Parfait!

Commande très bien préparée, livraison rapide et bien emballée. Produits de qualité.

Meine Katzen lieben den Kratzbaum

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tolle Produkte! Meine Katzen liebe Petrebels.

Sehr gute Qualität und ein zuverlässiger Kundenservice. Einfach top

top!!!!!!!!

Geweldige krabpaal en ik bestel zeker binnenkort de 2e. Hele goede kwaliteit en eindelijk kunnen mijn grote katten nu ook goed hun nagels scherpen . Dank jullie wel voor de snelle en goede service.

bien

Rapide Bonne qualité,expliquations de montage claires.

Schnelle unkomplizierte Lieferung

Produkt ist top. Super Qualität. Meine Katzen fühlen sich von Anfang an wohl

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super kwaliteit & snelle bezorging!

De poezenflat is lekker stevig en mijn 5 katten liggen er graag in!

I am so happy to have purchased a Petrebels product! Super quality and punctual delivery. My rebels are very very happy!!!

Easy

Easy Bestellung,super schnelle Lieferung.auch ein super für den Lieferservice von.DPD.Immer wieder sehr gern.

Der Kratzbaum ist super

Sehr stabil meine Katzen lieben ihn

Rien à redire . La qualité est incroyable robuste

Rapide et sérieux

De krappaal xxl katten is uitstekend

Mijn 4 katten zitten er graag op de krappaal van het jullie. En is nog steeds niet stuk Heel te vreden

mijn 3 birmaantjes vinden het top!

Hebben 3 H Birmanen en die vinden de nieuwe krabpalen de max. Petrebels is het beste momenteel op de markt. Als zij gelukkig zijn, zijn wij dat ook!!!

Livraison, qualité, robustesse

Qualité, robustesse, livraison top

Paradijs voor m’n poezenkinderen

2 jaar geleden een fantastische kattenmeubel gekocht , met 1 hangmat nu een 2e hangmat toegevoegd, ieder n eigen , heerlijk vinden ze het en deze laatste zit een rits in waardoor het makkelijk uitgewassen kan worden .

Wahr alles super

Gut verpackt gute Qualität und meine katzen lieben ihn und haben ihn sofort eingeweiht

Geweldig!

Helemaal naar wens, onze poes ligt er heerlijk volop van te genieten! We gaan kijken en informatie inwinnen bij jullie of we hem uit kunnen bereiden. Verder erg tevreden over de stevigheid en model.. dikke prima

they love it

super solid and super used by the cats. they sleep in there and play in there

Schnelle Lieferrung,super Qualität

Innerhalb von zwei Tagen kam unser Kratzbaum bei uns an. Die Aufbauanleitung war sehr verständlich, und der Kratzbaum war schnell aufgebaut. Die Qualität ist super,und unsere fünf Feĺnasen sind begeistert. Ich habe dann noch die große Kratztonne bestellt. Sie ist toll,und wurde auch binnen drei Tagen geliefert.

De perfecte krabpaal !

Deze paal is stevig , makkelijk te monteren, mooie look, grote mandjes. Kortom ideaal voor mijn grote kat.

Geweldige mooie sterke krabpaal. De katten lagen binnen tien minuten allemaal op de nieuwe krabpaal. Vooral de hangnat is enorm populair. Makkelijk in elkaar te zetten en heel erg stevig.

Facile à monter. Bien adopté par mon Chat

Snelle service, goed product!

Onze krabton voor drie rebels was helemaal op. Via zoektocht op internet op deze uitgekomen. Werd snel geleverd (in een te leuke doos). Onze rebels zijn er helemaal blij mee. Lekkere stevige ton die ook nog eens mooi in ons interieur past!

Heel tevreden met mijn aankoop

Mooie krabpaal en krabton Heel degelijke kwaliteit

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel