Goede kwaliteit

Al meerdere kattenkrab tonnen besteld. Bevalt heel goed

Schnelle Lieferung super.

Einfache Bestellung gute Qualität schnelle Lieferung danke.

Hele goede servive

Mijn katten zijn heel blij met alles van petrebels

Satisfait

Très satisfait de l'arbre à chat turnpike 200 :)

Mooie stevige krabpaal. Alleen boven op komen is lastig voor beide katten.

Ik heb de krabpaal gekocht omdat ik een groot plateau zocht voor beide katten om op te liggen. Op de vorige krabpaal lagen ze beide altijd boven op maar dat was best krap. Helaas komen beide katten nu niet meer boven op. Alleen met een speeltje op snoepje durven ze via het mandje er op te klimmen maar uit zichzelf helaas niet. De kwaliteit is overigens zeer goed en het was makelijk in elkaar te zetten. Update: Tegen al mijn verwachtingen in heeft Pet Rebels meegedacht en het ontwerp zo aangepast dat mijn katten een trede extra hebben om boven op te komen. Ik was al positief over de kwaliteit maar de klantenservice van Petrebels is zeer goed.

Mooi stevig

Ik kreeg de krabpaal binnen 24 uur geleverd na bestelling online Mooi stevig! En op elk onderdeel nummer stickers zodat vergissen niet mogelijk is. Onze Maine Coons zitten/liggen er graag op de grote oppervlaktes en hangmandjes

Was 2e dag naar plaatsing bestelling in huis. En krabpaal had ik in 20 min in elkaar. Alles zat erbij. Inc imbus. Top

Stabile sehr schöne Kratzbäume!!!

Wir haben bereits mehrere Kratzbäume, Kratztonnen, Kratzmatten und die Bürste zum enthaaren bei uns zuhause im Einsatz. Unsere Katzen lieben die tollen Kratz- und Liegemöglichkeiten. Sie sehen sehr stylisch und immer farblich passend in unserem ganzen Haus aus. Alles in allem eine sehr zu empfehlenswerte Marke! Die ganze Abwicklung der Bestellung hat schnell und unkompliziert geklappt! Dankeschön dafür!! Und die Preise sind für diese Qualität auch sehr niedrig. Weiter so

arbre à chat

Cet arbre à chat a été acheté pour remplacer l'ancien usé. Mon dernier chat adopté a une taille impressionnante d'où l'achat d'un arbre mieux adapté pour lui. Il n'y va pas encore facilement. Je recommande. J'ai bénéficié d'une belle remise. Il semble très confortable.

Sav très réactif

Un soucis sur 2 pièces de fixation résolu très rapidement avec l’envoi de 2 pièces neuves.

Schnelle Lieferung und 1A Qualität. Kann ich nur empfehlen....

Ist bereits unser zweiter Kratzbaum von Petrebels. Der erste war für grosse Katzen aber doch zu klein für unsere Maine- Coon Katze....

Sehr zufrieden Katzen sind begeistert!

Tolles schnelles Service mit super Qualität.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Super Produkt- schnelle Lieferung

Hochwertige Qualität Meine Katzen lieben die Kratztonne

Goede kwaliteit

Kattenmeubel is van zeer goede kwaliteit mijnkatten zijn ook heel tevreden

Toller stabiler Kratzbaum

Der Kratzbaum ist einfach nur stabil und toll für große Katzen.

Sehr schöner Baum, die Miezen sind begeistert.

Super schnelle Lieferung. Die Aufbauanleitung ist nur genial, fast selbsterklärend.

Approuvé 100%

Nos filles l’ont approuvé 100% tout de suite

Mega toller Kratzbaum

Die Qualität des Kratzbaumes ist Mega. Dicke Sisal Rollen und Riesen Flächen.

De krabton werd meteen in gebruik genomen!

De krabton ziet er degelijk uit. Hij wordt gebruikt om te krabben, te spelen en te slapen. De poezen blij, wij blij!

Die Katzen lieben es!!!

Die Tealität ist kätzischer als die Beschreibung! Seit wir den Kratzbaum haben, sehen wir die Tierchen nur noch zum Essen zum Kuscheln

Solide et facile à monter

C'est du beau, du luxueux mais très coûteux pourtant fabriqué en Chine. Comme on dit quand on n'aime, on ne compte pas, c'est un investissement longue duré, mes 5 chats sont heureux.

Helemaal geweldig

Na het in elkaar zetten zijn alle 3 mijn katten er niet uit te slaan. Helemaal geslaagd dus!

Meine 3 kleinen waren direkt begeistert sie lieben ihr Schloss! Ich bin auch so zufrieden! Top Qualität!

Wow!!!

Gisteren een geweldige krabpaal uitgepakt en opgezet. Tijdens het opbouwen zaten de katten er al in. Beste aankoop in lange tijd!

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel