Très bon produit, robustesse et qualité des matériaux

Arbre à chat très bien fini, montage facile, rendu impeccable.

unsere vier Katzen lieben eure Katzenbäume

Egal ob Katzentonne oder Katzenbaum Erlebnis Welt, unsere 4 Katzen lieben eure Bäume, schlafen gern drauf, springen sie gern an um einfach zu klettern und sich dann gechillt in einen Korb reinzulegen. Danke das es euch gibt :) Grüße aus Berlin Deutschland

Arbre à chat de grande qualité

J'ai commandé cet arbre à chat pour les chatons maine coon de ma fille et j'en suis ravie. L'arbre est de grande qualité. Il est stable, solide, confortable et esthétique. Je ne regrette absolument pas mon achat. J'en ai même commandé un deuxième pour profiter des offres du moment.

Schitterende krabpaal gekocht

Mooie krabpaal gekocht, de katten zijn er blij mee Een sieraad voor mijn huis 1 minpunt en dat was de bezorging door het transportbedrijf Na een klacht bood Petrebels zijn excuses aan en heeft een cadeautje gestuurd Prettig geregeld en alle lof John Pont

Super Kratzbaum

Toller Kratzbaum sind sehr zufrieden

Wauw wauw wauw, wat een katten krab villa kwam er uit de doos. Via de mail fijn contact gehad en al snel een keus gemaakt. De krabpaal kwam in 2 stevige dozen aan, alles was goed gemerkt en daardoor was de krabpaal goed in elkaar te zetten en ging het best snel. Super goede kwaliteit en m'n diva's hebben veel plezier van hun villa!

Mooie stevige klimpaal

Klimpaal ziet er goed uit. Staat heel stevig. Er zijn meerdere ligplaatsen. Makkelijk in elkaar te zetten. Katten zijn er erg tevreden mee (hebben ze gemiauwd)

De krabpaal is van zeer goede kwaliteit. Gemakkelijk monteerbaar. Mijn viervoeter kan hem goed in thuisvoelen!

Traumhaft

Wir haben heute unseren Kratzbaum bekommen und gleich aufgebaut,er ist traumhaft .Die Aufbauanleitung ist sehr gut und verständlich. Der Baum ist toll gearbeitet und unser Kater hat ihn gleich angenommen und beschnurrt . Er ist sehr robust und super schön .Vielen Dank

Top kwaliteit en service

Prachtige krabpaal van hoogwaardige kwaliteit. Goede service en communicatie en snelle levering op de gevraagde dag. Een echte aanrader!

Geweldige producten

Wij hebben een paar maanden geleden de eerste krabpaal (villa 150) aangeschaft. Onze kat was gelijk super enthousiast. Inmiddels hebben wij 2 katten (kittens) en hebben we ervoor gekozen om nog 2 krabpalen erbij te nemen (nog een villa 150 voor boven en een krabpaal Main 90 voor in de woonkamer erbij) Beide zijn helemaal weg van de palen (en ook van de geur) en onze spullen blijven heel! Zo zijn we allemaal super blij met Petrebels :-)

Bon produits

Beau et bon produit facile a monter ,reçu rapidement. Bon service après vente.

Makkelijk bestelt en snel binnen. De katten zijn er erg van

Onderdelen besteld en correct ontvangen

Chérie van de onderdelen heeft mij goed geholpen!

Génial

L’arbre aux chats est très bien conçu pour des Maines Coon

Schnelle Bearbeitung

Ware ist sehr gut .Aufbau wsr auch leicht . Wir sind zufrieden

5eme arbre à chat petrebels

Toujours aussi satisfait par cette superbe qualité et cette grande diversité. Très content qu'ils soient fabriqué en Europe de l'ouest plutôt que de les faire venir de l'autre côté de la planète. Un gros point positif

Heel blij met mijn nieuwe krabpaal en krabton

Mijn naaktkatten zijn heel blij met hun nieuwe, grote krabpaal en nieuwe krabton. Ik ook want ze zijn echt héél mooi

Parfait, je recommande

Arbre à chat modèle Charlotte qualitatif

Einfach alles top und perfekte Qualität...

Mehr als zufrieden...Reibungslose schnelle Abwicklung und super Qualität des Prdouktes...

Super krabpaal

Netjes verpakt in 2 dozen ontvangen. Katten waren gelijk nieuwsgierig wat dat was. Inelkaar gezet, wat goed ging. Duidelijke omschrijving.. katten blij, baasjes blij. Is gelijk geconfisceerd door de oudste. Beide katten vinden het prachtig om helemaal bovenin uit kijken naar buiten.

Bin sehr zufrieden

Die Kratztonne wurde sehr gut angenommen und wurde zeitnah geliefert. Gutes Material.

Superbe !

Nous hésitions depuis quelques semaines à acheter cet arbre à chats du fait du prix. Nous avons finalement passé le pas et sans aucun regret. L'arbre à chat est magnifique et nos chats l'adorent. Un sentiment de qualité à toutes les étapes, de l'emballage au montage. Nous recommandons !

WOW

Ich hatte vorher schon wie ich dachte einen stabilen Kratzbaum mot dicken Stämmen, aber der Petrebels übertrifft wirklich alle Vorstellungen. Wirklich 1a Qualität, ich bin mega zufrieden und meine 11 Jahre alten Britisch Kurzhaar erfreut es auch nochmal auf ihren Lebensraum. Danke

Wandkratzbaum

Sehr schöne Farben und zusammenstellbare Einzelteile so das man je nach belieben gestalten kann. Auch die Qualität und Verarbeitung ist super.

17 Van Leeuwenhoekweg

Schijndel 5482TK