Tot nu toe uitstekend

Door de jaren heen al heel wat electro bij krefel gekocht en tot nu toe nog nooit problemen gehad of defecten .

aangenaam winkelen goeie service

vriendelijk en behulpzaam personeel

Heel vriendelijk en met voldoende kennis van produkten

Heel vriendelijk en met voldoende kennis van produkten

al veel gekocht bij krefel

Vanmorgen een ontvochtiger gekocht.ben zeer gelukkig.Van 75% vocht naar nu 22 s a vonds 35%

excellent achat et très bon conseils

Au départ, achat d'un séchoir Bosch pompe à chaleur. Le vendeur nous a dirigé vers un séchoir à condensation car la buanderie n'est pas suffisamment chauffée (- de 10°)l'hiver. Livraison impeccable

Acheteur privé et professionnel

Krefel de Herstal Super expérience ! La manager est d'une grande efficacité à tous points de vue. Conseils adequats Informations justes et ciblées Les soucis éventuels sont réglés rapidement et sans hésitation Super équipe Bravo JFP

Uitstekende service door een vriendelijke Krefel-medewerker!

In de promo voor de Nokia 7.2 staat dat je er draadloze 'earbuds' bij krijgt. Evenwel is het zoekwerk voor de consument om te weten te komen hoe je aan die earbuds geraakt; ze worden immers niet mee-geleverd in de doos van de gsm. Dus terug naar de winkel voor meer uitleg... In de winkel te Oostende werd ik geholpen door de heer Giovanni, die van mij een 10 op 10 krijgt voor zijn zeer klantvriendelijke, correcte en behulpzame houding - omdat het ook thuis niet leek te lukken via de site van Nokia en ik nogmaals aan de toonbank stond (toen bleek dat het niet de website van Nokia was, maar een cashback-nokia-site ...), heeft de verkoper daar de registratie voor mij voltooid, wat door mij erg gewaardeerd wordt!

zeer tevreden van het product als van de service

ZEER TEVRED VAN SONY EN DAB+ TUNER

zeer tevreden van de nodige uitleg en service, doe zo verder

Ik was aangenaam verrast van de service, goede info , als ook klant vriendelijk, ook zeer tevreden wat prijs en levering aan huis , doe zo verder Krefel,

Zeer goede begeleiding om het juiste te kopen

Professionele hulp gekregen

Ik kreeg zeer waardevolle informatie zodanig ik de beste keuze prijs kwaliteit kon maken. Zeer tevreden

Heel tevreden

Bij Krefel Bierges word ik altijd vriendelijk ontvangen, ik krijg altijd de nodige uitleg. Het personeel is heel behulpzaam, zeker een pluim waard! Doe zo voort!

Très bonne expérience, délais de livraison respecté.

Achat d'un lave linge Samsung. Excellent conseil reçu en magasin, commande et livraison en temps record! L'installateur est reparti avec l'ancien lave linge. Service rodé!

Fijne kassiere

Ik belde voor een boek te reserveren, kassierster zei dat het boek er niet was. Even later belde ze me terug om te melden dat het boek toch op voorraad was en aan de kassa klaarligt voor mij.

DOMMAGE

Content de la machine a laver comme tout les éléctros que j 'achète chez Krefel, Dommage que 10 jour après une réductions de 150 € dont je n'est pas eu , Ensuite je n est pas pu bénificié de 6 mois gratuit de produit à lessiver , impossible de me connecter sur internet

Zeer vriendelijke gasten!

In de tijdzone , vriendelijk 👍 super !

impeccable

je suis vraiment très satisfaite de tout le service Krefel. Cela commence par la dame qui m'a donné tous les renseignements utiles par téléphone pour me conseiller au mieux pour commander pour nouveau gsm. Ensuite très bien accueillie au magasin pour passer la commande que la couleur n'était pas de stock. 2 jours après mon gsm est arrivé et j'ai reçu immédiatement un service impeccable comme depuis des années car tous mes achats possible passe par Krefel/Herstal. Que cela fait du bien de se sentir écoutée et "cliente" ! Merci à toute l'équipe Krefel/Herstal !

Verkoper

Verkoper was zeer vriendelijk, grote technische kennis en heel veel commercieel talent zonder te pushen! Blijkbaar ervaren man.

Ook al was het heel druk , mensen heel ongeduldig bleven de werknemers rustig en vriendelijk.

accueil compétence

la vendeuse a pris son temps pour tout nous expliquer et répondre a nos questions

Excellent

Le gérant est vraiment très compétent très bon service et très professionnel

Moyennement satisfait.

Nous payons 10€ pour une livraison 4 jours plus tard dans l’après-midi et nous recevons un mail nous informant que celle-ci se fera entre 8h15 et 10h15.... Chercher l’erreur! Mon épouse a donc dû prendre congé mardi matin.

Top ervaring!

Al meermaals toestellen bij Krëfel gekocht. Mits enige wachttijd heb ik steeds zéér goede uitleg gekregen! Ps: de wachttijd loopt op wegens te kort aan personeel. Het personeel probeert iedereen zo snel mogelijk te helpen!!

Ik was in de krëfel in Lommel voor een samsung s10. Hier werd ik zeer goed geholpen. Ik twijfelde namelijk nog tussen de s10 en s10e, door de mening van de verkopers te vragen heb ik uiteindelijk een beslissing kunnen nemen. Hiernaast werd de witte s10 op bol.com voor een lagere prijs verkocht, door dit aan te geven aan de verkoper heb ik de s10 aan dezelfde prijs als deze op bol.com kunnen aankopen dankzij hun laagste prijsgarantie. Top dus! Ik kom hier zeker terug!

buitenbewoon

korrect