onderdeel van scheermachine besteld en de week nadien had ik het al in mijn bezit. Alles ok.

Super, professionnel et aimable clientèle

C’est le seul magasin que je fais mes achats électroniques, car il est lié directement avec ma carte diplomatique TVA. Great customer , friendly atmosphere. Je recommande à tout un chacun qui désire visiter

Zeer vriendelijk en provisioneel personeel

Zeer deskundig en hulpvaardig personeel

Bij "KREFEL" zit je goed !!!

Onlangs kocht ik bij Krefel een droogkast van 200 euros en we zijn er heel tevreden over . Een aanrader !!!

Over de promotie

Waarom krijg ik geen bonus of een speciaal promotie dankuwel. Krëfel winkel is best voor de elektronische apparaten (Krëfel)is een origineel naam

Deskundige plaatsing van aangekochte toestellen!

Onlangs hebben we bij Krëfel een nieuwe koelkast Siemens gekocht.Over het onthaal in de winkel, niets dan lof : een "warm" onthaal, ook al stonden de toestellen in de "koel"-afdeling. De plaatsing verliep feilloos en deskundig door Xavier Sirault. Het was trouwens niet de eerste aankoop bij Krëfel. Het is en blijft een winkel die we aan iedereen kunnen aanbevelen.

un service impeccable

support en adéquation avec les questions posées, amabilité et professionalisme

Slechte service/ communicatie

Ik heb mijn laptop (die sinds aankoop al constant blokkeerde) een maand geleden binnengebracht. Toen ik de problemen over mijn laptop vertelde schreef de meneer ,die mij hielp,op het formulier alsof er niks met mijn laptop was. Ik ben dan vorige week naar de winkel geweest en kreeg ik te horen dat ik 70€ moest betalen nadat ik hem terugkreeg. Maar dat was niet het geval ik moest die 70€ betalen en dan konden ze hem pas repareren.. dit duurt nog 2 weken waarschijnlijk... ik heb vanaf het begin verteld dat ik hem zo snel mogelijk terug moest hebben want ik gebruik mijn laptop voor het school en nu kan ik dat niet.. waardoor ik dubbel het werk moet doen en wanneer ik hem terugkrijg nog eens dubbel het werk moet doen..

Beaucoup d achat effectué et toujours aussi contente

Un accueil et des réponses toujours avec sourire, l équipe de Mouscron est Super

Bon electro en général

Pour l instant pas déçu de mes achats depuis plusieurs années

alles topie !!

HEEL SIMPATIEKE GAST !! ik ben niet zeker maar ik denk dat het het zaakvoerder was ! alles heel vlot verlopen heel behulpzaam ! zal zeker nog teruggaan !

Top production en prijzen

Vlug de beste producten gekregen op de beste prijzen

Simplement top!

Satisfait de A à Z: disponibilité produit, réservation via site, pick-up en magasin. Horaires suffisamment amples et un excellent accueil par le personnel par ailleurs très serviable, de bon conseil et qui vous met à l’aise. Ce n’est ni la première fois ni le même magasin Krëfel mais le commentaire ne changerait pas au sujet de mes expériences précédentes.

Choix de mes achats très très satisfaisants

En général je sais ce que je veux donc je reste satisfaite des choix chez krefel

Krefel la louviere waw !

Super conseil, super service, adaptation de prix par rapport à la concurrence, j'y retournerai !

le magasin de Wavre génial

je suis allée déjà plusieurs fois au kreefl de Wavre et toujours une personne pour répondre au question donné des explications.

JE SUIS ENTIEREMENT SATISFAITE DE MON ACHAT

JE SUIS TRES SATISFAITE DE MON ACHAT QUI CONSISTE EN UNE MACHINE A LAVER MIELE ACHETEE CHEZ KREFEL J AVAIS UNE ANCIENNE MACHINE DE LA MARQUE MIELE DEPUIS 35 ANS C EST POURQUOI J AI REFAIT CONFIANCE A MIELE ET A VOTRE MAGASIN KREFEL....

Achat et placement taque électrique

Achetée par internet. Une erreur de ma part de taque a la commande, vite rectifiée par le service client. Découpe nécessaire pour placement nouvelle taque dans le plan de travail. Travail bien et proprement fait. Tout le process mérite une très bonne appréciation.

Agréable

Agréable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede service in de winkel zelf. Ik ben hulp gaan vragen voor mijn aankoop en deze heeft heel hard geholpen. Ze konden heel snel mijn product leveren (wasmachine). De leveranciers waren zeer vriendelijk en dit is ook heel snel gebeurt.

Uitstekende ervaringen bij Krefel,altijd goede uitleg en dienstverlening. 👍

Tevreden over heel de lijn en naar alles toe.

Ik ben geheel voldaan over al mijn aankopen bij Krefel

Mijn bestellingen kwamen altijd op het afgesproken uur aan.

Zeer tevreden over de verkoopster

Die Mevrouw bij Krefeld Hasselt was zeer vriendelijk en heeft ons de nodige uitleg gegeven over het scheermachine dat wij wilde kopen.

Ontzettend slechte klantenservice

Bestelling met levering voorzien op zondag. Levering gebeurde nooit, hoewel ik thuis was. Leveraar besloot volgende werkdag langs te komen en bij klacht bij klantenservice, liet men verstaan dat het mijn schuld was.

Miele sofzuiger

Ik heb vandaag een nieuwe stofzuiger gekocht van Miele Compleet C2 Cat &dog. Onmiddellijk heb ik uit geprobeer en al de haren van mijn honden waren weg. Ook op de klein tapijten. Een aanrader

44 Steenstraat

Humbeek 1851