Parfait

Produit arrivé sans problème. L'arbre commandé est parfait. Adopté en 2 min par l'intéresse !

De krabpaal is een kunstwerk…

Ik ben helemaal weg van deze krabpaal, en mijn Garfield al helemaal! Hij geniet in zijn luxe Vila alsof hij de koning van het huis is. Daarbij is het design zo strak en stijlvol dat het perfect bij mijn interieur pas

Kwaliteit

Ik heb de Cleopatra 304 gekocht en deze is een degelijke krabpaal die ook stevig staat. De katten mogen een sprong wagen de krabpaal beweegt niet. Zij zijn dan ook fan van de krabpaal en krabben en veel aan en liggen op hun dood gemak in het mandje en ligbedje bovenaan. Kortom alles wat een krabpaal moet zijn.

kwaliteit

zeer tevreden over mijn aankoop evenals voorgaande aankopen Petrebels levert kwaliteit

Au top

Vraiment de très bonne qualité

Arrived Fast and the Quality is great!!

Our Order arrived very fast, the Cat Tree is of very good Quality and it was very easy to put together. My Cat loves her Tree. I can only recommend this company!

Superbes arbres a chats, nos chats adorent!

Superbes arbres à chat, bien conçus, très bien finis et très solides. Le Turnpike est un de mes préférés ( nous avons 6 arbres Petrebels , des grands et des petits). le montage est hyper facile, la livraison rapide, que demander de plus. C'est officiel, nous habitons chez nos chats qui sont fans de la marque!!!

Superbe qualité

Complètement satisfaite Mes chats l'adorent, l'arbre est beau, solide et stable

Facile à monter et de qualité

Un nouvel arbre à chats Petrebels pour notre famille de 6 chats. Facile à monter et toujours de qualité.

Chats ravis

Nos chats sont ravis, ils apprécient énormément ce format.

Génialissime

super qualité mes chats sont des rois

Cool krabmeubel

Leuk krabmeubel met klein verstopplaatsje

Arbre à chat au Top!

Arbres à chat haut de gamme. J’en ai acheté plusieurs et mes chats les adorent. Très confortable.

Topper

Snelle verzending , goede stevige krabpaal

Echt een prachtige krabpaal, erg stevig en de kussen zijn zeer zacht en gevuld. Enige minpunt als de poezen zeer vast slapen kunnen ze in het gat vallen. Maar hopelijk raken ze hier onbewust aan gewend, net als mensen in een bed :-). Goede service en echt heel erg mooi!

Produit et service client topissime

Malgré la grève Bpost, Petrebels a accepté de me retourner le colis via DPD que j’ai reçu en 2 jours alors que le colis initial se balade toujours. Arbre à chat robuste et très esthétique Merci à cette formidable équipe! Je recommande Petrebels à 200%

Parfait ! L’arbre à chat est magnifique et de super qualité

Je suis ravie de ma commande. Mon chat a de suite adopté son nouvel arbre à chat

Prima krabpalen

Vlotte levering, goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Eindresultaat erg mooi en het belangrijkste: de katten zijn er blij mee!

Litière pour chat

Je tres satisfait pour cette litiere pour mes 5 chats Plus d'odeur horrible dans la maison

Geweldige krabpaal, fijn formaat, katten liggen heerlijk!

Deze krabpaal had ik jaren geleden al eerder aangeschaft. In de beige tint. Uiteindelijk bleek dat met een zwarte kat geen goede combinatie en kreeg ik hem op gegeven moment niet meer mooi schoon. Hierom hetzelfde model gekocht, maar nu in de donkerste tint die er was. Ik ben er echt blij mee. De katten (best grote kater) ligt er heerlijk in te slapen.

Superbe arbre à Chat, mon Voyou l'adore

L'arbre à chat est splendide et de très bonne qualité, mon chat l'a adopté direct. La livraison a été rapide. Je le recommande à 200%

Très satisfaite de ma 1ère commande

Excellent suivi de commande, livraison rapide et très soignée. Le hamac reçu est parfait : spacieux très solide et tout doux .Mes chats l'adorent .

Prachtige stevige krabpaal

Verliefd op de krabpaal.op de site, besteld, in elkaar gezet (heel makkelijk met de handleiding) en onze katten hebben hem direct ingebruik genomen! Voor een dutje, een krab partij of om overheen te vliegen....ze vinden hem alle 3 fatastisch en wij ook!!

Geweldig klimpaal

Robuust en stevig. Zelfs tijdens mijn dolle zoomies blijft ’ie overeind. Hang er dagelijks in, puuuurfect!

Très bel arbre à chat rien à dire. Petit soucis avec un hamac mais le service client et très réactif, ils en ont envoyé un pour le remplacer le jour même.

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel