Tolle Produkte, Preis-Leistung passen! Wir haben zwei Kratzbäume für unsere Coonies…. immer wieder gerne.
La qualité est vraiment au rendez-vous ! Montage facile et rapide en plus ! Et mon chat n’attendait pas qu’il soit fini de monter pour grimper dessus ! Et très joli également.
Mijn kitten scooby is er heel blij mee, Maakt er heel veel gebruikt van
Onze 1e petrebels krabpaal staat er nog steeds mooi bij en daardoor is de keuze om weer voor dit merk te kiezen makkelijk gemaakt! Onderhand is dit krabpaal nummer 3, op elke verdieping staat er wel eentje. Onze 3 Pixiebob katten en 2 Maincoons maken er graag gebruik van.
Parklane 131 in Grau Die Lieferung war zügig und schnell. Der Aufbau klappte reibungslos. Als der Baum stand hatte ich allerdings Bedenken, ob die Hängematte und das vorgelagerte Brett unseren 13,5 KG schweren Main Coon Kater trägt und nicht umkippt. Aber falsch gedacht. Alles in bester Ordnung. Selbst mit Anlauf und Schwung steht der Baum wie ein Fels in der Brandung.
Habe bereits eine Bewertung für diesen Guten Kauf abgegeben.
De kattentoren was er erg snel. Hij is stevig gebouwd en mijn kat kan mij nu goed op mij neerkijken als ik iets doe. De slaap mandjes vindt ze vooral leuk.
Unsere 2 Schmusetiger lieben den Kratzbaum. Er war schon beliebt, als er noch nicht mal aufgebaut war. Klasse Verarbeitung. Nur noch Petrebels!
Omdat de oude krabpaal overduidelijk aan vervanging toe was gingen we afgelopen zaterdag 7 juni naar Petrebels voor een nieuwe krabpaal. We waren niet bekend met Petrebels, maar hoopte op een goede service van mensen met kennis van zaken. De service was vriendelijk, persoonlijk en we hadden echt te maken met deskundige mensen, en beter dan verwacht. Vanochtend bleek één van de kussens kapot. Vanmiddag ging ik even bij het bedrijf langs om dit te melden. Niet i.v.m. een klacht, maar om het bedrijf waarbij kwaliteit zo hoog in het vaandel staat te informeren zodat ze dit kunnen aanpakken. Ik werd bedankt voor het melden en ze gingen hiermee aan de slag. Daarnaast ging de medewerkster naar het magazijn om de kapotte kussen te vervangen. Petrebels Een bedrijf dat minimaal een 10+ verdiend als beoordeling
Livraison rapide, service client au top et matériaux de qualité. Mes deux chats ont tout de suite aimé grimpé sur l'arbre à chat. Il est stable et robuste. Le tissu est tout doux et le fait qu'on peut remplacer les pièces si besoin est vraiment top et rend l'achat plus rentable et durable comparé à un arbre à chat classique qui ne dure pas plus d'un an chez moi. Merci à l'équipe Rebels !
Topkwaliteit, al had de site wel mogen vermelde dat het meubel best in de muur verankerd wordt, staat voor het raam dus zelf oplossing voor moeten zoeken!
Ik ben heel mijn leven lang opgegroeid met kattenkrabpalen van PetRebels! Nu dat ik zelf weer 3 katten in huis genomen heb bestond er dus geen twijfel over de aankoop van een nieuwe paal, bij Petrebels natuurlijk! Onze katten zijn er helemaal zot van!
Facile à monter,esthétique,matériaux de qualité
Nous sommes très satisfaits de notre achat, l'arbre à chat est super, il est très grand et très résistant. Le tissu qui le recouvre est de bonne qualité et le fait que les coussins puissent s'enlever est vraiment un plus car ils peuvent passer à la machine à laver. Il est plutôt facile à monté, même si cela prends du temps vu la taille que nous avons pris. Les paniers sont très grand donc idéal pour un chat européen mais aussi un main coon, nos chats l'adorent. Les cases sont assez grande pour que nos chats puissent détendre leurs pattes lorsqu'ils sont allongés et la couleur de l'arbre à chat est très joli et facile d'entretien. Le petit jouet dessus est adorable et la corde est parfaite pour qu'il grimpe dessus. La taille des poteaux étant très grande, c'est idéal pour qu'il puisse facilement faire leur griffe et la corde dessus est solide. Nous recommandons à 100%.
We hadden reeds een kleine krabpaal van petrebels voor onze twee oudste katten. Met de twee kittens die bijgekomen zijn, een grotere besteld. Mijn katten genieten van de nieuwe krabpaal :)
Inmiddels al een paar keer bij jullie besteld, en altijd tevreden. De bestelling is er heel snel en de kwaliteit van de bestelde artikelen is echt goed.
Onze maine coon kater nam gelijk de krabpaal in beslag en geniet van zowel het mandje als het holletje. Het speeltje dat eraan hangt heeft ie na enkele dagen al gesloopt. Na een uur lab deze al los in de woonkamer, maar na een paar reparaties is het bolletje niet meer te redden. Dat is het enige minpuntje. Buiten dat is het een prachtige krabpaal!
Al meerdere kattenkrab tonnen besteld. Bevalt heel goed
Einfache Bestellung gute Qualität schnelle Lieferung danke.
Mijn katten zijn heel blij met alles van petrebels
Très satisfait de l'arbre à chat turnpike 200 :)
Ik heb de krabpaal gekocht omdat ik een groot plateau zocht voor beide katten om op te liggen. Op de vorige krabpaal lagen ze beide altijd boven op maar dat was best krap. Helaas komen beide katten nu niet meer boven op. Alleen met een speeltje op snoepje durven ze via het mandje er op te klimmen maar uit zichzelf helaas niet. De kwaliteit is overigens zeer goed en het was makelijk in elkaar te zetten. Update: Tegen al mijn verwachtingen in heeft Pet Rebels meegedacht en het ontwerp zo aangepast dat mijn katten een trede extra hebben om boven op te komen. Ik was al positief over de kwaliteit maar de klantenservice van Petrebels is zeer goed.
Ursprüngliche Bewertung
Ik kreeg de krabpaal binnen 24 uur geleverd na bestelling online Mooi stevig! En op elk onderdeel nummer stickers zodat vergissen niet mogelijk is. Onze Maine Coons zitten/liggen er graag op de grote oppervlaktes en hangmandjes
Was 2e dag naar plaatsing bestelling in huis. En krabpaal had ik in 20 min in elkaar. Alles zat erbij. Inc imbus. Top
Wir haben bereits mehrere Kratzbäume, Kratztonnen, Kratzmatten und die Bürste zum enthaaren bei uns zuhause im Einsatz. Unsere Katzen lieben die tollen Kratz- und Liegemöglichkeiten. Sie sehen sehr stylisch und immer farblich passend in unserem ganzen Haus aus. Alles in allem eine sehr zu empfehlenswerte Marke! Die ganze Abwicklung der Bestellung hat schnell und unkompliziert geklappt! Dankeschön dafür!! Und die Preise sind für diese Qualität auch sehr niedrig. Weiter so
17 Van Leeuwenhoekweg
Schijndel 5482TK