Achat oui mais avec compromis

Mon achat se fait le 3/1 et on ne sait que me livrer le 9 ou 10/1 .Après ma déception on me propose le 6/1 moyennant un supplément de 10 euro. Or vous dites livraison gratuite !!!

Één uitstekend toestel

Het toestel heeft een goed uitstraling en handig toestel

Positive...

Un produit était 10€ moins cher chez un concurrent. Après en avoir fait par au vendeur. Le prix a été ajusté après vérification sur le site du concurrent. Nous étions clients et le restons.

Goed en aangenaam geadviseerd

Goed geadviseerd

Meilleur service, qualité, prix. Satisfaction garantie!!!

Très bon accueil, personnel agréable, sympathique, compétent. Merci encore une fois Madame Merveille

Très satisfaite

Personnel très à l’écoute et sachant guider ses clients.

totaal zoals gewenst

zeer klantvriendelijk , zeer goede producten. Alles van elektronica gekocht bij Krefel.

Très satisfait de mes achat

Zeer goede aankoop bij krefel

Perfecte oplossing aangeboden.

Nadat ik mijn bestelde Bose product niet had ontvangen ben ik na een telefoontje tot 2 maal toe uitstekend te woord gestaan. Na een excuses vanwege het niet meer voorradig zijn van mijn bestelde product, kreeg ik een tegenvoorstel om tegen een zeer gereduceerde bijbetaling een duurdere versie aan te kopen. Twee dagen na mijn betaling had ik deze betere versie van de Bose in huis.In één woord super service en een geweldig product. Kan niet anders zeggen dan, dat ik aangenaam verrast ben door de aangeboden oplossing.

Vriendelijke verkoper Jimmy T heeft alles mooi uitgelegd

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ze weten alles wat in de winkel staat en geven heel goede uitleg vind ik en zijn ook heel vriendelijk

Personnel compétant et agréable

Déjà effectué plusieurs achats chez krefel et toujours très satisfaite.

Service professionnel

J’ai commander une machine à laver et un frigos je l’es ai reçus en Temp et en heure et on été rapidement installer .

Goede uitleg gekregen door Vriendelijk en hulpvaardig personeellid.

Het is niet de eerste keer dat ik Krefel Grimbergen iets koop. Af en toe wel andere verkopers maar ze zijn steeds zeer vriendelijk dat geeft wat vertrouwen.

Top gewoon

Alles wat ik besteld had was netjes op tijd geleverd omdat het zeer qua prijs kwaliteit super was dus gewoonweg top ik ga zeker nog bij krefel bestellen ook qua vriendelijk heid van personeel top gewoon

toujours satifait en général.

je serais intéressé pour l'achat d'une cave a vin peut on m'envoyer des publicités et promotion sur le produit. Merci

Heel vriendelijk en mooi geluid uit de oortjes

De oortjes werken heel goed degene die ik 1st had werkten niet zo goed ik ben dan naar de winkel gegaan waar ze mij zeer goed geholpen hebben en binnen 1 week had ik nieuwe oortjes gekregen

Krefel brugge top winkel met top verkoper super aangename vriendelijke gast !

Super service altijd vriendelijk vooral de verkoper mathias

koken is nog leuker met deze machine

Zeer tevreden van deze machine. in het begin is het een beetje zoeken om je eigen recepten in de machine te maken. Je kan alles zelf manueel instellen vb om enkel groenten te hakken. Rijstpap is heel makkelijk te maken, je hoeft niet steeds te roeren. melk en ingrediënten in de kom en de machine doet de rest. zonder dat hij kan overkoken. nadeel is dat er weinig recepten on line zijn in het nederlands er zijn kookboeken te koop maar enkel in het frans voordeel is dat alles in de vaatwas mag en je minder potten vuilmaakt.

eerlijke prijs, goed product

op tijd geleverd, chauffeur topper, mag hier altijd komen leveren

Altijd zeer vriendelijke bediening.

Je krijgt goede informatie over het product die je zoekt. Heel vriendelijke verkopers.

Krefel bĺauwe toren Uw verkoper Matias is heel vriendelijk, professioneel en behulpzaam.

Correct

Reeds menige toestellen gekocht, alsook al eens een probleem gehad, werd schitterend opgelost. Een aanrader.

Uitstekend en ook de service

Zeer goed!

N'achetez pas chez krefel

Je vais chez krefel,j'achète un smartphone,je suis content.puis je rentre chez moi je commence a l'utiliser et,il est bugger.donc je retourne chez krefel et ils me répondent"desole la garantie n'est pas appliquer" du foutage de gueule, n'allez pas là bas

• Nous recommanderiez-vous? Non

44 Steenstraat