excellente pourtant nous ne sommes pas très fan des commandes sur internet, mais ne trouvant pas en magasin un produit nous correspondant, nous avons donc testé votre site. Conclusion : excellente expérience, produit de très bonne qualité et répondant à nos attentes, livraison rapide et efficace. Merci
Had al 2 kattenkrabpalen waar onze Bella en Kayla dol op zijn en nu het kattenbakgrid waar ze dol op zijn . Ja is prijzig maar je doet er ook lang mee en het klontert perfect.
De katten hebben het enorm naar hun zin
Ich finde die Kratzbäume von euch Mega gut tolle Qualität langlebig und meine Katzen lieben es. Demnächst bestelle ich wieder einen.
Onze 3e Petrebels krabpaal, 2 binnen en 1 buiten in de kattenren. Onze katers genieten er volop van!
Snelle levering. Alles mooi omschreven op de site Super mooie stevige krabpaal. Luxe voor mijn katjes die zijn er helemaal weg van. Echt een aanrader
Ze nemen de tijd voor je.Zeer vriendelijk geholpen en ook een mooie krabpaal gekocht Als je binbenkomt krijg je gelijk een kopje koffie aangeboden.Van ons een dikke 10
All good! Great product, rapid delivery
Schnelle Lieferung und die Montage hat mein Mann alleine hinbekommen. Von der Qualität bin ich absolut begeistert. Unsere Kater lieben den Kratzbaum. Einzig der Geruch ist anstrengend und hat unseren Norweger die erste Zeit einen großen Bogen um das (extra für ihn angeschaffte) Katzenparadies gemacht. Ich finde, er riecht nach Essig. Der nächste wird auf jeden Fall wieder bei euch gekauft.
Bestellt und einen Tag später geliefert. Der Kratzbaum wirkt hochwertig. Die Farbe ist schön und der Aufbau war leicht. Wir wollten unbedingt Petrebels testen. Wir haben einen Kratzbaum von RHR und nun einen von Petrebels.
Mooie stevige krabpaal
Kratzbaum in gewohnter, toller Qualität. Die Katzen haben schon beim einfachen und gut erklärten Zusammmenbau geholfen und ihn dann sofort in Beschlag genommen.
Snelle levering, kattenbakvulling is een super produkt.
Heel gemakkelijk ineen te zetten en zeer stevig. De katten vinden het zeker goed.
Immer wieder schöne und stabile Kratzmöbel
Het was een goede aankoop!
De krabton is mooi en ziet er stevig uit Heel fijn dat jullie mij telefonisch contacteerden na een klein probleempje met de bezorgdienst Weinigen zouden dit persoonlijk doen Mijn 4 Maine coon rebels en wij zijn super tevreden met de krabton Wij komen met plezier terug voor onze winkelpand te vullen
Beste Els, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze feedback! We schrikken hier wel van, aangezien we normaliter op werkdagen altijd binnen 24 uur reageren op e-mails en tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar zijn. We komen er graag achter waarom je geen track&trace gegevens hebt ontvangen - onze medewerker neemt vandaag telefonisch contact met je op om even mee te kijken! P.S. we hopen dat jouw rebel(s) intussen de nieuwe krabton al hebben goedgekeurd :) Vriendelijke groet, Team Petrebels
Revue originale
De krabton is mooi en ziet er stevig uit Alleen jammer dat ik geen track en trace heb mogen ontvangen en dat ik totaal niet wist wanneer deze zou geleverd worden, op mijn mail met dezelfde vraag heb ik ook geen antwoord gekregen Gelukkig was er iemand thuis toen deze geleverd werd het waren immers 2 zware dozen
Die Gewindestangen sind für die Verbindungen der Säulen, zwischen denen Podest und Nest eingehängt werden, zu kurz. Zwei Zentimeter mehr würden Wunder wirken! Wenn wir gewusst hätten, dass die Ware aus China kommt und wie wir annehmen, auch dort produziert werden, hätten wir nicht bei Petrebels eingekauft. Zum Einen vermeiden wir, wenn irgendwie möglich, Einkäufe in China. Das war auch der Grund für den Einkauf bei Petrebels. Die Web-Präsenz vermittelt den Eindruck, dass die Produkte in den Niederlanden gefertigt werden :-(. Zum Anderen riecht der Kratzbaum auch zwei Wochen nach dem Aufbau und regelmäßiger Lüftung immer noch unangenehm (Kleber, Lösungsmittel, Kunstfasern oder ???)
Mijn katten zijn helemaal gek van de hangmandjes
Ben blij verrast dat het het bestelde zo snel bezorgd is. Super fijne krabpaal stevig en mooi
Mijn katten zijn er enorm tevreden mee, ze liggen er hele dagen in!
Ik was een beetje bang dat onze katten niet gesteld zouden zijn op een nieuwe lig-/krabtoren...maar ze waren er onmiddellijk dol op. Wil even meegeven dat ze uit asiel komen en al heel wat trauma's te verwerken kregen als kitten ... Ben zeer blij met onze aankoop. Prijs/kwaliteit TOP
Der Kratzbaum war unkompliziert zum aufbauen und meine zwei Racker haben viel Spaß damit. Auch das Katzenstreu ist sehr gut und ausgiebig.
Krabpaal is mooi en stevig. Nadat ik mijn krabpaal heb mogen ontvangen, zag ik dat de krabpaal in de aanbieding was. Mail gestuurd en het restbedrag hebben ze verrekend. Helemaal top.
Produits de très bonne qualité !
17 Van Leeuwenhoekweg
Schijndel 5482TK