Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral de hoge kwaliteit van het product en de snelle levering. Klanten waarderen de duidelijke productinformatie en vriendelijke service. Het gebruiksgemak en de degelijke bouw komen terug in de opmerkingen. Enige meldingen over afleverproblemen zijn opgelost snel.
Kon de koolbox direct ophalen
5 September 2026
Mark
Ter aar
Prima koelbox werkt zo als het hoort snelle levering
28 August 2026
Kees
Uden
Ruime keuze in allerlei koelmateriaal. En ben dus geslaagd en zéér tevreden.
22 August 2026
Jacco
Veendam
Scherpe prijs voor een kwaliteits koelbox. En snelle levering.
15 August 2026
K
Varik
Het assortiment van Steamy is breed. Zo vond ik in het assortiment van Steamy een mooi model dat door de afmetingen met gemak in de auto past. Stekker er in en je ziet de temperatuur snel dalen. Met gemak tot -20. Bovendien snel bezorgd.
13 August 2026
Geert
s-Hertogenbosch
Na een week in gebruik prima resultaat.
12 August 2026
Remco
Ridderkerk
Via de website van Steamy een koelbox besteld. Bleek alleen na bestelling dat dit niet het type was waarbij alleen het kleine compartiment kon vriezen. Zonder enig probleem kon de bestelling worden geannuleerd. Echter omdat onze vakantie al voor de deur stond en het andere type niet meer op tijd geleverd kon worden werd mij verzocht om de bestelling via bol te doen. Ik vind dit echte service. Het is simpelweg marge inleveren maar in dit geval stelden ze mij als klant centraal. Nu op de camping genieten we van heerlijk koele producten en ligt het kleine vriesvak vol met heerlijke ijsjes voor de kinderen. Kortom: erg blij mee!
11 August 2026
D
Putten
snelle levering , nog niet getest maar ziet top uit. jammer is dat een slechte verpakte doos met veel tape erom zo wordt afgeleverd.
10 August 2026
Antoine
sittard
Goed product en snelle levering
10 August 2026
Patrick
Malden
Bestellen en leveren ging snel. Koelbox is ruim en heel snel op temperatuur. Ook erg stil
8 August 2026
Liesbeth
Dordrecht
Koelbox is van degelijke kwaliteit en goed geprijsd; waar voor je geld! ivm wat vragen telefonisch contact gehad en deskundig te woord gestaan. Thuis voorkoelen, in de auto koel houden en op het strand blijft hij redelijk lang koel (mist je hem niet telkens en lang opent). Wordt gewoon geleverd vanuit voorraad in Nederland, dus geen dropshipping geneuzel.
8 August 2026
Ali
Heerhugowaard
Vlak voor onze vakantie kochten we een elektrische koelbox en zoals wrl vaker waren onze ogen te groot. Na de snelle levering bleek de koelbox way too big. Wel mooi en handig, maar niet voor in de auto op vakantie. Omdat we de volgende dag zouden vertrekken toch maar even een belletje over het retourproces en dat we dat niet op tijd voor elkaar zouden krijgen. We hadden al geaccepteerd dat we zonder koelbox op valantie zouden gaan tot de vriendelijke medewerker zei; had u eventueel op onze site een andere, iets kleinere, koelbox naar wens gezien. Ja, dat hadden we en dus konden we diezelfde middag bij hun loods/opslag de koelbox omwisselen. Helemaal happy met deze niet verwachtte service! Zelfs het prijsverschil (de nieuwe was goedkoper) stond dezelfde dag nog op onze rekening. En zo wil je dus als klant altijd behandeld worden! Mijn wens voorop. Geweldige service.
5 August 2026
Stijn
Dodewaard
Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat we jullie zo snel hebben kunnen helpen en dat jullie uiteindelijk met de juiste koelbox op vakantie konden. Heel veel plezier ermee en geniet van jullie vakantie!
Steamycool
Doet zijn werk zoals het moet doen.
5 August 2026
Gerard
Nieuw Weerdinge
Zowel de service als het apparaat, zeer tevreden over.
3 August 2026
Rob
Meerle
Goede temperatuurregeling Fijn voor opslag medicijnen 15-20 graden Eenvoudig te bedienen Prettig ogende vormgeving
2 August 2026
Adri
Utrecht
De steamy e-duel roller koelt snel en is robuust gemaakt. De app kan handig zijn, maar tot op heden niet gebruikt. Enige nadeel is dat het snoer vrij kort is en niet geaard. Dit kan een nadeel zijn i.v.m. outdoor gebruik.
18 July 2026
Dennis
Roosendaal
Bedankt voor je positieve review en feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de koelprestaties en de robuuste kwaliteit van de Steamy E-Dual Roller.
We waarderen ook je opmerking over het snoer en nemen deze feedback zeker mee. Ervaringen en suggesties van onze klanten helpen ons om onze producten verder te verbeteren.
Veel plezier gewenst met je aankoop!
Steamycool
Snelle levering, koelbox koelt perfect.
18 July 2026
Wim
Nieuwkoop
Het apparaat voldoet aan onze verwachtingen tot nu toe. Zelfs DPD leverde gelijk na het weekend. De kleppen zijn afzonderlijk te openen aan de bovenzijde wat niet in de omschrijving en op de foto's staat. Toch is dit beter ivm de temperatuur in de koelkast.
15 July 2026
Eric
BEILEN
Bedankt voor je review en de genomen moeite om je ervaring met ons te delen! Fijn om te horen dat de koel/vriescombinatie aan je verwachtingen voldoet en dat de levering soepel is verlopen.
Bedankt ook voor je feedback over de afzonderlijk te openen kleppen. We zijn blij om te horen dat je dit als een voordeel ervaart en nemen deze suggestie mee om onze productinformatie verder aan te vullen.
We wensen je veel plezier met je aankoop!
Steamycool
Na verkeerde levering binnen twee dagen de juiste binnen gekregen.
13 July 2026
Danny
Dinxperlo
Goed product
11 July 2026
J
Oostvoorne
Ik was verbaasd over de snelheid waarmee het koelt. De koelkast voelt solide aan, handig te bedienen met de app en groot genoeg voor een sixpackje, maaltijd, boter en broodbeleg dus perfect voor een dagje op het water met de boot. Het stroomverbruik is volgens de specs laag, maar dit heb ik helaas nog niet kunnen testen. Tijdens het koelen bromt en trilt de koelkast een beetje en eenmaal op temperatuur is het bijna geluidloos. Wat een verschil met mijn electrische koelbox met peltier element. Een dikke vette aanrader dus. Het enige wat me erg heeft geïrriteerd (en dat heeft niks te maken met het product) is dat de leverancier verzendt met DPD. Dit is echt de langzaamste koerier van Nederland. 3 dagen wachten op een product die dezelfde dag verstuurd is, is niet meer van deze tijd. "Door de drukte blah blah"..ja dat heeft DHL ook maar die kan wel next day leveren. Hierdoor was mijn koelkast te laat voor een evenement waar ik deze voor had besteld. Dat was zuur.
6 July 2026
Marcel
Nieuw-Weerdinge
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de koelsnelheid, de solide kwaliteit en het gebruiksgemak van de koelbox.
Ook bedankt voor je feedback over de levering. Helaas hebben we niet altijd invloed op de snelheid van de bezorgdienst, maar we begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling niet op tijd aankomt voor een gepland evenement.
We wensen je veel plezier met je koelkast en hopen dat hij nog vaak mee mag op mooie dagen op het water!
Perfecte coolbox
4 July 2026
Farid
Amsterdam
Top service, goede kwaliteit,
28 June 2026
Bert
Nieuwegein
Ik kocht een koelbox en kreeg hem de volgende dag al thuisbezorgd. Het product voelt hoogwaardig aan dus ik ben zeer tevreden.
12 June 2026
Gerson
Hoorn
Voor 13:00 besteld is dezelfde dag verzonden, dat klopt. Althans je krijgt een bevestiging dat de bestelling is aangemeld bij DPD. Vervolgens duurde het twee en een halve dag alvorens het pakket de status als ontvangen door DPD kreeg. Hierna duurde het weer 2 dagen alvorens het verder in de routing kwam van DPD. DPD heeft het druk wordt gezegd met een vertraging van 1 werkdag, in mijn geval dus 4 dagen. In het verleden wel al vaker slechte bezorging meegemaakt bij DPD, maar dit was een nieuw diepte punt. Jammer dat SteamyCool geen verdere opvolging doet of informeert. De koelbox ziet er wel goed uit en hopelijk werkt deze beter dan DPD... Aanbevelen staat op "Nee" i.v.m. verzending via DPD
Beveelt niet aan
1 June 2026