Mooie stevige klim krap paal. Mijn katten beleven er veel plezier aan. Niet goedkoop maar wel lang plezier

Zijn de enige palen die het uithouden bij mijn poezen

Altijd super kwaliteit gelijk wat je bij Petrebels koopt. Mijn rebels zijn er heel tevreden van.

Stevig en heel mooi

Mijn katten zijn verliefd

Geweldig!

Wij zijn verhuisd, en voor onze Rosie & Falco wilden wij een nieuwe krabpaal. Het werd een woontoren, de Parklane 175. Bezorging niet geheel vlekkeloos (dat lag aan de vervoerder, Pet Rebels heeft daar prima in geholpen). Uiteindelijk hadden we 2 dozen; mijn man (de klusser in huis) was onder de indruk van het materiaal, stevig, degelijk, goede schroeven & bouten. Makkelijk in elkaar te zetten met de meegeleverde handleiding. De katten drentelden er al wat omheen bij het in elkaar zetten, en toen de toren eenmaal stond werd deze direct in gebruik genomen. Rosie koos voor het mandje, Falco nam het appartement op de eerste etage. De bewoners zijn heel tevreden met hun nieuwe aanwinst. Blij met de keuze voor Pet Rebels.

Wauw

Wat een mooi product! Stevig, heerlijk zacht stofje. Je haalt de haren er makkelijk af. Oh en de poezen? Zitten graag helemaal bovenin, of in een van de mandjes.

Die Erwartung war zu hoch...

Meine Katzen sind junge Rebellen. Somit habe ich viel Geld investiert, in der Hoffnung, dass die Katzbäume auch länger halten. Leider war meine Erwartung zu hoch. Der Kratzbaum "Turnpike 200" verliert an den Kisten seinen Stoff. Die Nähe halten dem Springen und Hochlaufen meiner Kater leider nicht stand. Hinzu kommt, dass der Baum noch kein ganzes Jahr in Benutzung ist. ... Ich hatte Petrebels hierüber informiert. Die Rückmeldung kam recht rasch mit dem Hinweis, dass ich Ersatzteile bestellen kann. Wie teuer dies wird, mag ich nur vermuten. Sehr ernüchternd...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede kattenbakvulling

De kattenbakvulling is goed alleen het bedrijf wat het bezorgd niet die wilde mijn bestelling gewoon op straat laten staan en niet de moeite doen om het ff in de gang te zetten voor me ik woon in een eengezinswoning dus gewoon beganegrond En omdat ik zware rug klachten heb en het dus niet zelf kan tillen vroeg ik of hij het voor me in de gang wilde zetten nou dat wilde hij niet hij wilde het gewoon op straat laten staan achter mijn auto dus nu moet ik nog even kijken of ik hier nog een keer ga bestellen. Dit was de tweede keer dat ik hier besteld heb en de eerste keer moet ik er wel bij zeggen dat die meneer het wel netjes voor mij in de gang heeft gezet

Stevige krabpaal

Stevige en zeer mooie krabpaal en makkelijk in elkaar te zetten. De pluche op de platformen vertoont helaas al gaten en scheuren na een paar maanden, ik had voor deze prijs iets betere kwaliteit verwacht, vandaar de 3 ipv 5.

Articles de bonne qualité et sav au top

J'ai acheté divers articles (arbre à chat scorpius, griffoirs en carton, tour à griffer). Je suis très satisfait de la qualité et de l'esthétique des produits et mes 2 chats les apprécient beaucoup. Le service après vente est parfait, malheureusement lors de la livraison de l'arbre à chat 2 éléments étaient abimés, ils ont été remplacés rapidement et sans discussion.

Snelle levering en goede kwaliteit

We hadden al 1 petrebel en die valt goed in de smaak. Nu er een iets andere samenstelling is werd het tijd om uit te breiden met een nieuwe petrebel. We kozen voor de Lodge 143 en deze valt wederom weer in de smaak alhoewel het onderste plekje nog niet ontdekt is. Het is even een investering, maar de kwaliteit is goed en de meeste onderdelen zijn te vervangen waardoor het op lange termijn misschien wel goedkoper is. Ook de kleurkeuze valt bij ons in de smaak hierdoor past het mooi bij ons interieur hoewel een olijfgroene of cognac kleur ook gaaf zou zijn.

Purfect

Mijn katten zijn er dol op Dit is mijn tweede krabpaal van jullie en super gelukkige katten thuis

Zeer tevredenb

Zeer tevreden over me grote krabpaal ze hebben er veel plezier van en ik ben tevreden

Elke dag slapen 2 can de 4 katten in de mandjes.

Mooi product, makkelijk te instaleren

Het zou alleen leuk zijn als mijn katten er ook naar omkeken en gebruik van zouden maken

Mooie robuuste krabpaal

Mooi en robuust. Ik heb 2 "hefty" katten en die vinden hem geweldig!

Ruimtebesparend en zeer gewaardeerd door de katten

De items zijn makkelijk te monteren aan de muur. Ze zien er goed uit (krijgen we ook van anderen complimenten over) en het meest belangrijk: de poezen maken graag gebruik van de klimmogelijkheden. En ze slapen heerlijk in de mandjes. Enige minpuntje is de krabplank, daar kwam de plaat al vrij snel los van de lijst.

Goed kattengrit. Stoft minimaal. Loopt wel uit, maar welke doet dat niet. Ik ben tevreden met dit grit. De krabpalen zijn fijn en stevig, al hebben mijn katten weinig tot niets aan de hangmandjes. Ter zijner tijd zal ik die vervangen door plankjes. Gelukkig kunnen er losse onderdelen worden besteld. Binnenkort gaan puzzelen naar een krabpaal erbij. Grote keuze bij Petrebels!

Vier krabpalen gekocht goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit en zeker voor grote katten

Mooi product, fijn in gebruik. Snel geleverd. Alleen 1 min puntje. De fontein heeft op de site een hele verlichte rand( wat ik dus ontzettend leuk vindt) en helaas dat is bij die van ons maar een klein verlicht stukje nog geen kwart van de rand. Maar goed dat doet niets af aan het bruik en de kwaliteit. Verder ben ik en de poezen ook. Super tevreden.

Mooie krabpaal voor zowel de grote kat en kitten

Inmiddels de derde Petrebels krabpaal in huis, nu een erbij in de slaapkamer. Mooie hoogte voor zowel onze grote kat en kitten om lekker uit het raam te kijken en vooral comfortabel te tukken. Zowel overdag als 's nachts. Stevig bouwwerk met lekker zachte kussens etc.

Commandes

Très vite expédié. Un souci avec un le livreur de l’arbre à chat (2éme article). Signalé directement. Réactivité très rapide / échange et cordiale. Merci pour votre sérieux

snel geleverd en uitstekende kwaliteit

What you see is what you get. Afbeelding en product komen overeen, dat is wel eens anders.

Onze katten zijn er mega blij mee

Onze katten uit Dubai zitten vanaf dag 1 er in slapen en spelen er veel in. Mooi stevige modellen

Mooie stevige zachte toren

Mooie en stevige kwaliteit. Alleen het onderste gedeelte gebruikt onze kar niet. Dat is wel jammer. Verder dik tevreden namens Mkkie onze kat.

17 Van Leeuwenhoekweg

Schijndel 5482TK