Excellente qualité de l'arbre à chats : mes trois chats approuvent !

Tout est excellent - depuis les délais de livraison, la solidité des colis expédiés, la qualité des éléments qui composent l'arbre, le mode d'emploi de montage et les différents outils pour le monter (inclus), la stabilité et la solidité de l'arbre (mes trois chats pèsent au total 16 kilos!). Je recommande Pet Rebels car je sais que mes chats sont en sécurité sur leur arbre. Tomo, Yuki et Kimi valident.

Snelle en goede levering

Bestelling geplaatst, volgende dag al in huis! Mijn kater is zeer tevreden met zn draadloze drinkfontein!

Einfach nur perfekt!

Ich bin wirklich begeistert von der Qualität des Produkts. Alles wirkt hochwertig verarbeitet, und die Farbe ist einfach wunderschön – genau so, wie ich es mir gewünscht habe. Das war mir besonders wichtig, und ich bin sehr zufrieden!

Das ist mein 2. Kratzbaum von PETREBELS und ich bin sehr zufrieden.

Meine beiden Maincoonkatzen lieben die Kratzbäume. Sie sind stabil und brechen auch bei meinem XXL-Maincoon nicht zusammen. Es wird sicher nicht der letzte Kratzbaum sein. Sie sind nicht nur ausgesprochen stabil sondern sehen auch sehr gut aus.

Sehr gute Qualität und Design

Die Lieferung war schnell und sehr gut verpackt. Die Anleitung verständlich und alles passte wie beschrieben.

Stabiler und schöner Kratzbaum

Schnelle Lieferung, hochwertige Materialien - wurde von unseren flauschigen Katzen sehr gerne angenommen

Katze ist begeistert

Der Kratzbaum wurde schon während des Aufbaus von der Katze erobert...seither wird der Kratzbaum begeistert genutzt.

Toll!

Super schnelle Lieferung und tolle Qualität! Die Katzen sind begeistert!

Parfait !

Mon deuxième arbre à chat acheté , très satisfaite des produits Petrebels . Super et de bonne qualité

Bon rapport qualité prix

La qualité explique amplement le prix, nous sommes tranquille pour un long moment!

Kratzbäume die immer angenommen werden.

Schon beim Aufbau waren meine 3 Jungs Feuer und Flamme. Auf dem Baum wird täglich getobt, gespielt und geschlafen. Einfach perfekt!

Der beste Kratzbaum, den ich je hatte

Pflegeleicht und wunderschön

Wie erwartet eine gute Ware!

Kratzbaum ist unversehrt bei und angekommen. Er lässt sich einfach aufstellen, dank vernünftiger Aufbauanleitung. Sieht wirlich gut und wertig aus. Genau das was wir uns vorgestellt haben.

Parfait

Correspond à la description Mon chat l’adore

Coco liebt den Katzenbaum

Die Hauskatze von KaffeeMiau hat sich auf dem Petrebels-Kratzbaum sofort zuhause gefühlt. Der Aufbau war einfach, weil es nur wenige, massive Teile waren.

Magnifique, robuste et facile à monter

L'arbre à chat Siberian 200 est très joli, très robuste et stable. Il était assez facile à monter. Mes deux chats l'adorent et l'ont adopté directement.

Tres belle arbre,tres robuste top

Je les recu tres rapidement bravo a vous

Mooie stille fontein

Heb de draadloze en na veel lopen gaat de accu nog geen 2 weken mee. Heb 3 katten en 2 loslopende konijnen. Het enige min punt vind ik dat de fontein niet blijft lopen als de katten aan het drinken zijn en de sensor mag krapper afgesteld worden op 1 meter. Het is nu heel moeilijk om een goede plek te zoeken zodat je zo min mogelijk zelf in de sensor loopt. Heb er 1 boven en 1 beneden staan.

Beste Kratztonne!!!

Super Qualität, Mega Kundenservice!! Bin rundum zufrieden ☺️… meine Kitten kommen erst in der ersten Dezemberwoche zu mir, darum kommt ein Foto später.

Hele toffe klimmuur .

Veel keuze met minder en vele onderdelen , dus ik ben voor minder gegaan . Om later uit te breiden . Makkelijke website , snelle levering . Heel mooi aan de muur

Super tevreden met de waterfontein

Deze waterfontein is echt wat ik zocht. 1 van mijn katten vind het zo leuk om in elke electrische snoer te bijten, zodat ik al mijn waterfonteinen heb moeten wegdoen. Deze fontein is dus net wat ik zocht.

Heel goede service

Ik heb een heel goede ervaring met petrebels Had van de week een bestelling geplaatst en nu bleek er bij aankomst van de pakketten een product beschadigd te zijn en er ontbrak er 1 Ik heb toen contact met ze opgenomen en kreeg al snel een reactie... ze hebben het probleem zeer serieus genomen en het meteen opgelost ! Ik ben daarom ook zeer te spreken over petrebels er kan altijd iets fout gaan maar hun hebben het perfect opgelost DIKKE 10 !

“Duurzaam? Alleen de teleurstelling blijft lang hangen.”

Na lang twijfelen toch maar een krabpaal besteld bij Petrebels. “Topkwaliteit”, “duurzaam” en “stabiel”, beloven ze op hun website. Voor de prijs die hoger ligt dan andere aanbieders verwacht je dan ook iets dat niet binnen een paar weken gaten vertoont. Toen ik dat meldde, kreeg ik als reactie: “Dat is juist goed, dat betekent dat de katten het gebruiken.” Fantastisch. Dus versleten stof is nu een kwaliteitskenmerk? Wat een concept! Kortom: veel marketingpraat, matige materialen en een klantenservice die denkt dat slijtage een feature is. Mijn katten vinden het leuk — maar ja, die vinden een kartonnen doos ook geweldig.

Impressive quality and perfect design!

I bought a cat tree Route 210, and I’m absolutely happy! The quality is exceptional — every detail shows the care and premium standards of the brand. The materials are sturdy, stable, and beautifully designed, blending perfectly with my home decor. My cats loved it from the very first moment! The post is solid, safe, and comfortable. It’s clear that this product was made with true attention to cats’ well-being and long-lasting durability. Congratulations to PetRebels for creating such an outstanding product! Without a doubt, one of the best purchases I’ve ever made for my cats.

Prima drink fontein

Van Leeuwenhoekweg 17