Bester Kratzbaum! Würde ich wieder kaufen

Wir haben bisher zwei Kratzbäume von petrebels gekauft und sind sehr zufrieden mit der Qualität. Bei vier Hauskatzen ist unser Verschleiß an kratzbläumen relativ hoch. Aber die Kratzbäume von petrebels halten wirklich viel aus und somit auch langlebiger als andere Kratzbäume. Durch die sehr schwere Bodenplatte haben die Bäume auch genug Standfestigkeit wenn 2 oder 3 katzen während ihrer Zoomies gleichzeitig da drauf am rumtoben sind. Und das wichtigste natürlich: alle vier unserer miezen nehmen die kratzbäume sehr gut an und nutzen jede liege- und kratzfläche voll aus. Ich würde immer wieder einen Kratzbaum von petrebels kaufen.

Fantastisch !

Het is een serieuse overweging om te investeren in een kattenwand. Maar naar lang twijfelen toch de investering gedaan,snelle levering & prachtige kwalitatief mooie producten. Enorm blij met de kattenwand voor onze lieve Ragdolls.

Sehr schöner Brunnen

Sehr gut zu reinigender und leiser Brunnen, den unsere Katzen alle sofort angenommen haben. Gerne wieder!

Alles top!

Heel blij met de Pet Rebels drinkfontein. 6 Rebels drinken er van en binnenkort bestel ik er nog een. Mooie kleur en vorm en voor het baasje … geen geluid van druppelend water. Sensor werkt ook stimulerend voor het spelen met water, leuk om te zien. Website leuk om door te lezen, eenvoudig om te doorlopen en te bestellen. Snelle verzending en super netjes verpakt. Kortom, alles top!

Wie immer alles super

Wir haben 3 große Kratzbäume und einen Trinkbrunnen bei euch gekauft, wir sind immer wieder begeistert eure Qualität ist wirklich unschlagbar und unsere 2 Miezen sind mega glücklich. Macht weiter so

Ziet er super en luxe uit

leuke recensies van bekenden

toller Wandparcour

Meine katze liebt die neue Kletterwand. Sie hat gleich alles am 1. Tag erobert. Eine sehr gute Verarbeitung/Qualität und einfach anzubringen. Kann ich nur weiterempfehlen.

Estate 170 ist perfekt!

Der Kratzbaum ist wahnsinnig stabil. Meine 2 Katzen können ruckzuck von unten nach oben klettern ohne das der Baum auch nur einen Millimeter wackelt.Allerdings werde ich eine weitere Liegemulde bestellen müssen,da sie sich um eine Mulde kloppen :-)

Écht geruisloos!

Met 3 katten en op verschillende plaatsen in huis schaaltjes water,is dit van alledrie de favoriet! Staat op het aanrecht en daar mogen ze (zolang ik niet in de keuken met eten bezig ben)onbeperkt gebruik van maken!

Werkt goed

De fontein kwam keurig verpakt aan. Hij is makkelijk in elkaar te zetten. De fontein werkt goed. De enige die niet blij is, is de kat. Hij vind de fontein nog erg eng en verdacht. Het gaat langzaam beter, hij loopt er nu langs en negeert ‘m. We blijven positieve ervaringen opbouwen met liksticks en aandacht. Hopelijk gaat hij ‘m ooit gebruiken.

Sehr schönes Katzensofa, gute Qualität

Ein tolles Katzensofa. Wurde direkt von meinen Mietzis eingeweiht. Schön stabil und genau wie auf den Bildern zu sehen. Gut find ich auch die Druckknöpfe zur Befestigung des Liegekissens an der Unterlage, sowie auch den abnehmbaren Bezug. Alles prima, wie bei allen Artikeln , die ich bisher bei Petrebels gekauft habe:)

Waterfontein

Prima maar katten moeten blijkbaar aan deze soort waterstroom wennen. Komt vast goed

Super service en kwaliteit

Wij zochten voor onze kat (inmiddels katten ) een krabpaal bij veel dieren winkels en tuincentra geweest maar geen een gevonden die onze smaak was en vooral die van goed kwaliteit was ! Via mijn vast radio zender radio nl bij pet rebels gekomen en hier een super mooie krabpaal gekocht die precies in onze smaak is en past in ons interieur met een super kwaliteit ! Mocht er in de toekomst iets mis zijn hebben ze reserve onderdelen en kan je de krabpaal uitbreiden wij hebben deze nu anderhalf jaar en onze katten zijn er nog elke dag blij mee !

Katjes zijn blij

Zelfs onze eigenwijze muts die het liefst buiten drinkt, vindt deze drinkbak ok genoeg om ook binnen te drinken nu. Echt een aanrader.

Je recommande

Service client réactif et précis, livraison rapide et sans aucun dommage. Arbre à chat effectivement de qualité qui fait le bonheur de nos gros et moins- gros chats !

The cats love it!

Great product, fast delivery. Our second buy from Petrebels, can only recommend.

Erg vriendelijke mensen beginnen met koffie, en helpen je erg goed met de keuzes die je hebt. En dat zijn er nogal wat. De spullen zijn erg mooi en de kwaliteit is ook top. Kortom een leuke winkel ervaring en een blije kat, wat wil je nog meer!!

Excellent j’adore ! Mon arbre à chat est incroyable ! Merci

J’ai eu un problème pour essayer d’acheter mon arbre à chat sur mon compte J’ai demandé sur Facebook de l’aide à Petrebels m’ont proposé plusieurs solutions Ils ont été très réactif Au final j’ai bien reçu mon arbre à chat en parfait état fonctionnel et mon chat adore. Merci beaucoup

Super einfach aufzubauen, sieht sehr sehr hochwertig aus!

Der Kratzbaum ist vom Aufbau her super einfach gewesen. Die Qualität scheint sehr gut zu sein, ein echter Blickfang! Bin rundum zufrieden!

Absolut empfehlenswert!

Schnelle Lieferung, unkomplizierter Aufbau und definitiv hochwertiges Material. Absolut empfehlenswert! Sie sind zwar deutlich teurer als z.B. zooplus, aber man merkt spätestens beim Aufbau der Kratzbäume, dass diese auf die Bedürfnisse der Katze abgestimmt sind und nicht nur als Deko dienen.

Ik was sceptisch.. maar nu overtuigd !

Onze kittens zag ik weinig drinken diverse bakjes neergezet . Nu zie ik ze meerdere keren per dag drinken

Beste

Super Qualität. Bin sehr zufrieden, die Katzen lieben es .

Der Kratzbaum ist super.

Die Katzen lieben ihn. Er war auch einfach auf zu bauen.

Tevreden en de katten ook

Het is een mooie krabpaal met veel mogelijkheden voor mijn 4 maine coons. Ze klimmen erop nagels scherpen en gaan lekker liggen in het slaaphuisje en op de loungeplek

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel