Vlotte service

Vlotte en correcte service in Krefel Ieper

Krefel Lommel , zeer klantgerichte personeel !!

Ik ben door een zeer lieve dame geholpen, ze heeft niet enkel verkocht , maar mij ook op de hoogte gehouden bd acties.. Ze heeft het zelfs voor me in orde gemaakt , zodat ik thuis enkel mijn garantie en actievoorwaarden kon afdrukken. Spijtig dat ik haar naam niet heb kunnen onthouden!! Het was een jonge blonde dame :), in Lommel De grotere blonde :) Nogmaals bedankt meid! Gr

Een zeer aangename ervaring.

De verkoper was heel vriendelijk en we kregen een hele goeie en duidelijke uitleg, de verkoper heeft ons overtuigd, zijn naam is Matteo, filiaal B park in Brugge.

heel tevreden

zeer goed product en snelle service

Superbe magasin

Je n'ai jamais été déçue de ce magasin. Personnel compétent à l'écoute de mes attentes

Meilleur magasin électronique en Belgique

Tous les produits électroménagers que j ai acheté, vient de Krefel. Ainsi que les gsm, tablette, Pc portable. Tres contente de service

Al jaren ervaring als klant bij Krefel.

Heb in de loop der jaren al verschillende grote en kleine aankopen bij Krefel gedaan. Personeel : - Geven duidelijke uitleg over hun producten. - Zijn klantvriendelijk. - Zijn goed technisch onderlegd inzake de aangeboden produkten. Producten: - Nooit problemen mee gehad. Prijs/kwaliteit lijkt mij OK. Mvg Decloedt Daniël Oostende.

Top vaatwasser !

Zeer propere en droge vaat , alles gewikt en gewogen ..ook de prijs! Siemens vaatwasser een aanrader.. ook bij Krefel gekocht en goeie service !

Perfectie bestaat niet, vandaar het hoogst mogelijke benaderingscijfer

Zeer tevreden over de correcte verkoopservice, de vlugge levering, de accurate plaatsing door de Krëfel-diensten en inmiddels ook over de perfecte werking van de aangekochte Novy-dampkap.

Gewoonweg geweldig

Ik ben aangenaam verrast zowel van het aanbod (website heel duidelijk ) alsook de winkel en verkoper , vooral de uitleg van de verkoper ! En hij was super vriendelijk alles verloopt heel vlot bij krefel.de plaasters zijn ook heel vriendelijk en bekwaam ! Super Ik ben al jaren trouwe klant bij warra maar krefel heeft me na mijn eerste bestelling (mijn dampkap) kunnen overtuigen om voortaan bij krefel te bestellen ik ben zeer tevreden

Blij dat ik bij Krefel mijn toestelen gekoch had

Goed ervaring met Krefel, product op tijd ontvangen zoals het beloofd was.

Beste, De producten zijn heel goed qualiteit. Werkers van Krefel winkel vriendelijk en behulpzaam. Maar de werkers van instalatie is onvriendelijk. Bedankt

Zeer goede bediening,

Zeer vriendelijke en correcte bediening,

Goeie uitleg bij onze aankoop..

Goeie uitleg bij onze aankoop vriendelijk niets Op aan te merken.

altijd correct!

een mooie plaats om te winkelen, goeie verkopers en goede artikelen!

zeer goed

goed aanbod en de verkopers zijn zeer dienstvaardig

Goede prijs,service en klantvriendelijkheid

Goede service en prijs en klantvriendelijkheid

Super vriendelijk en duidelijke uitleg gekregen!

Raad ik iedereen aan, super vriendelijk en veel uitleg gekregen! Zeer gewaardeerd ! Top winkel !

Zeer goede service

Zeer vriendelijk personeel in de winkel,alsook de mensen die de levering brengen,wij zijn al jaren klant bij Krefel (Lier)en steeds tevreden,doe zo verder,groetjes

achat sechoir à condensation bosch

superbe appareill MAIS dommage , le kit d'évacuation ( tuyau) n;est pas fourni avec l'appareil… pour 13 euros sur un appaereil de 600... c,est un peu radin, non??????

Vriendelijke, vlotte en duidelijke uitleg en service

Krefel Maldegem is top ! Steeds een vriendelijke en duidelijke info over de gewenste producten. Reeds verschillende mankementen binnen garantie, opgelost met de glimlach.

Zeer goede ploeg in het filiaal van Sint-Denijs-Westrem

Zeer goede ervaring gehad met het omruilen van een defecte koffiezet die nog in garantie was.

vriendelijke en zeer goede bediening zowel in de winkel als thuis bij de levering

onze aankoop van een nieuwe koelkast in de winkel is vlot verlopen en met een degelijke uitleg, en de levering was snel en op het afgesproken uur , door vriendelijke mensen met kennis van hoe het moest gedaan worden

Accueil, compétence et prix....

Si, bien sûr, je consulte Internet et certains concurrents directs de manière à m'informer avant un achat, c'est chez Krefel (Verviers) que j'effectue mon achat systématiquement. J'y trouve ce qu'il me faut et, surtout peut-être, ce qui me convient en terme d'accueil, de serviabilité et de prix. Pour l'avoir vécu, la promesse de remboursement suite à une différence de prix (publicité postérieure d'un concurrent) a été respectée avec la même gentillesse que la vente. Que demander de plus ?

Zou 5 sterren kunnen zijn

Dat er zoveel personeel rond loopt dat de man van de kassa na het afroepen voor iets te brengen het uit eindelijk zelf uit het magazijn moet gaan halen ineens heeft iedereen het druk

44 Steenstraat

Humbeek 1851