Snelle afhandeling van de aankoop

Snelle vlotte bediening en afhandeling van de aankoop.

Satisfait de krefel

Je recommande krefel à tout le monde ,, moi-même je suis satisfait globalement ainsi que plusieurs connaissances.

Comme toujours satisfaite

Depuis des années je commande et me fait livré et jamais un soucis. Même le service après vente et génial. Je n'irai pour aucune raison chez la concurrence.

goed uitleg en vriendelijk veel keuze en prijs

Zeer tevreden, vooral over de plaatsing

Er was een probleem met de stekker (niet bereikbaar) maar die werd heel snel en professioneel opgelost. Mijn dank hiervoor!

Uitstekende service?

Samsung droogkast gekocht die aan 799eur was geprijsd, heb 1 andere winkel gevonden aan 599 in ren actie. Onmiddelijk na controle deze prijs aan de kassa gekregen! Vestiging krefel sint niklaas!

Zeer goede informatie en behulpzaam en produckt was ergens anders goedkoper hebben nagezien en direct de prijs aangepast

Winkel om aan te bevelen

Zeer vriendelijk personeel, helpen je als je iets vraagt en geven veel uitleg ook .

Très bon rapport qualité prix

Toujours satisfait

zeer goede telefoon

een mooie en uitstekende telefoon, zeker voor die prijs.

Heel ruime koelkast

De koelkast is zeer ruim en stil. Heel erg tevreden.

Excellent service personnalisé

Excellent service combinant - réponse adéquate à mes besoins multimedia et autres - conscience des opportunités financières - conseils et recommandations

Ik was dringend toe aan een nieuwe wasmachine. Ik had vrij snel mijn keuze gemaakt via internet en zo opgesnord dat het toestel verkocht werd bij KRËFEL aan de meest voordeligste prijs. Auto in en naar dichtsbijzijnde shop. Ik had het type van het toestel genoteerd en had dadelijk een verkoopster die me alle innfo kon bezorgen over de wasmachine. De bestelling was op 5 minuten rond en de levering al binnen 2 dagen. Ik was een gelukkige en tevreden koper!

J'ai acheté des radios pour mes petits enfants et ils sont très contents

Bonne accueil et bonne connaissance de la marchandise

Nooit meer

Een maand geleden ongeveer, tv gekocht. Normaal een A + , blijkt een A te zijn heb 50euro teveel betaald, volgens verkoper heel goed geluid, klopt niets van !!! zou graag een box of iets willen aansluiten, bijna onmogelijk heel mss via internet te vinden!! Dus ik ben zeker geen tevreden klant ...

bekwaamheid technische dienst onberispelijk

Correcte afspraken en plaatsing door bekwame techniekers

Vriendelijke bediening bij Krefel en super plaatsing thuis!

De verkoper gaf veel vertrouwen en passend advies. Ik ging met goed gevoel naar huis na bestelling. De techniekers was heel vriendelijk en professioneel bij plaatsing.

geweldig

De verkoper die me geholpen heeft, heeft tijd genomen voor de nodige informatie over het product.

Zeer positief

Ik heb vandaag een aankoop gedaan in Krefel Borsbeek. Zeer vriendelijke persoon heeft me alle nodige info gegeven over het toestel. Zeer hulpvaardig!!

Super toestel goede kwaliteit

Ik heb al een toestel van JBL gehad dewelke niet zo goed is als deze. Ik ben hiervoor zeer tevreden. Ik gebruik hem op mijn werk en de geluidskwaliteit is SUPER. De ontvangst is eveneens beter dan mijn vorige toestel. Kortom ik beveel dit product zeker aan. Een minpuntje??? De grootte, hij is niet zo compact.

Satisfait mais pas tout à fait.

Lors de mon dernier achat, un téléphone fixe, il ne restait plus que le téléphone exposé en vente. Malgré un bon accueil, j'aurais sûrement apprécié un petit geste lors de cet achat, car comme tout le monde, lorsqu'on achète un nouvel objet, on le souhaite neuf et dans son emballage... même si celui exposé semble correct

Goede samenwerking met oplossen van een probleem👍

Siemens vaatwasser is een aanrader. Maakt praktisch geen geluid En is gemakkelijk te bedienen Na navraag een prima keuze v/d verkoopster Met Dank F.Van Hooydonck

Wij zijn zeer tevreden over de service en de levering

Bij defect toestel, geen problemen i v m garantie.. Het toestel werd spoedig hersteld ter plaatse. Dank voor de correcte communicatie .

44 Steenstraat

Humbeek 1851