Conseil client au top

Le délai d'attente pour être pris en charge un peu long mais vendeur très agréable et très professionnel !

Beau magasin. Personnel accueillant et compétent

Bonne MAIS

Je suis content de l'appareil Remimington Mb4045 et des conseils du vendeur. MAIS, le vendeur m'a proposé une assurance garantie de 3ans que j'ai prise. Rentré chez moi ouvert l'emballage et lu la nomenclature qui m'assurai d'une assurance garantie (de la marque) de 3ans +1an si déclarée sur internet, donc 4ans. Ma question est Doublon d'assurance garantie ? Ou chercher l'erreur ! Bien à vous PS; je n'ai pas été en magasin pour le signaler.je n'habite pas près du magasin.

Très contente de ma achat

Accueil très aimable

Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers, een echte aanrader om te shoppen

Dit was een zeer prettige en aangename shop-ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar! Van het aangekochte toestel ben ik zeer tevreden.

Très content

Rien à dire je suis super satisfait

correcte bediening

het personeel weet waarover men spreekt

mooi overzichtelijk,ruim vriendelijk personeel

geen opmerkingen,

Zelf achter levering moeten aanbellen

Bestelling was betaald en ging volgende dag geleverd worden. Bestelling werd deze dag niet geleverd en zat vast in het systeem. Ik moest zelf via mail contact opnemen met de webmaster omdat er een probleem is met hun internetsite. Webmaster heeft geen telefoonnummer? Ik had nadien de optie om dit zaterdag te laten leveren, komt dit vrijdag toe als wij van huis weg waren, met als resultaat dat ik het pakje zelf moest gaan afhalen. Kon ik het even goed in de winkel zelf afhalen.

!

très content de vos service

Dat hebben we ondervonden

Goed service na verkoop

Zeer tevreden en klantvriendelijk,,,,,een aanrader

Ben klant in winkel in Izegem , en zeer tevreden over uitleg , onthaal en ook onze aankopen , dus voor mij dik ok .

Online een nieuwe vaatwasser gekocht en afspraken gemaakt. Krefel is die volledig en perfect nagekomen !!! Duidelijke afspraken en communicatie. Ze doen wat ze beloven :-). Ook het installeren door krefel van de vaatwasser liep perfect. Ook al was het een nieuwer model in mijn keuken van 15 jaar oud liep. Ze moesten een paar aanpassingen doen en die hebben ze perfect uitgevoerd. Zeer vriendelijk, behulpzaam en met kennis van zaken. Dikke duim !!

Ben heel goede klant

Super blij

Pas assez de vendeurs et très lent

Temps d 'attente bcp trop long .évitez auderghem

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très contente de l'accueil et leurs explications sur les produits

Rien à dire toujours bien servie 😉 et contente des produits que j'ai acheté.

heel goed

Mijn ouders kopen al 15 jaar bij Krefel

Ik woon nu alleen dus ik koop ook bij Krefel super tevreden 😊 en de levering is super snel

Super service super snel

Prima geleverd Precieze omschrijving van geleverd product

Degelijk product met vriendelijke verkoper

Ik wil nog graag terugkeren omdat de verkoop vlot verliep

gratis levering en volgende dag?

op de website en bij het gekochte artikel (499euro) staat vanaf 20 euro gratis leveren maar wordt bij afrekening en afspraak voor levering toch 30 euro aangerekend voor de levering. totaal niet juist weer een reden om nooit meer bij Krefel te gaan.

Zeer goede service

Besteld en op de dag geleverd volgens afspraak, beste prijs

Zeer tevreden van aankoop kookplaat

Zeer tevreden bij het plaatsen van kookplaat en ook zeer vriendelijke man

impeccable

très bon service

Soepel strijkijzer

Heel aangenaam strijkijzer in de hand! Maakt weinig lawaai buiten mijn vorig exemplaar. Heel handig is het groot waterreservoir. Aanvankelijk wat terughoudend met de automatische temperatuuraanpassing, maar ook dit werkt verbazingwekkend goed! een aanrader des te meer omdat ik er bovenop een gratis strijkplank bijkrijg van Philips !

44 Steenstraat

Humbeek 1851