Très bien pour le service et les renseignements

Très bien pour le service et l'amabilité

COMMANDE EN LIGNE

COMMANDE AVEC LIVRAISON EXPRESS LE SAMEDI MATIN AVEC PROMESSE D'ETRE LIVREE DANS LES DEUX HEURES AVEC UN SUPLEMENT DE 19 EUROS ACCETEE ET PAYÉE PAR BANCONTACT POUR ME SIGNALER APRES QUELLE N'ES PAS DISPONIBLE EN ATTENDENT IL ON ACCEPTE MON ARGENT ET JE NE SUIS PAS CONTENT DU TOUT SI JE POUVAIS METTRE MOINS QUE ZERO ETOILE JE LE FERAIS

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik werk zelf bij krefel

Ik heb juist een Lor koffie machine gekocht heel te vrede hij is lawaai vrij en heel gemakkelijk en de koffie is super lekker plus nog wat melk schuimen en je heb een lekker cappuccino ik raad deze aan om te kopen heerlijk koffie en deze op black friday

Magasin krefel waterloo

Krefel waterloo est un magasin magique personnel super sympas et a votre écoute j'adore tout mais achat électroménager viens de ce magasin ....

In de winkel fantastisch geholpen, de levering was minder

Wij betaalden 10 euro om een microgolfoven thuis geleverd te krijgen door de dienst van KRËFEL. De levering was niet zoals het hoorde, ze zette de doos binnen en waren weg, zonder uit te pakken, te checken of alles ok was en al helemaal zonder enige uitleg

Een perfecte en correcte service voor mooie prijs.

Kocht deze week een TV.... Super vriendelijke bediening en kreeg te horen deze 2 dagen later al geleverd en geïnstalleerd zou worden....zonder meerkost. Zo gezegd zo gedaan... Tot de technieker zen ontsteltenis was er schade aan de aangekochte TV..... Deze werd onmiddellijk terug verwijderd en kreeg de belofte (indien in stock) 2 dagen later ik een nieuwe kreeg. Vandaag werd keurig en correct de woorden werkelijkheid 👍 TV netjes geplaatst, geïnstalleerd en getest. Dus supergoede ervaring met zovel de verkopers en techniekers, allang doe ik bij KREFEL aankopen doe, maar men eerste review. Deze wou ik toch even doen nu.... TOPTEAM 👍 DANK AAN ALLEN VOOR DE SERVICE !!!

Perfekte levering, vriendelijk & proffesioneel geplaatst !

Reeds mijn vierde aankoop. Kan hen sterk aanbevelen !

Heb steeds gevonden wat ik wenste

Heb steeds gevonden wat ik wenste

Ruim assortiment aanwezig in de winkel

Ruim assortiment aanwezig in de winkel, alles is goed te bekijken voor aankoop

Zeer deskundige uitleg, we wisten alles

Tres bonne experience lors de mon achat

livraison nickel

Vandaag was ik super tevreden

De vrouwelijke verkoopster was gewoon perfect vriendelijk ,bekwaan en zeer hulpvaardig. Doe zo verder

Le personnel du Krefeld Couillet est très compétent et très accueillant.

L’achat que j’ai fait m’a été très bien conseillé et le vendeur s’est débrouillé pour que j’obtienne mon lave vaisselle rapidement. Merci pour ce service.

zeer goede service

Naar mijn mening is de klantvriendelijkheid heel goed verbeterd, iedereen even vriendelijk en geen vraag was te veel. Dat is een periode anders geweest vind ik

Ok

Ok

super ervaring !

goede service, snel geholpen en in stock, bedankt

Compleet

Ik zocht een iphone 8 en die heb ik direct gevonden bij Krëfel. Goeie uitleg, vriendelijke verkoper.

Een uitstekende en vriendelijke service.

Wasmachine is binnen het afgesproken tijdslot afgeleverd door 2 uiterst vriendelijke medewerkers. Wasmachine is geïnstalleerd en getest in ons bijzijn en medewerker heeft de tijd genomen om de basis uit te leggen. Een uitstekende en vriendelijke service.

Ik vind meestal wat ik zoek

Vriendelijkheid en bekwaamheid

Goeie producten met goeie service

Wij winkelen steeds bij Krëfel voor de aankoop van toestellen. Waarom? Je krijgt er steeds de nodige info mee en antwoorden op je vragen. Medewerkers hebben kennis van zake en de producten/toestellen hebben een faire prijs met mogelijkheid tot extra garantie. Daarnaast is ook de service na verkoop zeer goed.

Bestelling is correct geleverd.

aangename samenwerking

Online bestellen met vertraging

Had een bestelling geplaatst met express levering op zaterdag.Wegens omstandigheden is deze levering niet kunnen doorgaan hetgeen ik zeer spijtig vond en tijdens het weekend niemand kon bereiken. Maandag contackt gehad met de klantendienst , zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en hebben al het mogelijke gedaan om mijn pakket alsnog te leveren. Ook Tom via messenger heeft al het nodige gedaan en alles in het werk gesteld om alles zo snel als mogelijk tot bij mij te krijgen Kan niet anders zeggen dan goede klantenservice

tevreden

levering is goed verlopen. Onze inbouwkast is jammer genoeg net te klein zodat de deur van de inbouwkast net niet meer dicht kan.

zeer laat

levering zou plaatsvinden in week van 4/11. Toestel zogezegd niet tijdig in stock (maar website vermeldt 'in voorraad'). Levering dus meer dan 1 week later... Ondanks volledige vooruitbetaling! Klacht hierover op website blijft tot op heden onbeantwoord!

44 Steenstraat

Humbeek 1851