Zeer tevredenb

Zeer tevreden over me grote krabpaal ze hebben er veel plezier van en ik ben tevreden

Elke dag slapen 2 can de 4 katten in de mandjes.

Mooi product, makkelijk te instaleren

Het zou alleen leuk zijn als mijn katten er ook naar omkeken en gebruik van zouden maken

Mooie robuuste krabpaal

Mooi en robuust. Ik heb 2 "hefty" katten en die vinden hem geweldig!

Ruimtebesparend en zeer gewaardeerd door de katten

De items zijn makkelijk te monteren aan de muur. Ze zien er goed uit (krijgen we ook van anderen complimenten over) en het meest belangrijk: de poezen maken graag gebruik van de klimmogelijkheden. En ze slapen heerlijk in de mandjes. Enige minpuntje is de krabplank, daar kwam de plaat al vrij snel los van de lijst.

Goed kattengrit. Stoft minimaal. Loopt wel uit, maar welke doet dat niet. Ik ben tevreden met dit grit. De krabpalen zijn fijn en stevig, al hebben mijn katten weinig tot niets aan de hangmandjes. Ter zijner tijd zal ik die vervangen door plankjes. Gelukkig kunnen er losse onderdelen worden besteld. Binnenkort gaan puzzelen naar een krabpaal erbij. Grote keuze bij Petrebels!

Vier krabpalen gekocht goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit en zeker voor grote katten

Mooi product, fijn in gebruik. Snel geleverd. Alleen 1 min puntje. De fontein heeft op de site een hele verlichte rand( wat ik dus ontzettend leuk vindt) en helaas dat is bij die van ons maar een klein verlicht stukje nog geen kwart van de rand. Maar goed dat doet niets af aan het bruik en de kwaliteit. Verder ben ik en de poezen ook. Super tevreden.

Mooie krabpaal voor zowel de grote kat en kitten

Inmiddels de derde Petrebels krabpaal in huis, nu een erbij in de slaapkamer. Mooie hoogte voor zowel onze grote kat en kitten om lekker uit het raam te kijken en vooral comfortabel te tukken. Zowel overdag als 's nachts. Stevig bouwwerk met lekker zachte kussens etc.

Commandes

Très vite expédié. Un souci avec un le livreur de l’arbre à chat (2éme article). Signalé directement. Réactivité très rapide / échange et cordiale. Merci pour votre sérieux

snel geleverd en uitstekende kwaliteit

What you see is what you get. Afbeelding en product komen overeen, dat is wel eens anders.

Onze katten zijn er mega blij mee

Onze katten uit Dubai zitten vanaf dag 1 er in slapen en spelen er veel in. Mooi stevige modellen

Mooie stevige zachte toren

Mooie en stevige kwaliteit. Alleen het onderste gedeelte gebruikt onze kar niet. Dat is wel jammer. Verder dik tevreden namens Mkkie onze kat.

Mijn ervaring doet er niet toe. Lola is super blij

Mijn ervaring doet er niet toe hoor. We waren nog bezig om het meubel in elkaar te zetten en onze koningin was al helemaal enthousiast. Ze vind hem helemaal geweldig.

Ottimi prodotti

Da anni acquisto i vostri tiragraffi e sono sempre stata contenta della mia scelta, inoltre il servizio clienti è ottimo come quello di soedizione

Parfait

Ça fait trop peu de temps que je l ai, mais pour le moment très satisfaite

Super brosse

Très pratique pour enlever les poils sur les tissus. Attention toutefois à être délicat selon le type de tissu. Par contre frais de port excessif presque aussi cher que la brosse.

Tevreden

Mooie krabpaal, sterk mooie afwerking

Parfait

Très bon achat Facilité de montage Livraison rapide

mes chats sont heureux!

bon produit,de belle qualité, c'est pour cela que j'ai 3 produits Petrebels à la maison. Notice claire , donc pas de problème pour le montage.

Topkwaliteit!

Prachtige krabpalen voor onze viervoeters! Niet goedkoop maar het is het 100% waard..

Verkligen bfa

Stora ytor, bra höjd, stadig. Katterna älskar den

• Would you recommend us? No

Alleen de kat is nog niet enthousiast maar dat staatssecretaris van de kwaliteit van het product

Kat tevreden ik tevreden

Snel en accuraat in bestellen en leveren

Fantastisch super verwennerij

Bestaat geen betere