Egal ob Katzentonne oder Katzenbaum Erlebnis Welt, unsere 4 Katzen lieben eure Bäume, schlafen gern drauf, springen sie gern an um einfach zu klettern und sich dann gechillt in einen Korb reinzulegen. Danke das es euch gibt :) Grüße aus Berlin Deutschland
J'ai commandé cet arbre à chat pour les chatons maine coon de ma fille et j'en suis ravie. L'arbre est de grande qualité. Il est stable, solide, confortable et esthétique. Je ne regrette absolument pas mon achat. J'en ai même commandé un deuxième pour profiter des offres du moment.
Mooie krabpaal gekocht, de katten zijn er blij mee Een sieraad voor mijn huis 1 minpunt en dat was de bezorging door het transportbedrijf Na een klacht bood Petrebels zijn excuses aan en heeft een cadeautje gestuurd Prettig geregeld en alle lof John Pont
Toller Kratzbaum sind sehr zufrieden
Wauw wauw wauw, wat een katten krab villa kwam er uit de doos. Via de mail fijn contact gehad en al snel een keus gemaakt. De krabpaal kwam in 2 stevige dozen aan, alles was goed gemerkt en daardoor was de krabpaal goed in elkaar te zetten en ging het best snel. Super goede kwaliteit en m'n diva's hebben veel plezier van hun villa!
Klimpaal ziet er goed uit. Staat heel stevig. Er zijn meerdere ligplaatsen. Makkelijk in elkaar te zetten. Katten zijn er erg tevreden mee (hebben ze gemiauwd)
De krabpaal is van zeer goede kwaliteit. Gemakkelijk monteerbaar. Mijn viervoeter kan hem goed in thuisvoelen!
Wir haben heute unseren Kratzbaum bekommen und gleich aufgebaut,er ist traumhaft .Die Aufbauanleitung ist sehr gut und verständlich. Der Baum ist toll gearbeitet und unser Kater hat ihn gleich angenommen und beschnurrt . Er ist sehr robust und super schön .Vielen Dank
Prachtige krabpaal van hoogwaardige kwaliteit. Goede service en communicatie en snelle levering op de gevraagde dag. Een echte aanrader!
Wij hebben een paar maanden geleden de eerste krabpaal (villa 150) aangeschaft. Onze kat was gelijk super enthousiast. Inmiddels hebben wij 2 katten (kittens) en hebben we ervoor gekozen om nog 2 krabpalen erbij te nemen (nog een villa 150 voor boven en een krabpaal Main 90 voor in de woonkamer erbij) Beide zijn helemaal weg van de palen (en ook van de geur) en onze spullen blijven heel! Zo zijn we allemaal super blij met Petrebels :-)
Beau et bon produit facile a monter ,reçu rapidement. Bon service après vente.
Good day Sandrine, Thank you very much for your feedback! It appears that you placed your order a day before the start of the sale. We understand that this is unfortunate timing and that you are responding to this. As a gesture of goodwill, we have refunded the price difference so that you can still take advantage of this temporary promotional price. We hope you appreciate our solution! :) Team Petrebels
Revue originale
Je trouve que c'est pas du tout commerçant car j'ai commandé un arbre à chat 125 euros et 2 jours après ma.commande il est à 99 euros je suis dégoûté.
Makkelijk bestelt en snel binnen. De katten zijn er erg van
Chérie van de onderdelen heeft mij goed geholpen!
L’arbre aux chats est très bien conçu pour des Maines Coon
Ware ist sehr gut .Aufbau wsr auch leicht . Wir sind zufrieden
Toujours aussi satisfait par cette superbe qualité et cette grande diversité. Très content qu'ils soient fabriqué en Europe de l'ouest plutôt que de les faire venir de l'autre côté de la planète. Un gros point positif
Mijn naaktkatten zijn heel blij met hun nieuwe, grote krabpaal en nieuwe krabton. Ik ook want ze zijn echt héél mooi
Arbre à chat modèle Charlotte qualitatif
Mehr als zufrieden...Reibungslose schnelle Abwicklung und super Qualität des Prdouktes...
Netjes verpakt in 2 dozen ontvangen. Katten waren gelijk nieuwsgierig wat dat was. Inelkaar gezet, wat goed ging. Duidelijke omschrijving.. katten blij, baasjes blij. Is gelijk geconfisceerd door de oudste. Beide katten vinden het prachtig om helemaal bovenin uit kijken naar buiten.
Die Kratztonne wurde sehr gut angenommen und wurde zeitnah geliefert. Gutes Material.
Nous hésitions depuis quelques semaines à acheter cet arbre à chats du fait du prix. Nous avons finalement passé le pas et sans aucun regret. L'arbre à chat est magnifique et nos chats l'adorent. Un sentiment de qualité à toutes les étapes, de l'emballage au montage. Nous recommandons !
Ich hatte vorher schon wie ich dachte einen stabilen Kratzbaum mot dicken Stämmen, aber der Petrebels übertrifft wirklich alle Vorstellungen. Wirklich 1a Qualität, ich bin mega zufrieden und meine 11 Jahre alten Britisch Kurzhaar erfreut es auch nochmal auf ihren Lebensraum. Danke
Sehr schöne Farben und zusammenstellbare Einzelteile so das man je nach belieben gestalten kann. Auch die Qualität und Verarbeitung ist super.
Heel mooie en stevige krabpaal. Het in elkaar zetten ging ook heel vlot. Mijn poes Luna, moest er een paar dagen aan wennen maar nu gebruikt ze die heel graag. Ik heb de krabpaal Charlotte 134 in beige kleur gekocht en past mooi in de living. Ik dacht eerst de 180 cm te nemen maar deze zou te groot geweest zijn. Mijn tip: bestudeer met wat je kat graag speelt of waar ze graag slaapt en kies in functie daarvan de krabpaal. Er zijn soms van die extra's aan die onnodig veel plaats nemen en waar de kat toch niet mee speelt en maakt het ook duurder.
17 Van Leeuwenhoekweg
Schijndel 5482TK