Commandez ailleurs

Après avoir commandé et payé un drone de la marque dji ( mini mavic). Krefel signal un délai de livraison de 10 à 15 jours ouvrables. Or, cela dépasse le mois maintenant et toujours pas de date de livraison précise ou approximative de leur part. En fait, peu d'informations et de communication. Il est très difficile de les joindre par téléphone et ne sont pas des plus agréables. Et par mail , on vous envoie d'abord un mail pour vous signaler que le produit sera livré le lendemain puis le lendemain un mail qui vous dit le contraire. Ensuite plus de réponse au dernier.

• Nous recommanderiez-vous? Non

kan alles vragen aan het team van uitleg produkt tot inpakken met strikje erbij gewoon top

goede en duidelijke uitleg door het team collega´s die niet verlegen zijn andere collega´s erbij te halen die het produkt iets beter in detail kennen om de klant optimaal te kunnen informeren groot pluspunt :geen opdringerig aankoop gevoel krefel sint denijs westrem

👌🏼

Zeer snelle en aangename bediening, top 👌🏼

Goede service bij aankoop

Magasin agréable, vendeurs parfait.

Superbe magasin et vendeurs très agréables et compétents.

Vriendelijke correcte bediening degelijke uitleg

Goede begeleiding bij aankoop alles tip top

aangename overzichtelijke winkel. behulpzaam, bekwaam personeel

de verkoper luisterde en hield rekening met mijn criteria. geen opdringerigheid toen bleek dat het object niet in voorraad was. het werd besteld en ik werd opgebeld dat het beschikbaar was. gee service;

Behulpzaam, super vriendelijk en goede informatie!

Ik werd onmiddellijk geholpen door vriendelijke en professionele verkoopster.

1010rien a dire

Service au top rien à dire 10 fois mieux que media market

HEEEEL GOED

Al mijn toestellen, zowel wasmachine, ijskast, stofzuiger als IPAD komen van bij Krefel. Nog nooit problemen gehad, enkel de service bij aankoop van een gsm voor mijn kleindochter is een minpuntje. Hierbij geraken de problemen niet opgelost...

Had geen hulp over het toestel jammer daardoor heb ik mij mis kocht ik ging voor een automatische toestel maar toen ik thuis kwam zag ik dat het een niet automatisch toestel was jammer ik ik inlichtingen gekregen was het niet gebeurd

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel

Ruime keuze, aantrekkelijke prijzen en goede promoties. Deskundige uitleg van verkopers. Zeer tevreden over diensten na verkoop.

Bon produit au meilleur prix!

Livraison impeccable. Prix au top et produit de qualité.

Blij

Ik heb goeie informatie gekregen.

Objet répondant à mes attentes

J'ai offert ce casque sony à mon fils qui joue sans arrêt à des jeux vidéo avec le volume. Avec ce casque, il peut continuer à jouer sans "déranger" les autre personnes qui occupent la pièce et nous pouvons contrôler le volume de sortie avec la télécommande du téléviseur afin qu'il ne s'abime pas les tympans. Donc totalement satisfait

Veel personeel, geen actieve benadering

Moesten uiteindelijk een personeelslid gaan ophalen bij de balie.....

Goed snel en vriendelijk

Item online gekocht. transparantie en was duidelijk hoe lang het item bewaard werd. Luidspreker is van heel goede kwaliteit

Krefel Fleron

Très bon conseils auprès des vendeurs. Service après vente sérieux et l'offre de l'alignement des prix avec la concurrence est vraiment génial pour les amateurs de ce magasin.

eens men er overweg mee kunt,is het een pareltje

zeer tevreden over toestel,wel geen handleiding

Snelle service en een top product!

Ik ben enorm blij met mijn aankoop van de apple watch series 4 nike editie. Deze voldoet aan al mijn verwachtingen van een smartwatch. Ook staat er 10-15 werkdagen, maar na amper 5dagen had ik het horloge al thuis. Super tevreden, de batterij gaat 2 dagen mee bij redelijk intensief gebruik en zit perfect rond de pols.

Goeie kwaliteit

De instructies kunnen beter uitgelegd worden, duurt even vooralleer je stoom onder de knie hebt, strijkt zeer goed en glad zonder kreukels.

Leuk, snel, professioneel

Nette winkel, personeel kent zijn vak

Wat een snelle service en perfecte installatie!

Ik had eerder bij vandenborre mijn afwasmachine besteld. De werkmannen lieten het vallen bij levering! Wij online naar krefel! Bleek het toestel bovendien 100 euro goedkoper!

Super bediening, goede uitleg en zeer vriendelijk personeel !

Telkens als ik iets nodig heb ga ik naar Krefel, super bediening, goede uitleg en zeer vriendelijk en gedienstig personeel !

alles zoals afgesproken

110 procent perfect