Accueil au magasin parfait. Réception de la marchandise ZERO

Il nous a fallu 1 mois pour recevoir un congélateur de qualité médiocre : 9 livraisons avant d'avoir un congélateur de basse qualité. Kréfel garanti les prix les plus bas! avec des coups dans la marchandise pour le même prix. En aucun cas, ce n'est pas la faute du transporteur, car le déballage de la marchandise se faisait devant nous et possédait déjà des coups. (j'ai les photos pour prouver ma bonne foi) Question : Kréfel devient-il un magasin de 2ème choix? Nous sommes clients chez vous depuis de nombreuses années et nous sommes à présent très déçu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

De levering door vriendelijk personeel, in de winkel te Veurne weinig of geen service.

Ik kocht onlangs een pc, een microgolfoven en een oven in het filiaal te Veurne. Het is dat ik echt bij krefel wou kopen maar anders zou ik niet meer naar deze winkel gaan. Het is net alsof het teveel is dat je iemand vraagt om te noteren wat je wenst. Het personeel is alles behalve vriendelijk en hulpvaardig. Bij het leveren van de oven echter, maakte ik kennis met twee uiterst vriendelijke jongemannen.

De verkoopster heeft mij heel uitgebreid en zeer vriendelijk geholpen.

Zonder opdringerig te zijn heeft verkoopster Monique me alle uitleg verschaft die ik wou en me op een rustige manier begeleid zodat ik er alle vertrouwen in had dat dit een goede aankoop zou worden.

Service rapide et de qualité

J'ai effectué mon achat durant le week-end du black friday, malgré le monde, service rapide et de qualité. La personne qui s'est occupé de moi savait bien réponse à mes nombres questions, était très gentille, surtout patiente et m'a très bien renseignée.

Uitstekend geholpen

Direct en goed geholpen, en veel uitleg gekregen over de toestellen die we aangekocht hebben, professioneel personeel, verkoopster die ons geholpen heeft was top

Een te vreden klant

Zeer tevreden,goede service en bij aankoop goede uitleg en super vriendelijk

Bonne expérience malgré des informations érronées

Krefel est un magasin vraiment top, le personnel est aimable et très arrangeant cependant les vendeurs ne connaissent pas toujours très bien leurs produits car j'ai posé des questions et en regardant par moi même je me suis vite rendue compte qu'on m'avait dit beaucoup de choses fausses.

goede service aan een correcte prijs

online bestellen gaat schitterend bij Krefel combineer je het voordeel van online bestellen met het voordeel van de service van een verkooppunt goed bezig mannen

vriendelijk personeel

Heel slechte ervaring met online iets te bestellen!!!

Ik heb op 5 september online een bestelling geplaatst en nog steeds is het artikel niet geleverd. Als ik bel dan krijg ik een antwoord dat het artikel dat ik heb besteld de volgende week binnen komt en de datum wordt altijd maar opgeschoven!!! Dit is geen service! Op de site staat dat het de volgende dag zou worden geleverd. Als het artikel niet in voorraad is dan moet men dat erbij zetten.

Prachtig bediening

Zondag een bestelling gedaan en vrijdag geleverd.zeer goede service.

Tres satisfaisant mon fait les prix des concurrent,

Certains de mes achats etais moin cher chez les concurrents, il mon directement fait la diminution et avais de stock ce que je désirais.

Zeer vlot en geinformeerd geholpen.

Zeer goed geholpen en met zorg behandeld,perfect.Dank U personeel van Krefel te Sint niklaas en Dendermonde. Van een tevreden klant uit Sint Niklaas.

Zeer provisioneel en vriendelijk bediend

Ik was zeer verrast naar provisionele en zeer vriendelijke bediening die ik kreeg voor mijn aankoop dit gaf mijn de doorslag om de aankoop direct te doen

Personeel in de winkel is behulpzaam en vriendelijk. Personeel die toestel leverde en installeerde, heeft installatie perfect uitgevoerd.

Super service

Goeie service, kennen hun producten en bijkomend uitleg vragen en krijgen is met de glimlach.

Satisfaite

Je suis cliente chez Krefel depuis plusieures années et je suis toujours aussi satisfaite de leurs services de leurs gentillesse de leurs accueil et de leur professionnalisme. Je vous conseille d y aller ....

Parfait

Bon accueil et bonne explications pour le choix d un produit

Geweldig service

De mensen bij Krëfel zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Ook de naaverkoop zit netjes in elkaar. Alle vragen en bestellingen zijn goed opgevolgd. Ik ben al jaren lang een zeer tevreden klant!

deel je mening over jou aankoop en maak kans van een waardebon van 100 euro

juist een mooie aankoop gedaan samsung tv 50'55 voor 899 euro en soundbar samsung voor 299 euro mooie prijs voor een mooi artikel

Super service!

Ik ben heel tevreden over het personeel van Krefel! Ze hebben mij een heel goede uitleg gegeven zonder me te pushen om een bepaald artikel te kopen, eerlijk en oprecht zijn ze!

Efficacité!!!

L'accueil et disponibilité des deux vendeurs lors des 2 achats. Les livraison ont été très rapides et les livreurs très sympathiques et respectueux. Merci Krefel.

altijd een tevreden klant

goed geholpen door het personeel

Heel behulpzaam in Krefel Izegem

Heel behulpzaam personeel.

SUPER

Bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam!

44 Steenstraat

Humbeek 1851