Topp

Zeer tevreden over mijn champagne 3 delige set koffers. Ook snelle service. Avond ervoor besteld en volgende dag al in huis. Echt topp!

Kwaliteit + Open + Persoonlijk!

Lakenzak gekocht die net even wat meer luxe had dan de andere.. Breder en rits rondom. Door vraag van Beemigo om beoordeling gemeld dat het enige minpuntje was dat stiksel los liet. Heel persoonlijk geholpen en zelfs keuze uit aankoopbedrag retour of een nieuwe. Staan open voor evt. kritiek om product te verbeteren + persoonlijke communicatie. Dikke tien!

Wat ik had verwacht

Enorm tevreden met mijn beefree champagne kofferset. Zien er in het echt mooier uit dan op de foto. Ik had ook nog een kortingscode gebruikt, dus dat kwam mooi uit.

Paraplu defect: snel opgelost.

Snel op mijn melding gereageerd, binnen 1 week een nieuwe paraplu.

Einfach perfekt

Ich bedanke mich für die gemeinsame Lösungsfindung und den echt perfekten Service den Sie bieten. Ich werde ein treuer Kunde bleiben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitzonderlijke service

Nadat ik 's avonds contact had opgenomen met de klantenservice van Beemigo over een klein probleem met het product, werd ik dezelfde avond (buiten werktijd) nog geholpen. Ook dezelfde avond nog hebben ze een nieuwe product kosteloos verzonden en had ik het de volgende dag al in huis. Voor mij getuigd dit als een uitstekende service en zal jullie daarom zeker aanbevelen bij andere.

Top Service

Met net voor het weekend te willen plaatsen bestelling van de 80 liter backpack heb ik voor de zekerheid maar contact opgezocht wat de snelste levering zou zijn. Wat een TOP service zeg snelle reactie en deze op kunnen halen en nog voor aanbiedingprijs ook. Super degelijk materiaal de investering zeker waard! Chapeau en ga zo door Erik!

Na rommelige start goed afgehandeld

Via bol.com rugzak besteld voor zoon. Tot 3x toe per ongeluk een deurbel ontvangen. Hartelijk om gelachen. Door bol.com in contact gebracht met Beemigo, de leverancier. Toen ging het wel goed en rugzak snel en nog op tijd in huis. Op vakantie ging een ritsje kapot. Terug van vakantie direct contact opgenomen met bol.com en Beemigo. Perfecte service en een nieuwe rugzak ontvangen. Heel weg top, dank voor de goede service!

Zeer goed, erg behulpzaam en goede kwaliteit

Via bol.com de BeeFree 55L rugzak besteld, bij deze was na 3 weken Cuba helaas een van de draagbanden los geraakt. Gemeld bij Beemigo en zelfs op zondag nog geholpen via de mail. Het bleek dat ik een ‘oud’ model had gekocht, deze had enkele zwakke punten waar van de draagband er een was. Ik heb meteen het nieuwe verbeterde model opgestuurd gekregen, zeer tevreden!

Snelle service, koffers zien er ook echt uit als op het plaatje. Zeer netjes en goed verpakt en geleverd. Volgende dag al in huis.

Prachtige koffers

Snel geleverd, goed verpakt en mooie kwaliteit kofferset De kleur is precies als op afbeelding. Ik heb de blauwe besteld.

Geweldige service

Zowel voor mijn vrouw als voor mijzelf een stormparaplu gekocht. Over de kwaliteit hiervan zijn we meer dan tevreden. Echter een van de paraplus bleek bij ontvangst een kleine beschadiging te hebben. Hierover contact gehad met Erik van Beemigo. Die voor een soepele, snelle en vriendelijke manier oplossing heeft gezorgd. En de paraplus...die gaan voortaan overal mee naartoe. Wij zijn dubbel tevreden. Met het product en met Beemigo.

Goede site, goede prijs en snelle levering.

Producten zijn top

top

top gemakkelijk en zeer handig.

Prachtige koffers

Ik ben superte vreden over de bestelling .

5 sterren: Super kwaliteit en snelle levering!

Ik ben super blij met mijn koffers! De kwaliteit is goed en kleur is erg mooi! Volgende dag al in huis. Thanks Beemigo!!

Super snelle service. In de avond besteld en de volgende dag al in huis. De koffers zijn mooi en licht van gewicht.

Goede kwaliteit

Heel snelle levering. Ben super tevreden met mijn aankoop! Super service❤️

Had een kofferset besteld waarop ik ook een kortingscode kon invullen..Een paar dagen later wilde ik een tweede set bestellen en was de prijs van de set verhoogt .Per email contact gehad en mocht de set kopen voor hetzelfde bedrag als de eerste . Moest wel.het nieuwe aankoop bedrag storten en zou het teveel betaalde terug gestort krijgen.. Twee dagen later had ik de kofferset en stond het geld terug op mijn rekening. En de koffers zijn super super mooi

Ik werd erg goed geholpen, ben zeer tevreden

mijn ervaring begon raar, want had zelf een fout gemaakt namelijk verkeerde postcode opgegeven, maar dit werd keurig opgelost en werd ook hiermee geholpen. zowel de mailcontact als het telefonisch contact was zeer goed, Erik was erg vriendelijk en behulpzaam

Tevreden

Top service en heel snelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag binnen gekregen, supersnelle service en de koffers zaten goed verpakt, heel blij mee, bijna al mijn vriendinnen hebben het ook besteld nadat ik ze een foto had gestuurd van de koffers!

Heel snel geleverd en super kwaliteit! Dank beemigo!

De producten worden snel geleverd en de kwaliteit is top.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit