijden worden duidelijk gecommuniceerd en gerespecteerd, hele bestelproces via makkelijk en overzichtelijk online systeem. Men doet wat men belooft!

Snelle en verzorgde levering

uitstekende communicatie, opvolging, super om zo te mogen werken met een vertrouwde leverancier.

Aangename, snel & professioneel

Dankzij jullie hulp hebben we onze personeelsleden een leuk en gepersonaliseerd kunnen bezorgen. Zeer leuke samenwerken met snelle reacties op vragen.

top!

helemaal in orde; leuk geschenkje

Heel tevreden over de levering bedrukte koffietassen !

Koffietassen op tijd geleverd. Bedrukking ziet er prima uit. Tot de volgende keer.

Snel en goede kwaliteit

We hadden dringend mondmaskers nodig, dankzij David zijn selectie hebben we snel het juiste model kunnen kiezen en 10 dagen later werd onze levering bij mij thuis geleverd! De mondamaskers zijn aangenaam om te dragen en van goed kwaliteit, bedankt!

Super service

Marijke is een toptalent. Ze kent haar producten, adviseert als de beste, gaat tot het uiterste, verliest nooit haar geduld, is heel bereikbaar … Het was super fijn samenwerken!

vlotte levering en zoals afgesproken

Snel en correcte service

Er werd zowel tijdens het bestelproces als na de bestelling steeds snel en correct gereageerd. Het afgeleverde product is van zeer goede kwaliteit.

Goede dienstverlening, problemen werden direct opgelost.

Op vragen werd steeds spoedig geantwoord. Bij enkele geleverde pakketten was de doos beschadigd. Twee werkdagen na de melding al nieuwe dozen gekregen.

in woord is voldoende: PERFECT

heel tevreden over de samenwerking met jullie. communicatie gaat vlug, vlot en aangenaam. wat beloofd is wordt ook zo uitgevoerd. doe zo verder.

Dikke prima, snel en goed

Aluminium bidons voorzien van logo. Prima proefdruk met aanbevelingen. Snel geleverd.

leuke ideeen

Je dient op tijd te bestellen, want de levering duurt even. Netjes verpakt. Keurig op tijd binnen.

Super service van jullie

De service verliep heel vlot als je iets wou aanpassen aan jouw proefdruk deden jullie dit met plezier en kregen we iedere keer een super snelle reactie. SUPER WERK!

snel en meedenkend!

Bij een spoedbestelling voor Kerst kreeg ik heel snel voorstellen, er wordt steeds mee gedacht en er worden voldoende voorstellen geboden of alterantieven, leuk om een partner te hebben die meedenkt en vlot en snel kan schakelen als er zich een deadline voordoet !

Schitterende dienstverlening

Onze interne klant is zeer tevreden met deze bestelling. Mooi gegraveerd.

Ons Okra bestuur is zeer tevreden met het mooie resultaat!!!! Nogmaals dank U wel voor de goede service en het beloofde tijdstip van levering!!!! Gaan ze volgende week verdelen aan onze leden als kerstcadeau. Gr Annie

Heel vriendelijk, perfecte afhandeling

Marijke is top! Bedankt voor de leuke samenwerking en de snelle levering. De producten zijn perfect.

top

Zeer goede dienstverlening. Vlot afhandelen van de bestellingen en meedenken naar oplossingen!

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.