Heerlijke sapjes!

Ik heb meerdere Detox kuren gedaan, maar nooit met zulke lekkere sapjes.

Voor herhaling vatbaar!

Lekkerder dan verwacht en ook geen last van het niet eten gehad. Had wel hoofdpijn of flauwte verwacht, maar zelfs zonder “pretox” kon ik gewoon werken en sporten zonder problemen. Én 5 kilo kwijt in drie dagen! Het ideale dieet voor als je snel iets kwijt wil!

Lekker en overzichtelijk

Dit is pas fijn! Ik heb een 3 daagse kuur besteld en dit kwam verdeeld in 3 dozen. Per dag is het verpakt. Op de flesjes staat nummers dus je weet ook precies welke wanneer aan de beurt is. Prijs/kwaliteit vind ik ook goed.

Valt nooit tegen

1 verzending is niet geleverd, hier gelijk reactie op gekregen. Sapjes zijn goed van smaak en ik heb snel resultaat na de kuur. Blijf dit enkele keren per jaar doen.

Heerlijke sappen snel geleverd

Sapkuur van 7 dagen voor de 2e keer gedaan.

Top producten.

Geen honger met deze sapjes. Ik krijg de dagelijkse hoeveelheid niet op. Het is een fijne detox. Zeker aan te raden. De fruitsappen vind ik wel lekkerder dan de groente sappen maar dat is een kwestie van smaak.

Ik had nog nooit een detox kuur gedaan dus ik ben begonnen met de 3 daagse sapkuur. Wat ik totaal niet had verwacht is dat ik geen moment honger heb gehad. De gember en Citroen heb ik wel wat moeite mee gehad. Die zijn echt niet lekker. De weken erna totaal geen snaai trek gehad. Het word nu wel weer tijd voor een nieuwe kuur. Wellicht de 5 daagse.

Heb de groentesappen detox gedaan en vond het super. Ik voelde me direct beter en bespaarde daarnaast veel tijd.

Ik ben zeer tevreden over de producten van Dr.Blend

Het is smaakvol, het is lekker en ben zeeeeer tevreden

Vitamine boost

De shotjes geven echt een gevoel van een gezondheidsboost. De groente smoothies vullen en lekker om zo wat extra groente wn fruit binnen te krijgen, zeker als de dagen vol zijn dan is het fijn om naar zo een sapje te grijpen.

Bewustwording!

Erg goed

Lekkere sapjes gezond en snel geleverd

Top mooi verpakt met koelelementen

Zeer professioneel en top kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en top smaken om jezelf even helemaal te resetten. Erg goed in balans

Heerlijke sapjes

Voor de eerste keer besteld. Heerlijke sapjes en snelle levering. Ik had gekozen voor een avondlevering, maar de sapjes werden toch in de middag geleverd. Gelukkig was er iemand thuis en is het allemaal goed gegaan.

Tevreden zoals altijd

Snelle levering . Vriendelijke man aan telefoon toen ik belde om iets te vragen . Goede kwaliteit van de producten .

Reactie van het bedrijf

Beste Inge, Hartelijk bedankt voor je hoge review. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Dr.Blend

Super leuke ervaring

De detox kuur is heel heftig maar heel goed om eens te doen voor je lichaam. Zeker een aanrader!!

Heerlijke sapjes en een uitstekende klantenservice

Voor de 3e keer een sapkuur en losse sapjes bij Dr. Blend besteld. Ben tot nu toe altijd tevreden geweest en nu weer. De sapjes zijn goed van smaak en de sapkuur is goed vol te houden. Ook deze keer weer snel en gekoeld geleverd. Bij de levering van mijn bestelling bleek dat 1 flesje open was, waardoor heel de box onder het sap zat (de andere sapjes waren gewoon nog bruikbaar). De klantenservice hierover gebeld, er werd behulpzaam en vriendelijk gereageerd en ze hebben het heel netjes opgelost door het sapje na te sturen (met wat extra's erbij). Al met al dik tevreden.

Reactie van het bedrijf

Hi Mandy, Bedankt voor je uitgebreide review. We doen altijd ons uiterste best dus wat fijn te horen! Groet, Dr.Blend

Heerlijke sapjes en snel geleverd

Heerlijke sapjes. De gember citroen is onze favoriete start van de dag!

Super product

Snel geleverd, lekkere sapjes, goede uitleg en betaalbaar. echt top!

Reactie van het bedrijf

Hi Nina, Bedankt voor je review. Super te horen! We hopen je weer snel blij te kunnen maken! Groet, Dr.Blend

Mijn eerste box net ontvangen. Alles ziet er super netjes uit! Kan niet wachtten om te starten!

Reactie van het bedrijf

Beste Nina, Dank voor je review. We wensen je alvast heel veel succes met de detox :-) Groet Dr.Blend

Het was een super snelle levering. Ik had de sapjes samba en yellowfreshness. Ze zijn super lekker en verfrissend!

Reactie van het bedrijf

Beste Zoë, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn te horen! Heerlijk voor in de zomer :-) Groet, Dr.Blend

Snel voelbaar resultaat

Nu de 2e keer een kuur gedaan… lekkere sapjes en geen honger…

Reactie van het bedrijf

Beste Marleen, Bedankt voor je review. Wat super dat je geen honger hebt ervaren! Groet, Dr.Blend

Lekker sapjes

Nu 2x een sapkuur gedaan van dr blend en heel erg tevreden. Lekkere sapjes en fijn resultaat. Bijkomend voordeel: een mooie gladde huid. Aanrader:-)

Reactie van het bedrijf

Beste Wieke, Dank voor je review! Wat leuk te horen, extra voordeeltjes zijn altijd welkom :-) Groet, Dr.Blend

Alles is super netjes gebracht. Lekkere sapjes en het is goed te doen 5 dagen.

Reactie van het bedrijf

Hi Bita, Bedankt voor je review. Super te horen dat de kuur goed is gegaan!! Groet, Dr.Blend