5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Tolle Kratzbäume, Super Qualität, Sehr stabil und schnelle Lieferung. Kann man nur empfehlen. Habe bereits den 2. Petrebel gekauft.

Pluspunten

Vlotte levering. Krabpaal ziet er schitterend uit, onze katten gaan hier nog veel plezier aan beleven!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

kan ik niet bedenken

De juiste afmetingen van de krabpaal stonden niet vermeld, daardoor kwam ik er bij levering achter dat mijn kitten van nog geen 3 kilo er niet eens in paste. Op e-mails reageren ze niet, dus negatieve beoordeling gestuurd. Deze staat niet bij het product, ze publiceren dus alleen positieve recensies. De terug betaling duurde 20 dagen na retourzending

Pluspunten

Ik ben super tevreden van de klantenservice, de levering en de krabpaal op zich. Topbedrijf!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great materials, solid and strong. My cat love it so much!

Pluspunten

Het is een hele mooie, stevige krabpaal waar mijn twee katten nu al verliefd op zijn. Tijdens het in elkaar zetten hingen ze er al in, zo gaaf vinden ze het. Er ging wat mis met de bezorging, maar dat werd dezelfde dag nog opgelost.

Positive

Sehr toller Kratzbaum. Der Aufbau war einfach und das Material scheint hochwertig. Er ist stabil und sieht sehr edel aus. Die Lieferung war sehr zügig. Jederzeit wieder. Vielen Dank!

Verbesserungspunkte

Die Anleitung könnte eindeutiger sein, auch wenn es für uns sehr einfach war.

Pluspunten

Snelle levering, mooie en kwalitatieve krabpaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had eigenlijk een andere kleur krabpaal besteld, blauw/grijs maar bij aflevering een antraciet/zwart gekregen. Achteraf blij met deze vergissing.

Positive

Toller Kratzbaum, Einfacher Aufbau, schnelle Lieferung. Katzen haben den Baum direkt angenommen.

Pluspunten

Hele goede krabpaal!

Nog meer nieuwe krabpalen

Tolle Kratztonne, groß, stabil und der Preis ist ok. Rundum gelungen

Pluspunten

Heel goede service! Niks op aan te merken. Krabpaal zat heel goed verpakt.

Positive

Sehr schick und leichte Montage.... Hoffe mein Kater nimmt ihn bald an... Großes Lob an euch

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, mooie producten, stevige kwaliteit, netjes verpakt en verzonden

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Toller Kratzbaum , sehr stabil , wurde von unseren 2Fellnasen sofort angenommen . Die Lieferung war sehr schnell , rund um sind wir mit allen sehr zufrieden !

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

Het is een mooie stevige krabpaal. De katten zijn er meteen dol op!

Ik had niet de juiste kleur binnen gekregen, maar dit is uiteindelijk goed opgelost.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Super Qualität, schnelle Lieferung und einwandfreier Kontakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooiiiii stevig en stabiel

Zo laat nog een evaluatie sturen. Heb het product al veel langer staan??????? Misschien al 1,5 jaar

Pluspunten

Goede kwaliteit voor weinig geld en het ziet er zo mooi uit. Hele stevige palen, mooie kussentjes!! In een woord geweldig!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

foute levering. Verkeerde kleur krabpaal. hierover een mail gestuurd vervolgens niets meer van gehoord......

Pluspunten

Stevige paal. Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten

Als de onderplaat even breed is als de paal, kan je deze tegen de muur aan zetten. Dit geeft een steviger/stabieler idee. Hij staat nu van de muur af. Afdekplaatjes voor op de schroeven geeft een net iets mooiere afwerking

Pluspunten

Super mooie stevige krabpaal, mijn Noortje is er dol op en kan heerlijk naar buiten gluren naar de vogeltjes, verder heb ik twee gewone basis palen staan die ook erg geliefd zijn! Top bedrijf waar ik als deze op is zeker nog een keer zal kopen

17 Van Leeuwenhoekweg

Schijndel 5482TK