Vlotte service en goede opvolging

Vlotte service en goed digitale opvolging van het order (van bestelling tot facturatie).

Snelle service en goede communicatie

vlotte samenwerking en service

vlotte samenwerking en service

Onze bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, Een goede service, en duidelijke communicatie. Wij zullen hier nog bestellen !

Prima service !!

Prima service !!

Snelle service goed en vriendelijk geholpen

Goed bereikbaar, snelle reactie en meedenken. Top, alvorens een sample kunnen bekijken en snelle afwikkeling

Goede service en topkwaliteit

Alweer een goede en vlotte samenwerking met Pasco. Service, communicatie, afspraken,.. alles wordt op een correcte manier aangebracht. Kwaliteit van geleverde materiaal ook weer TOP.

Kwaliteit & zeer vlotte service

In het verleden heb ik meermaals met hun samengewerkt & vandaag de samenwerking herstart. Hun opvolging is vlekkenloos en kan je als klant ook heel eenvoudig zelf volgen doormiddel van je klantenplatform. Hier kan je alles terugvinden van facturen tot de verschillene proefdrukken. Ook bij dringende zaken komen ze altijd hun afspraken na!

Het advies en de kwaliteit zijn geweldig

Heel goed en vriendelijk geholpen, en een prima produckt geleverd.

Pasco levert kwaliteit in een mum van tijd!

Een betrouwbare partner, snelle service en scuiterst correcte prijs-kwaliteit.

Goed en snel geleverd

De bestelling werd heel snel afgehandeld en geleverd.

Super toffe mensen om mee samen te werken!!!

Goed ontvangen, degelijke info gekregen, perfecte samenwerking en afspraken... Mooie prijzen gekregen... Gewoon een top team!!! Ik kom zeker en vast terug! Tot binnenkort! 100% 5*****

Sneller geleverd dan verwacht en in één keer goed!

Prima prijs/kwaliteit verhouding, goede afhandeling en snelle levering. Zelfs sneller dan verwacht, daardoor konden we de actie ook sneller inzetten.

Top service met een behulpzaam team!

Je kan alles vragen aan dit fantastisch team, producten van topkwaliteit en een vlotte service!

Op en top professioneel

Op en top professioneel. David (Pasco) staat altijd paraat en is in staat zelfs op de meest last minute requests een oplossing te bieden. Ook tijdens de recente corona periode, dewelke gepaard gingen met vertragingen, wist hij toch uiterst professioneel te handelen en open te communiceren. Werd sterk geapprecieerd door onze firma.

Mooie drukkwaliteit aan een goede prijs

- Snelle levering - mooie drukkwaliteit - Vooraf een sample aanvragen van het product kan altijd zonder problemen (onbedrukt) - concurrentiële prijs - professioneel team dat meedenkt wat artwork en layout betreft

Top service, keer op keer!

De bestelde producten waren weer perfect in orde. De levertermijn werd perfect opgevolgd.

Vlotte opvolging van onze dringende bestelling.

Snelle en kordate opvolging zorgde er voor dat we onze deadline hebben gehaald!

Hulp bij juiste keuze en levering zoals afgesproken

Er is enorm veel keuze qua promogifts, maar dankzij het goede advies kwamen we snel tot het meest geschikte gift voor onze organisatie. We hadden de gifts op heel korte termijn nodig. Pasco hield daar duidelijk rekening mee in hun advies, en alles werd perfect op tijd geleverd. Top service, dankjewel!

Zeer vriendelijk, helpen je echt verder en supersnelle service!

Na het stellen van mijn vraag, kreeg ik supersnel reactie. Zelfs als ze niet direct een antwoord hebben, wordt je wel verwittigd dat ze ermee bezig zijn. Ze houden zich aan afspraken en dat vind ik zeer belangrijk. Zowel antwoord op je vraag als levering gaat vlot en snel!

Goede communicatie & snelle levering van kwalitatief product

Tevreden over snelle reactie & communicatie met Pasco. Geleverd product van goede kwaliteit net zoals vorige keer!

Een professionele service met een persoonlijke warme touch

We hebben mondmaskers met ons logo besteld en vanaf het begin is er meegedacht, snel gereageerd tot we helemaal tevreden waren over de print. Ook bij de levering is er mee opgevolgd tot we de doos effectief hadden. Met persoonlijke aandacht én een goed gevoel voor humor. Wij komen zeker terug bij jullie!

mooi materiaal geleverd in een vlotte bestelling

Snelle en correcte service met persoonlijke touch

Van prijsaanvraag tot levering – alles prima verlopen. Heel goede opvolging en persoonlijk advies gedurende het volledige proces.

eenvoudig, snel en kwalitatief goed

eenvoudig leuke relatiegeschenken kunnen bestellen. hele proces is zeer eenvoudig, en daarna wordt het bestelde binnen de afgesproken termijn geleverd dus helemaal top

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.