Super expereance

Salut ca etait une expereance magnifique comme achat de produit krefel retourner pour un autre achat est un plaisir et conseillee aux autres

accueil et conseils à la hauteur

Le collaborateur a été très accueillant et a répondu à toutes mes questions...J'espère que le produit acheté et la livraison et l'installation me donneront autant satisfaction

Vriendelijk en goede bediening en uitleg over het product dat je wil kopen.

Goede uitleg vsn het product dat je wil kopen. Zeker geen problemen om voor te leggen

Het personeel is hulpvaardig en deskundig, de service is primz

De prijs kwaliteit verhouding is prima, de na dienst service en de garantie zijn in orde.

Délai d'attente un peu long

Tout est toujours parfait au Krefel de Hannut, le magasin est toujours propre, bien rangé et accueillant. De plus le personnel est nettement qualifié et sympathique. Seul bémol du magasin, le délai d'attente parfois un peu trop long...

vriendelijk en behulpzaam

Snelle info bekomen aangaande voorraad Goed afgeleverd op voorziene tijd

Steets correct

altijd correct en vriendelijk toestellen worden altijd correct en op tijd geleverd met de nodige uitleg. ik ben tevreden.

Goede ervaring maar opletten soms

het toestel was (veel) lager geprijsd op de site dan in de winkel. Had ik niet tussen gekomen betaalde ik veel meer!

Tevreden Van de service van het personeel zeer aangenaam om te winkelen en tevreden van de uitleg van het product bij de aankoop

goede bediening

vlug geholpen met wat uitleg over de gekozen smartphon

Convecteur

J'ai commender un convecteur HSX 3320FS ,et on en est très satisfait ,l'appareil est beau et plat se qui nous convient parfaitement bien ,car on sais bien le ranger . Il chauffe très très bien !!!! Nous sommes satisfait de cette appareil . Et aussi du magasin ,fiable et sympa ,et les commende arrive au jour demander . Rien a dire

excellente

Personnel très pro et sympa

très bon service à l'écoute du client

rapide et efficace

wij kregen duidelijk informatie en een goede service

uitstekend

Lave-vaisselle Siemens

Service compétent , au top *****, je recommande

Vriendelijke bediening en voldoende uitleg.

Vriendelijke bediening en voldoende uitleg.

Goede ervaring met de Krefelmegastore in St-Pieters-Leeuw

Vriendelijk personeel en speciaal Wanda W. Wel een redelijk lange wachttijd voor het wisselstuk.

Duidelijke en vriendelijke uitleg.

Na een tijdje zelf zoeken, maar niet echt het verschil begrepen te hebben tussen de apparaten, heb ik uitleg gevraagd. Ik heb zeer duidelijke uitleg gekregen. Vriendelijk onthaal.

Super bediening , perfecte afhandeling !

Heel tevreden !!

Satisfaite de mon achat

Cliente chez Krëfel depuis plus de 20 ans et toujours satisfaite.

Perfecte plaatsing

Alles perfect geplaatst. vriendelijke plaatsers

Blij met de aankoop van onze super wasmachine!

We werden goed begeleid bij het vinden van de perfecte wasmachine.

UItstekende service

Smartphone Samsung Koraal was helaas niet meer in de winkel (Oudenaarde) verkrijgbaar. Bij Selexion wel maar 10 eur duurder! Online gekocht via Krefel.be op een zaterdagavond. Op zondagmorgen (!) reeds geleverd. Maken hun promises meer dan waar: nergens goedkoper en topservice inbegrepen

Bonne expérience dans vos magasins

J'ai toujours été satisfaite.

service rendu impeccable

Toujours très bien reçu par le personnel de krefel hornu

44 Steenstraat

Humbeek 1851