Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snel geleverd en keukenweegschaal werkt goed
12 September 2021
Bas
Tilburg
Gewoon top, goed product info
28 August 2021
Matthias
Brugge
Heel gelukkig met mijn mechanische weegschaal!
25 August 2021
Doeschka
Raalte
10 August 2021
Terttu
Enschede
Top leverig in een goede verpakking zeer te vreden
8 August 2021
E.g De zwarte
Landgraaf
Prima product voor een mooie prijs en een snelle levering
7 August 2021
Sytse Jan
Workum
Beemigo is een fijn bedrijf wat ik zeker kan aanraden. Ze zijn betrouwbaar, vriendelijk en de service is ook dik in orde. We hadden een klein probleem met een product wat overigens niet aan Beemigo lag. Ze hebben ons vriendelijk te woord gestaan en dit zonder gedoe aangepakt. Direct de volgende dag al hebben we een vervangend product ontvangen wat helemaal naar wens is. Kortom uitstekende service Beemigo!
29 July 2021
Jer
IJsselstein
Ik heb de personenweegschaal en keukenweegschaal gekocht die met een druk op de knop opladen zodat je kunt wegen. geen batterijen meer nodig. Super fijn dat ik niet meer aan batterijen hoeft te denken, ik ben heel benieuwd hoelang ze mee gaan. Ze zijn iig echt mooi vormgegeven en netjes verpakt, geen onnodig grote doos, geen onnodig opvulmateriaal. Er zit een pamflet bij maar ik heb ze zonder lezen in gebruik genomen. De personen weegschaal is niks te groot en voelt wat onwennig, de onderkant had iets steviger mogen zijn aan vooral om dat ie tot 180 kilo moet kunnen maar hij weegt en het getal is bijna gelijk aan dat van mijn oude weegschaal, die al weer een tijdje mee gaat. De keukenweegschaal is echt prachtig ik heb hem specifiek gekocht om mijn haak/breigaren te wegen wanneer ik ontwerp om uit te rekenen hoe ver/veel ik er (nog) mee kan (mid project), heel belangrijk voor het ontwikkelen van (plus size) kleding ontwerpen.
6 July 2021
Zilla
Assen
Ik ben super blij met deze weegschaal! Werkt perfect en geen gedoe meer met batterijen vervangen.
30 June 2021
Danae
Berlaar
Goede service, snelle levering en prachtige koffers.
30 June 2021
Sascha
Noord-holland
Hele mooie kwaliteit en snelle levering
24 June 2021
L
Alkmaar
Mooie stevige rugzak. Kan veel in. Zeer scherp geprijsd en snelle levering. Mijn zoon zal er veel plezier van hebben tijdens zijn scoutingkampen.
9 June 2021
Mariska
Bergschenhoek
Niks aan de hand. Goede prijsen, snelle levering, produkt prima. Gewoon hoe het moet.
5 June 2021
Agoston
Amstelveen
Het pakketje is met enige vertraging door DHL maar goed afgehandeld door Beemigo! Prima paraplu.
31 May 2021
Jeroen Winde
Numansdorp
De service was prima vanwege iets kleins wat ik toch retour wilde sturen. Dat was iets kleins van een grotere bestelling. Aangezien de verzendkosten in verhouding tot het product duur waren, hoefde ik het niet retour te sturen, maar werd het geld wel terug gestort( als het goed is komt dat nog:), hopelijk gaat nu niet iedereen zoiets doen:))
30 May 2021
AJ
Stolwijk
Bestel proces en levering goed gegaan product zelf slecht van kwaliteit paraplu waait naar buiten bij windkracht 3 a 4 pennen trekken krom inklappen lastig 20,94 eur weggegooid nooit meer bestellen hier jammer dat ik doos en retour bon niet meer hebt had ik teruggestuurd nou maar de vuilnisbak in
Beveelt niet aan
17 May 2021
Ogun Cevik
Rotterdam
Top service! Super blij met mijn kofferset. Zeker aan te raden.
11 April 2021
Zakia
Utrecht
Producten die ik elders niet tegen kwam, tegen een goede prijs. Snel verzonden en goed verpakt. Gewoon top.
24 March 2021
Marcel
Vlaardingen
Snelle levering en top kwaliteit koffers.
20 March 2021
Withney
Pijnacker
Onze robotstofzuiger gaf een foutmelding die we zelf niet kregen opgelost. Eerst is geprobeerd om ons op afstand te helpen, maar helaas bleef het probleem. Toen mochten we de robotstofzuiger terugsturen en kregen we super snel een nieuwe geleverd. Hele prettige, nette en goede service. Zo hoort het!
19 February 2021
Wendy
Middelburg
Ik had een probleem met één van mijn bestelde items. Ben naar alle tevredenheid geholpen en het contact met Starbuy verliep soepel en spoedig.
19 February 2021
Geert
Rotterdam
Snel geleverd, Goede kwaliteit artikelen
3 February 2021
Randall
zoetermeer
snelle levering,en de kwaliteit is perfect
27 January 2021
Will van den Heuvel
Schijndel
Kwaliteit en gebruiksgemak zien er goed uit . Nu nog uitproberen in de zomer.
26 December 2020
Jasmin