Website is niks waard

Eergisteren wasmachine besteld met pick up in store omdat het op voorraad was. Volgende dag krijg ik mail dat het toch niet in voorraad is. Daarna begin ik van mijn oren te maken en halen ze het product gewoon af van hun site omdat blijkt dat het nergens niet meer in voorraad is. Vandaag staat het product gewoon weer online met in elke winkel een kleine voorraad. Waarna ze het nu weer veranderd hebben met enkel bestellen en thuis laten leveren. Dus hun service is niks waard.

Bekwaam en aangenaam personeel!

Ferme mannen die hun kennis, over de artikelen beheersen en op een aangename mannier overbrengen !

kwaliteit / het beste op de markt . ik ben zeer tevreden. 2.500 watt..

bij de voorstelling van de olieradiator / zeer vriendelijk /een zeer goede uitleg hoe het wordt ingesteld . het warmt zeer snel op/en kan gerust 75 kubieke meters verwarmen. de kwaliteit is 5 sterren waard.

Perfecte dienst qua levering.

Zeer aangenaam contact en degelijke ondersteuning.

De wacht tijden zijn soms erg lang maar wel de moeite waard . Ik ben telkens zeer goed geholpen men neemt echt de tijd om uit te zoeken welk toestel het beste is het personeel is ook super vriendelijk

tevreden klant

De wasmachine werd zoals afgesproken geleverd en aangesloten. Prima service. Ze draait nu op volle toeren. Ik ben zeer tevreden. ZE werkt quasi geruisloos en de was is erg schoon.

top

Zanussi Wasmachines ZR8453WF AutoSense gekocht zeer tevreden met product snelle en vlotte levering en plaatsing

Naverkoopdienst beneden alle peil.

Ik koop nooit meer bij Krefel. De hersteldienst is een lachertje

Een herademing na mijn vorige machine !

Een super wasmachine , makkelijke bediening en de stoomfunctie geweldig. Ook niet te luidruchtig, grote deur heel tof om te vullen en leeg te maken , 100 procent tevreden.

Krefel Waterloo top !

Depuis plusieurs années cliente chez vous, je n'ai jamais été déçu du magasin où du service client.

J'ai acheté une gourde isotherme que j'ai du rendre

Mardi j'achète une gourde isotherme de la marque Kambukka. Réservée la veille au soir sur internet, elle m'attendait dès le lendemain matin, dans mon magasin (Krefel de Overijse), à la caisse. Déjà c'est bien facile. Je rentre chez moi avec ma gourde, j'enlève juste le papier collant qui se trouve à la base de la gourde et là, l'isolant du fond se détache. Mal collé sans doute. Le lendemain, je retourne chez Krefel, à la caisse, aucune objection à ma demande de retour, même pas une question, très confiants. Par contre, c'était leur dernière. Donc on me propose soit un remboursement en cash, soit une carte cadeau. Et on me dit également, où il y a cette même gourde en stock, dans les Krefel des alentours. Simple, efficace, rapide, franchement sympa. Merci

sans commentaires

après plusieurs achats,rien à redire pour l'instant

Vriendelijk en behulpzaam personeel !!!

Je word steeds op profesioneele manier geholpen , zullen er zeker en vast nog aankopen doen!

Super tevreden

Vooral levering top.

je suis une cliente fidèle

super magasin , bien accueilli, bonne explication, juste une question : pourquoi ne faites vous pas une carte de fidélité se serait sympa , merci

Probleem opgelost krefel oostende

Tv aangekocht,we hadden problemen met de hdmiaansluiting,we kregen telkens geen beeld,krefel oostende ingelicht en ze zeggen dat het eventueel aan de provider kon liggen ivm de decoders.krefel heeft zelfs contact opgenomen met onze provider om toch maar een oplossing te zoeken voor ons.we zijn zelfs tot 2x toe naar de winkel geweest om het te testen,ze hebben zelfs hun decoder aangesloten ,en tijd genomen terwijl er veel volk was,de provider was zelfs uitgenodigd in de winkel om navraag te doen wat de techniekers hebben gedaan bij ons.maar geen response van onze provider.krefel heeft er toch alles aan gedaan om ons toch maar te kunnen helpen.na verloop van tijd toch een nieuwe tv gekregen voor de zekerheid.vind dit echt supertof van de verkoper.en nu blijkt dat het toch aan de tv was.nu werkt alles zoals het hoort. Bedankt krefel,daarmee deze goede beoordeling.

Service rapide et efficace

En 20 Minutes, j’ai pu retirer et payer mes articles réservé sur le site Internet de Krefel. Le vendeur et la responsable ont été adorables et très serviables. Je vais pratiquement toujours au même magasin, j’en suis très contente.

Enorm goed personeel vriendelijk, materiaal erg goed.

Ik koop er alles, en ben erg tevreden.

Perfecte service dank

Geleverd correct tussen de 2 a 3 die opgegeven waren , Toestel ook prima. Groetjes nog Frans V.

krefel est le magasin que je visite en premier lieu lors d'un achat electro

depuis plus de vingt ans, nous fessions confiance à krefel pour tous nos electro

Enkel word er gezegd gratis levering Maar heb ik toch 10 euro moeten betalen

Slogan van Krefel "Geen garantie van de laagste prijs"

Nieuwe klant bij Krefel en eerste aankoop gedaan op 16/11 maar het zal ook mijn laatste aankoop zijn Spijtig te moeten vaststellen dat ik bij Krefel 10% (53euro)teveel betaald heb voor een droogkast Na black friday korting is ze nog duurder dan elders Garantie van de laagste prijs,ik denk het niet Teleurgestelde Dirk Snyers

doorsnee genomen goede service alleen niet in het weekend omdat het daar altijd veel te druk is.

wel vertel me eerst eens even wat een KIYOH review is? Nooit eerder van gehoord.

je me sans chez moi toujours bien reçu

pour un électro cuisine et autres c'est à Krëfel dont je pense en premier ,je suis toujours bien reçu et bien servis . je recommande se magasin a toute les personnes que je connais et qui ont besoin d'un électroménager ou autres .

2e visite dans votre magasin

ma 1er visite du magasin a été très décevante dame pas simphatique Heureusement ma 2er visite pour achat a été très simphatique la dame était plus que jovial tout les renseignement nous on été donné merci a cette de chez krefel d'arlon je suis réconsillié avec votre magasin BOURTON CLAUDE

44 Steenstraat

Humbeek 1851