Beste Ingrid, Dat is jammer om te horen. Om de koelbox zolang mogelijk koel te houden moet de koelbox voor 2/3 gevuld worden met ijs of koelelementen. Met de prijs kunnen wij niet veel aan doen aangezien de koelboxen uit Amerika moeten komen en de prijzen daar ook fors zijn gestegen. Met vriendelijke groet, Igloo Coolers Europe
Beste Ángel, Dank je, dat is top om te horen! Met vriendelijke groet, Igloo Coolers Europe
Beste Brian, Dank je wel. Met vriendelijke groet, Igloo Coolers Europe
Beste Minne, Excuses voor de vertraging, dat had inderdaad al lang geleverd moeten zijn. Ik heb het even voor u gecontroleerd en het pakket is inderdaad al meerdere dagen op het depot van DPD zonder verder te gaan. Ik ga even contact opnemen met de DPD, hopelijk kunnen zij mij iets meer vertellen, zo niet dan sturen we vandaag nogmaals de order op. Met vriendelijke groet, Igloo Coolers Europe
Beste Hans, Allereerst onze excuses. Wij willen graag dit met u oplossen. Als u liever de gekozen kleur geleverd wilt hebben, kunt u ons dan een e-mail sturen naar info@iglookoelboxen.nl? Met vriendelijke groet, Igloo Coolers Europe
Beste Mats, Helaas hebben wij geen invloed op onze vervoerder. In het weekend worden er geen reguliere pakketjes afgeleverd door de DPD waardoor het zending over het weekend wordt getild. Wij zullen gelijk contact opnemen met de DPD voor een update. Zodra wij meer weten, zullen wij u op de hoogte brengen. Met vriendelijke groet, Igloo Coolers Europe
Originele beoordeling
Beste Bjorn, Uiteraard kunnen wij het voor je oplossen. Voor in de toekomst kun je direct contact met ons opnemen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar info@iglookoelboxen.nl met je ordernummer? Dan kunnen wij jou verder helpen. Met vriendelijke groet, Igloo Coolers Europe