Prachtige krabton

Zoals gezegd een mooie ton.. momenteel wordt alleen de kelder etage gebruikt maar ik hoop dat ook de "loft" uiteindelijk bewoond zal gaan worden..in eerste instantie was ik huiverig voor de hoogte.. Moosje is al 11 maar hij kan er via de armleuning van een stoel zo opspringen.. dus.

Fantastisch!

Vlugge levering. Montagehandleiding heel duidelijk. Zowel in tekst als de afbeeldingen. Mijn katjes waren enthousiast tijdens het monteren. Eens volledig gemonteerd en op de definitieve plaats gezet, benaderden ze hun nieuwe klimrek wel een beetje argwanend. Nu, na enkele dagen hebben ze elk hun lievelingsplekje uitgezocht. Dus, ik tevreden en mijn 4 viervoetertjes ook!

Petrebels ist eine hervorragende Firma.

Nach vorheriger Information per E-Mail bei Fr. Simone W. habe ich den Kratzbaum Turnpike 200 bei Petrebels am 01.12.2025 reservieren lassen. Einen Tag später war der Kratzbaum dann im Aktionspreis um 70€ günstiger im Angebot. Auf E-Mail Nachfrage bei Fr. Simone W. wurde mir dann auf Kulanz der Kratzbaum zum Aktionspreis verkauft. Dies war mal eine erfreuliche Nachricht und das gesparte Geld kommt natürlich den Katzen zugute. Durch den zuverlässigen und sehr angenehmen Kontakt mit Fr. Simone W. konnte ich nun heute am 16.12.2025 den gelieferten Kratzbaum aufstellen. Die Ware war sehr gut verpackt und das Aufstellen des Kratzbaumes war wegen der guten Beschriftung der Teile und mit Plan ganz leicht. Einziges Problem war unser Maine-Coon-Kater Charly, der ständig mitschrauben wollte. Der Turnpike 200 ist ein robuster, standfester und großer Kratzbaum und genau richtig für unsere zwei Maine-Coon-Katzen. Auch die Qualität scheint mir sehr gut zu sein. Wer einen großen, stabilen Kratzbaum benötigt, ist bei Petrebels genau richtig.

Wij en de katten zijn zeer tevreden

Ik zocht een smalle, hoge krabpaal. Deze was een van de eerste die ik online vond en het was zowel qua afmetingen als vormgeving precies wat ik zocht. Ik heb wat onderzoek gedaan naar het merk Petrebels en kwam er al gauw achter dat het een betrouwbaar en kwalitatief goed merk is. De krabpaal werd vlug verzonden, goed verpakt. Het was heel makkelijk om hem te monteren, hij staat als een huis. Hij is goedgekeurd door mijn kat!

RDV livraison non respecté

Bonjour, Produit de bonne qualité. Concernant la livraison, l'appel téléphonique n'a pas été donné comme demandé et l'horaire non respecté. Je ne savais pas qui contacté pour savoir ou était le colis. Le livreur a été très agréable

Gewoon weg de max

De beste krabpalen die er zijn!!! Is mijnen 2 de al . Den 1 e staat in de garage en daar zitten der 4 op ( en nog altijd niet versleten ) en al meer dan 8 jaar oud . Nu ne nieuwe voor de 2 britse binnen . Ze vinden hem zalig

Excellents produits

Avec Petrebels, les arbres à chats sont beaux et de qualité. Le prix est justifié. Je recommande Petrebels

krabpaal van kwaliteit en snelle levering.

De krabpaal is van goede kwaliteit en heeft genoeg ruimte voor meerdere katten om te liggen of spelen. De katten waren er gelijk druk mee en hadden al snel fijne plekjes gevonden om te lounchen.

Mooi product zeer goede kwaliteit perfect voor 4 katten

Snelle levering en goede service. Prijs mag dan wel meer zijn dan op andere plaatsen maar de kwaliteit is ook zeer goed.

Parfait

Tour a griffer vraiment de très bonne qualité, pour l'instant mes chats en ont peur

Stevig!

Makkelijk in elkaar te zetten en heel stevig. Kat dolblij, wij blij

Zeer mooi

Zeer degelijke krabton en ook ruim mijn 3 katten zijn er erg blij mee. Ook heb ik een grote hoge krabpaal gekocht nu ongeveer 2jaar en daar zijn ze verzot op.

Fontaine a eaux

Super fonctionne super bien je le recommande a tous moi et mes chat somme très content merciii

Très bonne qualité imposant et stable mais ne prend pas beaucoup d'espace (en studio), seul petit bémol : les coussins glisse un bouton de pression pour fixer les coussins aurait été bienvenue. Monté en une heure seule. J' ai couché l'arbre pour monter le dernier plateau pour avoir les vis dans l'axe.

miaoument génial !

La commande était facile, le site est très bien fait ! C'est arrivé super vite ! l'arbre est facile à monter, le plus compliqué c'est d'enlever les chats pendant le montage ! Dès que l'arbre est arrivé, ils ont envahi les cartons, et dès qu'on a commencé à assembler ils étaient dedans ! De l'européen de 3kg au Maine coon de 12kg, ils ont tous adoré !!! Je n'ai plus qu'à cueillir les chats dans l'arbre !

Super goed

Snelle bezorging, ook foute kleur inhoud snel herstelt en super product. Vind de poes ook.

Gewoon geweldig

Deze kattenbakvulling heb ik nu voor de tweede keer besteld gewoon omdat het een goede kattenbakvulling is. Alleen 1 nadeel de kattenbakvulling komt op een pallet omdat ik 12 zakken gelijk besteld heb dat is geen probleem maar het bedrijf wat het bezorgd wilde het gewoon buiten laten staan omdat het randje bij mijn tuin net iets te hoog is om een vet heen te gaan, en dus wilde hij het bijna gewoon buiten laten staan bij mijn auto .niet even de moeite doen om het bij mijn in de gang te zetten ook nadat ik aangegeven had dat ik zware rug klachten heb. Maar over de kattenbakvulling en het bedrijf petrebels geen probleem alleen maar goed

Imposant et solide

Très bel arbre à chat de qualité, imposant et solide, mes chats apprécient beaucoup

Super ! Arbre à chat magnifique ! Je recommande les yeux fermés

Prima krabpaal

Netjes ingepakt, goede beschrijving om de paal in elkaar te zetten. De krabpaal werd door onze katten direct gewaardeerd.

Degelijk en coon proof

Ziet er goed en degelijk uit. Verbeterpunt bij de krabpaal zorg dat deze ook “op zijn kop” gemonteerd kan worden. Nu één schroefdraad bovenin en 4 onderin. Nu krabt hij/zij één plek kapot. Keertje omdraaien verlengt de levensduur.

Geweldig!

Hele goede service en producten, ik ben zeer tevreden over petrebels m

Onze 3 poezetrutjes vinden het super!

Onze grote krabpaal is een succes bij onze 3 poezen. Ze maken er maximaal gebruik van. Klauteren, spelen, krabben aan de palen en slapen. Veel slapen. Heerlijk om naar te kijken.

17 Van Leeuwenhoekweg

Schijndel 5482TK