Ik heb een top medewerker van Krefel Sint Niklaas gehad, die mij zeer goed heeft geholpen, ik ben bl

Mijn ervaring had ik niet zien aankomen eerlijk gezegd. Ik stapte de Krëfel winkel te Sint Niklaas binnen omdat we een droogkast nodig hadden voor onze huishouden. Ik had een top verkoper gehad, die mij veel info en adviezen gaf. Hij wist perfect waarover hij sprak. Ik ben blij dat we de juiste keuze van een droogkast hebben gekocht voor ons gezin met 3 Kinderen. Alvast bedankt Krëfel en ook bedankt aan de verkoper die ons ter woord stond. Beste groeten van een tevreden klant.

Ik ga al jaren bij Krefel en ben er altijd super goed ontvangen. In mijn ogen bestaat er geen ander Elektro keten.

vendeurs super gentil et à l'écoute

j'ai aussi appréciée que le vendeur prenne le temps de s'asseoir avec moi et me transfère toutes mes données sur mon nouveau GSM merci beaucoup

Goed onthaal en prima service

Personeel heeft tijd om uw vragen te beluisteren en een goed ondersteund antwoord te geven met kennis van zaken

Achat d'un smartphone. àchez Krefel Hannut le 4/10/19 Grande serviabilité de Cédric et Charlotte . M

En général très bonne. Parfois attente au colmptoir et souvent au téléphone . Service correct

Uitstekende dienst na verkoop!

Per vergissing kocht ik een apparaat met de verkeerde specificaties. Ondanks dat het hier ging om een niet retourneerbaar product, deed Krefel hier toch een commerciële geste. Dit noem ik klantvriendelijkheid!

...

Op de website van Krefel staat gratis levering Nochtans heb ik 10 euro betaald voor levering Volgens mij is dat bedrieglijke reclame

Kwaliteit en goeie prijs

De Krefel website zeker bezoeken als eerste benadering. De winkel bezoeken voor verdere info en aankoop. De drukte aan de kassa vereist soms wachttijden maar de aanpak blijft professioneel en aangenaam.

EXCELLENT !

Tout est parfait. L’accueil. L'amabilité du personnel. L'écoute. Le professionnalisme. Surtout ne changez rien. Grand merci pour votre compétence.

Excellent

vendeurs aimables et connaissant parfaitement les articles,leurs place dans les rayons

Goede kwaliteit en vriendelijk en behulpzaam personeel en prijs kwaliteit

Toffe winkel

Veel keuze, vriendelijk personeel en goede service.

goede sevice

wij hadden een probleempje maar dat hebben vrij snel opgelost. goed service

Professioneel

Vriendelijke begeleiding in de winkel. Verkopers zijn heel competent en op de hoogte van alle artikelen die ze verkopen, geven zelfs zeer gedetaillerde uitleg. Staan altijd klaar, met de glimlach, om ten dienste van de klant te staan. Winkel is héél ordentelijk, en logisch georganiseerd. Prijzen vallen goed mee. Keuze bij de vleet. Een aanrader bij de aankoop van een elektrische toestel

snelle levering handig toestel en het oogt mooi

een aanrader er zijn geen minpunten

Lave vaisselles formidable et bien installé

Très bon service de la commande jusque la livraison et montage

NOG NOOIT ONTEVREDE GEWEEST

ZOWEL IN DENDERMONDE ALS BRUGGE GEWEEST EN STEEDS GOEDE SERVICE EN VRIENDELIJK .ALTIJD PERFECTE AFHANDELING

Zeer tevredë

Ik heb een wasmachine gekocht een siemens.Heel tevreden van

Vlotte eerlijk uitleg

Vlotte eerlijk duidelijk uitleg

zeer goed geholpen

ben goed geholpen geweest - heeft zelfs een extra korting gedaan

geweldig

Perfecte levering en communicatie van het aangekochte materiaal

Fijn contact en to the point uitleg

Wij zijn bij krefel Sint Denijs Westrem geweest voor de aankoop van een nieuwe vaatwas. Heel vriendelijke mevrouw met deskundige uitleg, die haar tijd genomen heeft om naar ons te luisteren, geen merk of toestel heeft opgedrongen. Wij waren AM langsgeweest voor toelichting en PM voor effectieve bestelling, de prijs van de vaatwas was blijkbaar ondertussen verhoogd zoals ze ook toonde op de site, maar zonder discussie kregen wij de goedkopere prijs AM. Ze was oprecht verbaasd hierover, maar ik had zelf thuis al eens gesurfd en wist dus de prijs, en effectief een paar uur later stond het exacte toestel 100 euro duurder... Maar wij hebben dus de goedkopere prijs gekregen. 👍

Niet enkel woorden en/of slogans maar ook de daden

Op en top correct in overeenstemming met "laagste prijs wordt steeds gegarandeerd".

correct zonder tralala

dank u voor de hulp bij het kiezen.

Rapide et efficace

Livraison très rapide et respect de l'heure promise

44 Steenstraat

Humbeek 1851