Erbarmelijk slecht
Ik zou Krëfel als firma en leverancier nooit of te nimmer nog aanbevelen. Ik heb bij de aankoop van een Amerikaanse koelkast reeds meerdere problemen ondervonden. Een kort overzicht:
Het mislopen van een cashback door het gebrek aan kennis omtrent de actie in een Krëfelpunt te Aalst, het beschadigen van zowel het toestel als mijn woning tijdens een eerste levering, het nadien discussiëren en ontkennen van deze schade door de chauffeurs, het meerdere malen dienen verantwoorden van een schade, terwijl deze meer als logisch kon worden aangetoond, het opnieuw beschadigen van een nieuw toestel bij een levering 14 dagen later, het eindeloze contact via mail en telefoon zonder enige verbetering voor de reeds genoemde problemen, het wachten op een herstelling om nadien te moeten horen dat het wisselstuk nooit was aangekomen, en tot slot vandaag één week later opnieuw sinds deze ochtend te dienen wachten op een herstelling, om dan te moeten horen dat de twee vorige medewerkers aan de telefoon niet competent genoeg waren om het verschil te kennen tussen aankomst en vertrek.
Maw al mijn problemen zijn nog steeds niet opgelost, het is te abnormaal om dit alles toe te wijten aan overmacht of toeval.
En wanneer je dan om antwoorden vraagt begint de cyclus van voor af aan.
Ik kan enkel concluderen dat de firma Krëfel onwaardig is aan de score die zit op dit platform krijgen.
Ik zal via een minder aangename manier de oplossing op mijn problemen dienen te forceren.
Mijn ervaring met Krëfel ondersteund enkel en alleen de online verkoop van giganten als Coolblue, Amazon, Bol.com, etc.
Klantenservice, kennis, expertise en probleemoplossend werken = 0.