Tevreden.

Snelle bezorging, goede kwaliteit en formaat. Ideaal om tijdens de hitte af te koelen.

Snelle en correcte levering

Goede cooler, snelle levering. Echter scharnieren heel zwak.

Goede cooler, snelle levering. Echter scharnieren heel zwak.

Hele snelle correcte levering

Heel fijne Site overzichtelijk en correcte levering Top ga zo door

Super bedrijf!

Goede site, scherpe prijzen en een snelle levering.

Zoals de beschrijving als de foto's komt alles duidelijk en goed met elkaar overeen.

Slecht

Slecht bereikbaar klantonvriendelijk onduidelijkheden

Topproducten met dito service

IGLOO koelboxen doen wat ze beloven: supergoed koelen. De klantenservice is heel vriendelijk, behulpzaam en snel. Ik heb meerdere koelboxen en tassen van ze en kan het iedereen aanbevelen.

uitstekende kwaliteit

Heel goed voorgelicht wat de coolboxen betreft. Goed advies gegeven.

Heb ze al 20 jaar top kwaliteit

Goed dat ze een depot in Nederland hebben

Perfecte ervaring en hele snelle levering.

Dikke 10!

Snelle levering.

Mooi product, snel geleverd

Les glacières sont très pratiques pour notre association.

La commande et la réception des glacières ont été parfaitement exécutée. Nous vous en remercions d'avance.

De levering was heel snel en correct

Snel geleverd, top kwaliteit. Dank!

Goede kwaliteit boxen.

Vind het gewoon een fijne uitvinding

Vroeger had ik een opplooibare isomo box maar deze is veel handiger en steviger breekt niet ,heb hem steeds in het koffer van de auto staan praktisch voor het winkel

ik kan het iedereen aanbevelen.

Super handig, ook in gebruik

Erg prettig, goede prijs & kwaliteit, best ruim ook nog

ze doen wat ze beloven

ze waren wel wat klein maar dat had ik zelf kunnen lezen

Ik ken het merk al 25 jaar en was nu een aan vervanging toe op de boot

Communicatie was goed en snel. En de rugtas ziet er stevig en goed uit. Maar de tijd moet het leren of hij echt van goede kwaliteit is.

Ik zit al meer als een week te wachten op de levering, en nog steeds!!!

Top op heden nog niets ontvangen dus er valt weinig te beoordelen. meer als een week geleden besteld.

Snelle levering, mooie tas (Gizmo)

Snelle levering, mooie tas. Kwaliteit van het product is nog wat te vroeg om al te beoordelen, al merkte ik dat de bieropener die aan de tas zit al na het openen van 2-3 biertjes begon te slijten. Deze lijkt van te goedkoop materiaal gemaakt. Hopelijk blijft de rest van de tas wel heel.

top product

mooie degelijke koelboxen * plus punten ruim en houden goed koude vast * min punt de sluitingen zijn van kunststof en kunnen snel kapot gaan, deze vervangen vind ik best prijzig. ik geef u als fabrikant de tip om deze te vervangen door metalen sluitingen. m vr gr Ed

Hoogeveenenweg 214

2913LV Nieuwerkerk aan den ijssel