steeds correcte afhandeling en snelle levering

Pasco is een heel betrouwbare firma, nog nooit problemen mee gehad. Ik ben alvast fan!

Fantastische service!

Ik kwam vrij last minute met een spoedbestelling, maar dat was geen enkel probleem. Marijke heeft dit persoonlijk in goede banen geleid waardoor de levering perfect in orde én op tijd was. Een zeer tevreden klant hierzo!

Al jaren klant, duidelijke en vriendelijke communicatie, steeds correcte service. Wij zijn tevreden.

Wij zijn een tevreden klant. Extra info als we dit vroegen. Correcte opvolging dossier. Steeds duidelijke en vriendelijke communicatie, vlotte & aangename samenwerking.

Aangename T-shirts

Onze techniekers vinden deze T-shirts zeer aangenaam. Ze zitten ruim en geven hen de mogelijkheid om vlot te werken.

Vlotte samenwerking en vlotte levering!

Snelle levering en direct antwoord op de mails. Producten waren perfect zoals gewenst.

Tevreden en snelle behandeling

Zeer tevreden over de producten en er kan steeds gerekend worden op een snelle behandeling.

Leverancier waar je kunt op rekenen

Correcte , betrouwbare leverancier, die eigen input en opvolging geeft aan de klant.

Snelle levering, kwaliteit zoals beloofd!

Onze bestelling, mokken met opdruk, wat zeer snel geleverd en de opdruk was perfect.

Service is top!

Bedankt voor jullie geduld om telkens weer een aanpassing te willen maken aan de drukproef. Het uiteindelijke resultaat is boven de verwachtingen.

Alles verlopen zoals gewenst

Ik heb snel offerte gekregen voor wat ik wou en er werd snel gehandeld omdat ik de goederen ook op korte tijd moest ontvangen.

Vlotte communicatie, tof design en snelle levering.

Top service & top kwaliteit

Goeie service vanaf begin af aan, vragen professioneel opgelost en hulp gekregen waar nodig. Zeer vriendelijke contact persoon en mooie levertijd. Perfect in orde!

Snel, vriendelijk en correct

Al jarenlang klant bij Pasco: supersnelle service, hele vriendelijke mensen en altijd een correcte en tijdige levering.

uitstekend

Van eerste tot laatste contact, correct, snel en kwalitatief oké.

Mooie, kwaliteitvolle post-its, maar slechte interne communicatie.

Het ontvangen product is goed en kwaliteitvol, maar de interne communicatie was heel nadelig voor ons. Eerst hadden we een offerte ontvangen voor 600 stuks. Nadien was dat ineens niet meer mogelijk en moesten wij een keuze maken tussen 500 of 1000 stuks. Zo waren wij verplicht er 1000 te nemen, omdat 500 net te weinig waren. Daarbovenop kwam de levertermijn ook niét overeen met wat afgesproken was, dit was nadelig voor onze verdere organisatie.

vlot en correct

Vlotte samenwerking van offerte, opmaak en oplevering. Duidelijke communicatie in het hele proces.

TOP

Goede en vlotte service. Antwoorden heel snel op vragen. Het resultaat is zoals we in gedachten hadden!

SUPER!!!!!

Wij hebben een zeer positieve ervaring met het aankopen van gadgets bij jullie firma!

Deze ervaring was niet zo positief - de vorige wel

Probleem met defecte spaarvarkens. wij verwachtten toch meer positieve reactie van de leverancier + fabrikant

Zoals steeds correct afgehandeld

Vriendelijke service, en altijd netjes en op tijd afgehandeld. Aangenaam om mee samen te werken.

snelle service

ondanks het kort dag was, zijn onze producten correct en snel geleverd.

Zeer goede klantenservice

A.u.b. zet me niet op mailinglijsten om reclame te ontvangen. Dank u wel.

Bedankt voor de vlotte en correcte opvolging!

Voor een tweede maal een snelle opvolging van mijn order.

Snelle service, goed product

Vriendelijk personeel, snelle service

Een geweldige en snelle service, en denken mee met wat je precies wil.

Een geweldige en snelle service, en denken mee met wat je precies wil. Ook al staat het niet direct online dan doen ze hun uiterste best om het te vinden of samen te stellen. En alles nog snel geleverd ook.

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.