Goede klantenservice, goede kwaliteit krabpaal

Mijn bestelling was vertraagd, ondanks dit verzachten ze mijn ongeduld. Ik kreeg leuke kadootjes voor mij zelf en voor mijn kat. Zij reageren snel en lossen een probleem snel op. De krabpaal is makkelijk in elkaar te zetten, erg stevig en van goede kwaliteit. Mijn prinses is blij met haar nieuwe troon! En ik overigs ook, het past mooi bij mijn interieur:) wij zijn er erg blij mee! Bedankt voor de goede service.

Super Qualité

Juste savoir si nous pouvons racheter des tapis car j’ai un élevage de Ragdoll et le fait d’avoir un jeu supplémentaire serait super confortable

Incroyable

Qualité/ Prix incroyable ! Fidèle aux images , mes chats sont ravis ! Je recommande totalement . Pour ma part j'ai rajouté un panier chat en plus et ils sont tres contents !

Super goed voor de kattenbak, ruikt lekker fris

Rien à redire

Arbre à chat de grande qualité ! Stable et robuste ! Rien à redire sur la qualité des matériaux ! Je recommande vivement !

Magnifique

Matériel de qualité, très stable, livraison rapide Je recommande

Sehr gut

Kratzbaum Siberian 200 und Hängebrücke: Wirklich sehr stabil - auch wenn unser 7kg Moppel darauf rumklettert wackelt nix. Alle Pakete kamen gleichzeitig an, alles gut beschriftet, Aufbauanleitung wirklich klar; zu zweit in einer Stunde locker aufgebaut. Hängebrücke wurde von uns noch gekürzt, war problemlos möglich. Auch die arthritische Katze kommt hier ohne große Sprünge bis auf den obersten Liegeplatz und genießt das sichtlich. Kleines Manko: die ersten 3 Tage hat das Teil noch ziemlich ausgedünstet (vermutlich der Kleber der Bezüge/der Sisalrollen). Der Geruch war nicht wirklich schlimm, aber so, dass ich selber trotz dauergeöffneter Terrassentür auch nicht länger direkt daneben sitzen wollte. Die Katzen haben sich die ersten Tage daher auch nicht länger darauf aufgehalten... Heute (Tag 5) ist es sehr viel besser und beide Katzen haben genüsslich den halben Tag in Hängematte und Schlafbox geschlafen und gechillt. Also als Tipp für Geruchsempfindliche: Erst mal auspacken und die großen Teile 3-4 Tage auf Terrasse oder Balkon ausdünsten lassen, ehe man das Ganze drinnen aufbaut. Für den Preis erhält man jedenfalls wirklich ein qualitativ sehr gutes Produkt - wir empfehlen Petrebels definitiv weiter! Und nebenbei, wirklich sehr cooler Internetauftritt, macht Spaß, durchzuschauen. Als Tipp noch: Wäre toll, wenn bei ALLEN Kratzbäumen die Kletterwege schematisch dargestellt wären, so dass man die Abstände kurz nachschauen kann. Gerade wenn man was für Seniorenkatzen geeignetes sucht, ist das sehr hilfreich!

Bon achat

Bon achat

Tolle Produkte, immer wieder!

Tolle Produkte, Preis-Leistung passen! Wir haben zwei Kratzbäume für unsere Coonies…. immer wieder gerne.

Excellente qualité !

La qualité est vraiment au rendez-vous ! Montage facile et rapide en plus ! Et mon chat n’attendait pas qu’il soit fini de monter pour grimper dessus ! Et très joli également.

Heel erg tevreden

Mijn kitten scooby is er heel blij mee, Maakt er heel veel gebruikt van

Mooi, stevig, goede kwaliteit, dus 5 blije katten!

Onze 1e petrebels krabpaal staat er nog steeds mooi bij en daardoor is de keuze om weer voor dit merk te kiezen makkelijk gemaakt! Onderhand is dit krabpaal nummer 3, op elke verdieping staat er wel eentje. Onze 3 Pixiebob katten en 2 Maincoons maken er graag gebruik van.

Perfekt!

Parklane 131 in Grau Die Lieferung war zügig und schnell. Der Aufbau klappte reibungslos. Als der Baum stand hatte ich allerdings Bedenken, ob die Hängematte und das vorgelagerte Brett unseren 13,5 KG schweren Main Coon Kater trägt und nicht umkippt. Aber falsch gedacht. Alles in bester Ordnung. Selbst mit Anlauf und Schwung steht der Baum wie ein Fels in der Brandung.

Sehr gute Entscheidung

Habe bereits eine Bewertung für diesen Guten Kauf abgegeben.

Snel geleverd en degelijk

De kattentoren was er erg snel. Hij is stevig gebouwd en mijn kat kan mij nu goed op mij neerkijken als ik iets doe. De slaap mandjes vindt ze vooral leuk.

Mega Kratzbaum

Unsere 2 Schmusetiger lieben den Kratzbaum. Er war schon beliebt, als er noch nicht mal aufgebaut war. Klasse Verarbeitung. Nur noch Petrebels!

Geweldig bedrijf met kennis van zaken en persoonlijke service

Omdat de oude krabpaal overduidelijk aan vervanging toe was gingen we afgelopen zaterdag 7 juni naar Petrebels voor een nieuwe krabpaal. We waren niet bekend met Petrebels, maar hoopte op een goede service van mensen met kennis van zaken. De service was vriendelijk, persoonlijk en we hadden echt te maken met deskundige mensen, en beter dan verwacht. Vanochtend bleek één van de kussens kapot. Vanmiddag ging ik even bij het bedrijf langs om dit te melden. Niet i.v.m. een klacht, maar om het bedrijf waarbij kwaliteit zo hoog in het vaandel staat te informeren zodat ze dit kunnen aanpakken. Ik werd bedankt voor het melden en ze gingen hiermee aan de slag. Daarnaast ging de medewerkster naar het magazijn om de kapotte kussen te vervangen. Petrebels Een bedrijf dat minimaal een 10+ verdiend als beoordeling

Victoria 125

Livraison rapide, service client au top et matériaux de qualité. Mes deux chats ont tout de suite aimé grimpé sur l'arbre à chat. Il est stable et robuste. Le tissu est tout doux et le fait qu'on peut remplacer les pièces si besoin est vraiment top et rend l'achat plus rentable et durable comparé à un arbre à chat classique qui ne dure pas plus d'un an chez moi. Merci à l'équipe Rebels !

Topkwaliteit, al had de site wel mogen vermelde dat het meubel best in de muur verankerd wordt, staat voor het raam dus zelf oplossing voor moeten zoeken!

Aankopen voor het leven!

Ik ben heel mijn leven lang opgegroeid met kattenkrabpalen van PetRebels! Nu dat ik zelf weer 3 katten in huis genomen heb bestond er dus geen twijfel over de aankoop van een nieuwe paal, bij Petrebels natuurlijk! Onze katten zijn er helemaal zot van!

Très satisfaite

Facile à monter,esthétique,matériaux de qualité

Très satisfait

Nous sommes très satisfaits de notre achat, l'arbre à chat est super, il est très grand et très résistant. Le tissu qui le recouvre est de bonne qualité et le fait que les coussins puissent s'enlever est vraiment un plus car ils peuvent passer à la machine à laver. Il est plutôt facile à monté, même si cela prends du temps vu la taille que nous avons pris. Les paniers sont très grand donc idéal pour un chat européen mais aussi un main coon, nos chats l'adorent. Les cases sont assez grande pour que nos chats puissent détendre leurs pattes lorsqu'ils sont allongés et la couleur de l'arbre à chat est très joli et facile d'entretien. Le petit jouet dessus est adorable et la corde est parfaite pour qu'il grimpe dessus. La taille des poteaux étant très grande, c'est idéal pour qu'il puisse facilement faire leur griffe et la corde dessus est solide. Nous recommandons à 100%.

Mijn vier katten zijn super tevreden :)

We hadden reeds een kleine krabpaal van petrebels voor onze twee oudste katten. Met de twee kittens die bijgekomen zijn, een grotere besteld. Mijn katten genieten van de nieuwe krabpaal :)

Snel en goed

Inmiddels al een paar keer bij jullie besteld, en altijd tevreden. De bestelling is er heel snel en de kwaliteit van de bestelde artikelen is echt goed.

Tevreden Maine Coon!

Onze maine coon kater nam gelijk de krabpaal in beslag en geniet van zowel het mandje als het holletje. Het speeltje dat eraan hangt heeft ie na enkele dagen al gesloopt. Na een uur lab deze al los in de woonkamer, maar na een paar reparaties is het bolletje niet meer te redden. Dat is het enige minpuntje. Buiten dat is het een prachtige krabpaal!

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel