Goede klantenservice

Na het bestellen van een tekenset (potloden etc) bleek deze set een aantal onderdelen te missen/dubbel te hebben. Na een mail naar Beemigo zijn de resterende onderdelen direct na geleverd, en waren ze de volgende dag binnen! Super! Erg blij met de klantenservice!

Zeer goed !

Ik heb koffers besteld bij jullie en ze waren perfect!! Precies zoals er stond en uit zagen ! Super tevreden

Goed contact en levering van een goed product

Van begin tot het einde een goede service.

Pluspunten

snel en goed geregeld

tot nu toe geen

Pluspunten

> snelle levering > kwaliteit prima

> handleiding erbij doen > heb nog mijn tijfels of de klem oin het slot niet kapot gaat

Pluspunten

Fijne website

Ik mis informatie over mijn product, aan/bij/op het product. Geen enkele label of dergelijke.

Pluspunten

Snellere levering dan aangegeven. Product helemaal in orde en naar specificaties.

Redelijk grote doos gebruikt voor het formaat product, maar deze doos is best handig om oud papier in te verzamelen.

Pluspunten

Backpack geruild voor een kleiner model. De retour datum was al meer dan 2 maanden verlopen, maar alsnog kunnen ruilen. Zelfde week het nieuwe exemplaar binnen gehad. Snelle en goede service van Beemigo!!

Pluspunten

Mooi product en snelle levering goede service

geen

Pluspunten

Er is mij een prachtige kwaliteit backpack geleverd. Door een vliegmaatschappij is er toch schade ontstaan. Beemigo heeft dat geweldig voor mij opgelost. Vriendelijke mensen die écht met je meedenken

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede service (snelle reactie en correcte garantie afhandeling). Voorzover ik kan beoordelen: goede producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

Goede service en zeer snelle levering.

Pluspunten

Uitstekende service. Prima klantenservice die je ook serieus neemt. Leuke producten voor een goede prijs.

Verpakking mag kleiner

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering. Kortom top!

Pluspunten

Snelle levering. Sterke banden. Makkelijk aan te passen.

Verpakking is erg lastig open te krijgen, zelfs met een schaar.

Pluspunten

Supersnelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snel afgeleverd

Pluspunten

Stevig matriaal. Multifunctioneel door vele vakjes en op vele manieren te dragen . Compact ,mooie kleur . Goede kwaliteit

Enkel waneer jr de tas als rugzak wil gebruiken zou je een zakje waar je het opgeritste stuk van de achterkant in kunt stoppen in plaats van op rollen en de klittenbamd

Pluspunten

Levering supersnel en product zeer tevreden over

Pluspunten

Heel blij met de fijne service. Zowel telefonisch ls per mail is er echt met mij mee gedacht. Dank daarvoor, nu kan ik tevreden op vakantie :)! Ook is er ruime keus en goede kwaliteit. Top en aanrader!

Pluspunten

Ik heb een draadloze deurbel besteld met 2 ontvangers. Prima product dat volledig aan de verwachtingen voldoet. Helaas begaf de druk knop van de bel het ineens zonder duidelijke reden. Ik heb contact opgenomen met Beemigo.com en ze de situatie uitgelegd. Na even mailen met elkaar werd besloten mij kosteloos een nieuwe drukknop op te sturen. De oude hoefde ik niet eens terug te sturen. Ik ben heel erg blij en tevreden met de fijne afhandeling.

Niets negatiefs te melden. Het is een keurig en zeer klantvriendelijk bedrijf.

Pluspunten

10 * super website , mega spullen ,top service !!! super snel ,goede prijs en snelle levering !!!

Pluspunten

Beefree 80 liter backpack zwart Voldoet aan de verwachtingen Vlotte levering

Geen opmerkingen

Maasstraat 48