Fantastische ervaring

Bestelling afgehaald te Krëfel Zemst. Zoals steeds hartelijk ontvangen door de manager van Zemst. Altijd bereid tot extra uitleg met een glimlach, uniek vandaag de dag!

Alles is vlot verlopen

Maandag gekocht woensdag geplaatst en hele vriendelijke mannen en perfect afgewerkt heel tevreden

Super team in wevelgem

Altijd even behulpzaam team. Ook al zijn er problemen niks is hen te veel en altijd met een smile en luisterend oor. Doe zo voort.

"Le meilleur prix, service compris!"

J'ai pu vérifier le slogan par moi même! Merci et à bientôt ;-)

zeer goed, en zeer vriendelijk

Bijna al me toestellen komen van jullie en nog nooit problemen had. Een team die zeer vriendelijk ,behulpzaam is top.

Altijd goeie service gekregen

Reeds ongeveer 40 jaar klant, dat zegt genoeg!!!

Wij zijn altijd goed geïnformeerd geweest over alle producten die wij al aangeschaft hebben en hebben nooit klachten gehad. Het winkelpersoneel is steeds zeer behulpzaam geweest. Van 1 toestel dat nog in garantie was is het probleem zeer vlug opgelost.

goede service

ik ben goed en vlot geholpen door de medewerkers in krefel brugge.

Zeer tevreden.

Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden.

)een vriendelijk thuisgevoel met professionele hulp!

Begroeting bij binnenkomen en vriendelijke bediening. Bedankt ook voor de hanige tips!

Vlotte service

Vlotte en correcte service in Krefel Ieper

Krefel Lommel , zeer klantgerichte personeel !!

Ik ben door een zeer lieve dame geholpen, ze heeft niet enkel verkocht , maar mij ook op de hoogte gehouden bd acties.. Ze heeft het zelfs voor me in orde gemaakt , zodat ik thuis enkel mijn garantie en actievoorwaarden kon afdrukken. Spijtig dat ik haar naam niet heb kunnen onthouden!! Het was een jonge blonde dame :), in Lommel De grotere blonde :) Nogmaals bedankt meid! Gr

Een zeer aangename ervaring.

De verkoper was heel vriendelijk en we kregen een hele goeie en duidelijke uitleg, de verkoper heeft ons overtuigd, zijn naam is Matteo, filiaal B park in Brugge.

heel tevreden

zeer goed product en snelle service

Superbe magasin

Je n'ai jamais été déçue de ce magasin. Personnel compétent à l'écoute de mes attentes

Meilleur magasin électronique en Belgique

Tous les produits électroménagers que j ai acheté, vient de Krefel. Ainsi que les gsm, tablette, Pc portable. Tres contente de service

Al jaren ervaring als klant bij Krefel.

Heb in de loop der jaren al verschillende grote en kleine aankopen bij Krefel gedaan. Personeel : - Geven duidelijke uitleg over hun producten. - Zijn klantvriendelijk. - Zijn goed technisch onderlegd inzake de aangeboden produkten. Producten: - Nooit problemen mee gehad. Prijs/kwaliteit lijkt mij OK. Mvg Decloedt Daniël Oostende.

Top vaatwasser !

Zeer propere en droge vaat , alles gewikt en gewogen ..ook de prijs! Siemens vaatwasser een aanrader.. ook bij Krefel gekocht en goeie service !

Perfectie bestaat niet, vandaar het hoogst mogelijke benaderingscijfer

Zeer tevreden over de correcte verkoopservice, de vlugge levering, de accurate plaatsing door de Krëfel-diensten en inmiddels ook over de perfecte werking van de aangekochte Novy-dampkap.

Gewoonweg geweldig

Ik ben aangenaam verrast zowel van het aanbod (website heel duidelijk ) alsook de winkel en verkoper , vooral de uitleg van de verkoper ! En hij was super vriendelijk alles verloopt heel vlot bij krefel.de plaasters zijn ook heel vriendelijk en bekwaam ! Super Ik ben al jaren trouwe klant bij warra maar krefel heeft me na mijn eerste bestelling (mijn dampkap) kunnen overtuigen om voortaan bij krefel te bestellen ik ben zeer tevreden

Blij dat ik bij Krefel mijn toestelen gekoch had

Goed ervaring met Krefel, product op tijd ontvangen zoals het beloofd was.

Beste, De producten zijn heel goed qualiteit. Werkers van Krefel winkel vriendelijk en behulpzaam. Maar de werkers van instalatie is onvriendelijk. Bedankt

Zeer goede bediening,

Zeer vriendelijke en correcte bediening,

Goeie uitleg bij onze aankoop..

Goeie uitleg bij onze aankoop vriendelijk niets Op aan te merken.

altijd correct!

een mooie plaats om te winkelen, goeie verkopers en goede artikelen!

44 Steenstraat

Humbeek 1851