Fantastisch !

Wij hadden reeds eerder krabpalen gekocht voor de 2 poezen, maar nu besloten we voor een groter model te gaan. De nieuwe krabpaal is indrukwekkend, mooi, stevig…. alle verwachtingen werden ingelost! Ook de poezen zijn superblij met de palen. Hartelijk dank om zo een prachtige degelijke producten op de markt te brengen. Een aanrader voor iedereen!

We have four cats, and they love the cattree

We have four cats, and they love the cattree. Everyone sleep in the cattree.

In een woord perfect Onze 2e krabpaal van pet rebels Kwaliteit is goed en makkelijk in elkaar te zetten!

Snel en mooi

2 blije dames

Weer een super aankoop.. makkelijk in elkaar te zetten en lekker stevig.. mijn dames liggen graag voor het raam ( zijn binnen katten) en zo kan ik lekker makkelijk verplaatsen en goed schoonhouden.. blij met de aankoop

Parfait

Qualite au top dans les délais pour l expédition arrivé très rapidement colis en excellent Etat. Montage a deux pour le siberian compter une bonne heure

Haltbarkeit ein absoluter Witz!

Selten so einen absurden Kundenservice erlebt. Der Kratzbaum wurde im Februar gekauft und nach wenigen Monaten lösen sich bereits an mehreren Liegeflächen die Plüschbezüge. Die Erklärung des Supports: Das sei normal, wenn Katzen daran kratzen. Ein Kratzbaum, der Probleme bekommt, weil Katzen daran kratzen. Muss man erstmal sacken lassen. Besonders stark fand ich auch den Vergleich mit einem Sofa – sinngemäß: Wenn Katzen ans Sofa gehen, geht das ja auch kaputt. Genau deshalb kauft man eigentlich einen Kratzbaum. Noch besser: Man teilte mir sogar mit, dass auch ein neues Ersatzteil wahrscheinlich innerhalb weniger Monate wieder beschädigt sein wird. Gleichzeitig soll ich dann aber weiter Geld in Ersatzteile investieren. Ich halte seit 24 Jahren Katzen und hatte Kratzbäume, die nach einem Jahrzehnt besser aussahen als dieses Modell nach ein paar Monaten. Immerhin war der Kundenservice ehrlich genug, indirekt zuzugeben, dass die Qualität des Materials einfach nicht besonders langlebig ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Blije katten

Ik ben erg blij met de kattentoren. De katten zitten er graag op en in.

Du solide !

Je suis ravie de mon arbre à chat pour chat de grande taille. Mon Maine Coon l'adore. L'envoi a été plus rapide que ce à quoi je m'attendais :) L'arbre a chat me semble très solide. Je recommanderai cet achat à mes amis qui ont des Maine Coon en tout as !

Aanrader!!

Inmiddels mijn tweede krabpaal van PetRebels: De Maine Coon in off white voor boven op de kattenkamer. In de woonkamer stond al de Ragdoll 179 in off white te shinen :-) Ook de Maine Coon is weer zo’n mooie en stevige paal waar de katten megablij mee zijn! En snel verzonden en goed verpakt, kortom: Aanrader!!

top

Mijn katten zijn blij met deze mooie stevige krabpaal. De speeltjes die je er aan kunt bevestigen waren al snel stuk maar de paal is super!

Super qualité au top

Bonjour je suis super contente de mes achats. la qualité est au RDV… la livraison au top… continuez comme ça… je parle de vous autour de moi… Bravo et merci pour eux et nous

Poes vindt het prachtig

En maakt er veel gebruik van

Geweldige krabpalen, de katten zijn er superblij mee!

De levering van de krabpalen was heel snel. Ik heb 6 petrebels krabpalen en mijn katten vinden ze allemaal geweldig. Zeer stevig en comfortabele ligplekjes.

Robuust en goed te installeren

Onze katten zijn er heel blij mee, dus wij ook.

Arbre à chat

J'ai pris pour mes 3 chats le meilleur arbre à chat que j'ai jamais trouvé. La qualité est exceptionnelle, il est aussi super bien pensé 3 grosses niches, des plate-formes suffisamment larges et 4 hamacs (pour éviter les disputes entre mes trois félins) la couleur blanche et vraiment très sympa. Quand à mes chats j'avais pas monté le premier niveau que j'ai dû négocier pour qu'ils me laissent le monter. Depuis les trois adorent dormir, jouer et faire leur griffes dessus. Je pense que c'est le meilleur achat que j'ai pu faire pour eux cette année.

Excellent quality

Top-tier products. I don't think it's possible to find better

Parfait

Commande réceptionné rapidement. Mon Maine Coon et mon chat Persan adorent et on adoptaient cette arbre à chat. Il est très costaud, stable et c’est très bien pour les griffes des chats.

Conforme à la description

Conforme à la description Solide et stable Envoi rapide

Top achat

Très belle arbre à chat et très solide. Livraison rapide.

Petrebels om advies gevraagd ivm een onderdeel van een krabpaal die recent werd aangekocht. Kreeg snel een gericht antwoord met aanvullende info. Op basis daarvan kon ik via de klantendienst het item bestellen en werd het ook zeer snel geleverd. Het onderdeel gaf de beoogde oplossing en voldeed dus helemaal aan de verwachtingen. De behulpzame en klantvriendelijke dienstverleningen Petrebels is echt een aanrader, gewoon TOP!

Fantastisch bedrijf: producten, mensen en de levering

Groot aanbod van goede producten. Erg goede service bij de vestiging in Schijndel, met zichtbare "liefde voor het vak" en voor katten. Leveringsproces ook uitstekend.

Vandaag samen met mijn vrouw een flink stuk gereden om naar de winkel te gaan. Daar aangekomen zeer hartelijk ontvangen met heerlijke koffie Zeer goed geholpen met goed advies en leuke humor Hele leuke mensen. Nemen alle tijd Geholpen met gekochte spullen in de auto te krijgen Alle lof voor deze mensen Al met al een zeer leuke ervaring

Stevige krabpalen, niet te vergelijken met andere merken Ook nog mooi om te zien

Onze Noren zijn er superblij mee en wij ook.

Wij hebben de Drive 195 en de Charlotte 180 gekocht en daar een groot klimparadijs van gemaakt. Onze Noorse boskaters vliegen er doorheen en daarom met een haakje voor de zekerheid een deel vastgezet aan de muur. Prachtige stevige klimpalen en mooie kleur. Niet alleen de katten zijn er blij mee het is ook een prachtig meubelstuk in huis.

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel