Arbre à chat excelent

Très beau solide Mes chats adorent se mettrent dessus

Montage facile, superbe arbre à chats, adopté à l'unanimité par nos minets.

Multifunctionele krabpaal

Deze krabpaal heeft voor iedereen iets. Plankjes, hangmatje, kussentjes, huisjes. Top krabpaal!

Super Kratzbaum, perfekter Service

Der Kratzbaum Siberian 200 ist wirklich ein Traumbaum für meine 6 Maine Coon. Es wäre nur schön, wenn man das Liegekissen auf der oberen Lounge befestigen könnte. Meine Katzen werfen es immer wieder herunter. Bei 2 m Höhe kann ich es ohne Leiter nicht einfach wieder an Ort und Stelle bringen. Ansonsten ist dieser Kratzbaum perfekt. Meine Katzen haben ihn sofort in Beschlag genommen, als meine Freundin und ich mit dem Aufbau fertig waren. Die Aufbauanleitung ist gut verständlich. Nachdem ich den Kratzbaum bestellt hatte, habe ich Petrebels eine Email geschrieben und einen Wunschliefertermin angegeben, weil ich ansonsten die Lieferung arbeitsmässig nicht hätte entgegen nehmen können. Direkt am nächsten Morgen hatte ich die Antwort von Petrebels, dass sie meinem Wunsch entsprechen. Alles hat super geklappt. Ich und meine Katzen sind von Petrebels begeistert.

Heel tevreden over het project en ook over m'n 1e kattenpaal ook is nu m'n 2e dat ik gekocht h

Heel tevreden is nu m'n 2e paal dat ik bij jullie koop echt degelijk materiaal. M'n 2 katten zijn er heel tevreden over en ik ook

Très bien

Joli, solide, parfait pour MC

Katten zijn zeer tevreden

Met 3 binnen katten ben ik snel door mijn krabmeubels heen . Ik heb weer een van dezelfde gekocht .Binnenkort vervang ik het model met de slaap mandjes ook weer.Bij ons mag een krabmeubel niet hoog zijn ivb met blinde kat die er wel eens uit valt .Ervaring nu met een paar kleinere naast elkaar is perfect.

Je suis vraiment contente de mon achat

C est vraiment de la bonne qualité et mon chat s éclate

Stevige krabpaal

Het is een stevige krabpaal, met veel verstop- en slaapplekken voor de kat. Het netje is haar favoriet, daar kan ze uren in liggen! De stof is mooi stevig, en het sisal houdt goed. Alles heeft een mooie kleur en er zitten zelfs kussentjes bij voor de harde slaapplekken! De reden dat ik geen 10 gaf, is omdat de doos niet handig in gebruik was. Er zaten geen handvatten aan/in en de doos is te groot em zwaar voor mij om zelf op te pakken. De installatiehandleiding zat onderin in plaats van bovenin.

Service impeccable :)

TOP

Prachtige krappaal

Makkelijk in elkaar te steken De kleur is zoals beschreven Stevig materiaal helaas toont mijn kat geen interesse meer in de 3 weken oude krabpaal hij negeert ze volledig

Arbre a chat excellent

Arbre a chat facile à monter et de bonne qualité Mes chats adorent

Très bel arbre à chat, conforme à la description et photos

Commande facile à passer et livrée très rapidement. Tout est parfait ; notice de montage simple, chaque pièce est numérotée ; montage très simple.

Beste Qualität!

Und wieder einmal bin ich mit meinem neuen Kratzbaum sehr zufrieden, so wie meine Katzen auch. Bereut habe ich nur, dass ich dieses mal zur Abwechslung einen kleineren genommen habe, da er eigentlich für Kitten sein sollte und nun ist er doch bei den größeren Katzen gelandet.

Fantastische producten en service!

Degelijke krab-producten voor mijn 2 Maine Coon kittens! Van alle nieuwe spullen wordt intensief gebruik gemaakt waar ikzelf dan ook van geniet. Ook de kattenbakvulling van jullie waar ik na ruim 18 jaar op overgegaan ben is voortreffelijk. Echt stuifvrij en klontert perfect. Omdat ik 2 bakken heb en nu maar 1 bak nog met het nieuwe en de andere nog met de oude vulling vul, merk ik dat ze zelf ook voorkeur voor het grit van jullie hebben. Prettig is ook dat de geurvrije versie geen allergische reactie bij mij teweeg brengt (niezen). Toen jullie per ongeluk een 2-tal mèt geur gestuurd hadden en ik ervoor belde, kreeg ik gratis 2 nieuwe zonder geur toegezonden. Dit noem ik nog eens service!

QUALITE

ARBRE A CHAT TRES QUALITATIF

Hij zit nog in de doos. Moet nog in elkaar gezet worden. Mijn katten komen pas 21 juni.

Mega Kratzbaum

Ein Paradies für Katzen der Baum ist echt mega das einzigste ist diese Holzleiter da hat sich einer meiner Katzen es Pfötchen eingeklemmt dann hatte ich die auch umgedreht aber das brachte auch nichts und habe die dann abmontiert also auf die könnte man verzichten ansonsten alles mega

Top qualität - sehr stabil...!

Schnelle Lieferung. Super Qualität!

Einfach super!

Der Versand war so schnell und als der Kratzbaum ankam war ich begeistert!! Alles war super verpackt und auch die Anleitung war total einfach zu verstehen. Würde ich definitiv weiterempfehlen!

Super Kratzbaum

Der Sibirien Kratzbaum kommt bei unseren Katzen super an. Er war super leicht aufzubauen und die Qualität ist einfach toll. Die schnelle Lieferung hat uns ebenfalls begeistert. Ich kann eure Kratzbäume nur jedem weiter empfehlen

Bodem plaat kapot

Helaas was de bodem plaat krom, gelukkig garantie, en werd deze netjes omgeruild

Schnelle Lieferung. Der Aufbau war unkompliziert und ging flott von der Hand.

Schnelle Lieferung. Der Aufbau war unkompliziert und ging flott von der Hand.

Gewoon helemaal top.

Onze katten zijn er super blij mee en wij natuurlijk ook. Snelle levering en simpel in elkaar te zetten.

Super Kratzbaum, zufriedene Katzen....

Dieser Kratzbaum ist nicht preiswert – aber auf jeden Fall seinen Preis wert! Super Teil. Sehr groß, sehr stabil, sehr flauschig und wunderschön! Lieferung, auch wegen dem Gewicht, in 3 großen Kartons. Aufbau ging Dank guter Beschriftung und Anleitung sehr einfach. Wir lieben die Optik & unsere Katzen ihren neuen Spielplatz. Für unsere großen Katzen (Maine Coon), sehr geeignet. Da wackelt nix, auch wenn es mal ein bisschen wilder wird. Bestellen in den nächsten Tagen noch einen Zweiten Baum :)

Van Leeuwenhoekweg 17

5482TK Schijndel