Accueil et service nikel

Accueil et service de qualité. Des personnes qualifiés et tjrs la pour vous renseigner dans une atmosphère detendue

Achat en ligne

Délai de livraison respecté .

Comme à chaque fois , sérieux , disponible et souriant.

Après Sanséo , frigo américain , robot aspireur et aspirateur Dyson , je reviendrai dans ce magasin de Bouge avec le plus grand plaisir. et de plus Ces prix là...pour cette qualité là... Ce n'est plus de la philanthropie ...c'est du mécénat............

uitstekend

Prijs / kwaliteit en service altijd goed en elke vriendelijk geholpen

Bij verzending van Sodastream niet tevreden

Mijn bestelling is nooit volledig als ik van Sodastream bestel. Tot op heden is mijn bestelling nog niet volledig geleverd.

fast service

recommended

Top service door bekwame en gemotiveerde medewerkers!

Mijn interesse ging uit naar een Bose soundbar 700 + subwoofer. De verkoper nam al de tijd die nodig was om ons te informeren. De bestelling van het juiste product in de juiste kleur verliep vlekkeloos. Zoals beloofd kon ik binnen de afgesproken aantal dagen mijn producten afhalen. De verkoper stelde meteen voor om de vrij zware subwoofer te dragen naar de auto! Na installatie bleek de belofte van de beste keuze voor een soundbar met subwoofer helemaal te kloppen! Top...

Top team

Steeds goede sevice

Vendeur

Top service. Accueillant souriant serviable

Steeds een goede begeleiding

Steeds een vriendelijk onthaal en professionele bijstand. Een winkel waar we graag onze aankopen doen.

Zeer tevreden over de hulp van personeel

Zeer goed product en geholpen door uiterst vriendelijk personeel

Très bon accueil et personnel compétent

Je suis cliente chez Krefel depuis longtemps et je n'ai jamais été déçue du service

top service snelle levering

snelle levering zoals beloofd !

levering en communicatie perfect volgens afspraak

Prijzen zeer concurrentieel en betaling bij levering met bank kaart is geen enkel probleem, ook eco en maaltijdchecks worden aanvaard.Beter bestaat niet :)Levering was vlekkeloos, chauffeur controleert eventuele beschadiging en maakt foto van het apparaat.Dit vermijd alle discussies en fraude achteraf. Zeer goed initiatief :)

Krefel Ieper top

super service vekoper Ruben

Ruben wist me met deskundige raad bij te staan in de beslissing voor een goede aankoop. Prima einde jaar gewenst aan het ganse team

Top service!

Très bonne enseigne

Plusieur achats toujours satisfait

Gelukkig

Le service est de qualité, cependant gros bémol concernant le prix . J ai acheté une paire devolo magic. Le lendemain en passant dans une enseigne concurrente, mauvaise surprise : 100€ de plus que chez kreffel ! Au même article ! C est sur lors de mon prochain achat je consulterai la concurrence.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel tevreden

Prijselijk kwaliteit en snel !!

tres acceuillant

tres accueillant et de bon conseil avec les clients

Efficace, chaleureux et compétent

A chaque passage chez Krëfel, j'ai été rapidement pris en charge de façon compétente et agréable. Les prix pratiqués sont parmi les plus compétitifs du marché et le service est au-dessus des normes rencontrées ailleurs.

Super goede plaatsing

Heel proffesionele plaasters, supervriendelijk en snel afgehandeld! Merci!!

44 Steenstraat

Humbeek 1851