Beste Inge, Hartelijk bedankt voor je hoge review. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Groet, Dr.Blend
Hi Mandy, Bedankt voor je uitgebreide review. We doen altijd ons uiterste best dus wat fijn te horen! Groet, Dr.Blend
Hi Nina, Bedankt voor je review. Super te horen! We hopen je weer snel blij te kunnen maken! Groet, Dr.Blend
Beste Nina, Dank voor je review. We wensen je alvast heel veel succes met de detox :-) Groet Dr.Blend
Beste Zoë, Hartelijk bedankt voor je review. Fijn te horen! Heerlijk voor in de zomer :-) Groet, Dr.Blend
Beste Marleen, Bedankt voor je review. Wat super dat je geen honger hebt ervaren! Groet, Dr.Blend
Beste Wieke, Dank voor je review! Wat leuk te horen, extra voordeeltjes zijn altijd welkom :-) Groet, Dr.Blend
Hi Bita, Bedankt voor je review. Super te horen dat de kuur goed is gegaan!! Groet, Dr.Blend