Snelle en degelijke uitleg over het product

Heel goede uitleg gekregen alvorens wij overgingen naar de aankoop van de broodmaker Panasonic SD-ZB2512KXE Vandaag voor de eerste x gebruikt en onmiddellijk gelukt Met dank aan het personeel in Ninove

goede bediening

vriendelijke bediening bij aankoop

je suis toujours très contente des achats fait chez Krefel

le magasin de Bouge pour moi est le meilleur et le plus compétant question vendeurs

zeer tevreden

mijn echtgenoot heeft last van gezwollen voeten, na een week te gebruiken minder klachten

Top service met super goede kennis van verkoopsproducten

Heel klantvriendelijk en behulpzaam met de nodige aandacht om alles heel uitgebreid uit te leggen over de werking en de pro's en contra's tussen verschillende toestellen. Top service!

they sold a refrigerator that belonged to me

If I could put zero stars I would. A month ago I bought a refrigerator, they told us they will send it to my home... I called to them many times, I sent many emails, wait a long time they answer my calls, and finally, they told me the fridge is not available. So, they told me they sold my fridge to someone else and that's it. WHAT!!!! I did the renovation in my kitchen to get that fridge into a specific place and now they’re telling me they’re not going to give it to me? It's easy for them, but I already spend money and time trying to get that fridge. This is not fair!!!

• Would you recommend us? No

Formidabel

Eenvoudig te bedienen.

Compétent et compétitif

Une vendeuse souriante et acceuillante. Très vite je me suis sentit à l'aise et j'ai vraiment fait mes achats avec un réel plaisir. Bravo au Krëfel de La Louviere

Top service, vriendelijk, aangenaam winkelen en top producten, mensen mer kennis van zaken

Personnel très compétent, aimable et disponible.

Que du positif

Klant vriendelijk het personeel is goed om je vragen te beantwoorden een vlotte omgang met de klanten zeer tevreden van het persooneel en vriendelijk

Reageren niet eens. Geen sprake van 'service'. Dag en bedankt dan.

Onlangs 'van plan' geweest om een magnetron bij hen te kopen, echter wilde ik eerst weten wat de max temp voor de oven functie was. Na twee weken nog steeds geen enkel gehoor op mijn emails, ik kreeg geen gehoor telefonisch, enkel muziek een half uur lang en 15 euro lichter (!!!), en zelfs niet op mijn klacht via test-aankoop. Kan misschien nog komen maar voor mij hoeft het niet meer. Ik zit wel met een hele verzameling automatische antwoorden van hen, met steeds dezelfde onzin en hypocrisie, met hun 'antwoord op vele vragen'. Mijn vraag is er teveel aan ofwat ? Vandaar dus -> tzijn hypocrieten. Dag en bedankt. En steek die 15 euro die U hebt verdient aan mijn nutteloze poging tot telefonisch contact maar waar de zon niet schijnt. En daarmee zeg ik enkel waar het momenteel op staat, niet meer of minder. Respect werkt in twee richtingen.

Un gérant qui connaît son travail

Un service impeccable au krefel de Gembloux

Topverkoopster veel uitleg gekregen over het product niet opdringerig

We hadden redelijk veel keuze naar het artikel wat we zochten. De verkoopster heeft dan ook de verschillen uitgelegd. Ook wat voor ons het meest praktische was ivm onze beperkingen wat makkelijk was en niet. Zo hebben we een artikel aangekocht met 10 garantie op de moter en 5 jaar verlengde waarborg op het totale pakket van het artikel. Plus nog de uitleg van de extra waardebon van dreamland. Voor ons was het een superkoopje.

Excellent

Magnific

Très Beau Magasin ,

Grand choix , Magasin au top et personnels au Top .

Veel te koud in de winkel vlug vlug terug buiten 🙁

Wij vinden het veeeeeeel te koud in de winkel waarom moet de koeling zo koud staan ????

vriendelijk en behulpzaam

ik ben altijd goed geholpen en uitleg gekregen ze zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam ook als is het druk en daarom ga ik graag als ik iets nodig heb naar krefel .Ik raad iedereen aan om er eens binnen te springen .

Fijne bediening, behulpzaam en zeer vriendelijk🎉

zeer vlotte dienstverlening

Zowel de bestelling als levering van de vaatwasmachine is heel vlot verlopen. De doorlooptijd van slechts 2 dagen tussen bestelling in de winkel en levering aan huis is excellent!

Perfecte assistentie bij mijn aankoop, vlot en aangenaam.

Zeer vlot, aangenaam, fijne assistentie, goede uitleg, zeer professioneel Aandacht voor de klant. Directe hulp!!!

Van het binnenkomen in de winkel (Aalst) tot de levering klantviendelijkheid bovenaan

Het begon al bij het binnen komen waarop meerdere personeelsleden goedendag zeiden. De persoon die ons raad gaf bij de aankoop was op de hoogte en kende de toestellen. Gaf goed de verschillen aan wat onze keuze vergemakkelijkte. Beleefde, vriendelijke en correcte houding van de persoon die het toestel is komen leveren. Tevreden over het toestel

service très pro livraison au top

Très satisfait du personnel lors de mon achat.petit mail pour prévenir l heure aproximative de la livraison, livreur au top

KOKSIJDE-VEURNE niet aan te bevelen, BOORTMEERBEEK wel

Alles behalve klantvriendelijk in Koksijde , Je wordt daar als een peuter behandeld , ze werken daar precies tegen hun zin …

Slechte service na verkoop

Service en klantendienst zijn slecht Service en klantendienst zijn tenopzichte van vroeger ronduit slecht. We hebben een koelkast besteld die een fabrieksfout had. Deze zou gewisseld worden enkele dagen later. Bij levering van de nieuwe bleek ook deze koelkast stuk te zijn, toen werd voor een derde maal een afspraak gemaakt, dus ook een derde keer onbetaald verlof genomen gezien mijn verlof op is voor dit jaar. Op de dag van de 3e afspraak krijg ik bericht dat de chauffeur niet kan komen, daarop een 4e afspraak, alweer onbetaald verlof genomen. Hele dag gewacht, maar niemand gezien, uiteindelijk hebben we zelf contact opgenomen. Via de chat belooft men om terug te bellen maar ook dit was nie gebeurd, mail word gewoon niet beantwoord. Ik heb toen telefonisch voor de 5e maal een nieuwe afspraak gemaakt, Ook dit is zeer moeizaam verlopen, na 22min wachten en geen uitleg waarom der afspraak vrijdag niet kon doorgaan. Ondertussen kost de koelkast bijna 500€ meer dan wat ik werkelijk betaald heb door het loonverlies dat ik geleden heb. Als compensatie bieden ze eerst een waardebon van 100€,. Een u na de belofte van de tegemoetkoming krijg ik telefoon dat dit bedrag niet kan gegeven worden en dat dit max 30€ kan zijn. Voor een bedrijf als krefel vind ik dit zeer jammer en ik zal dan ook nooit meer iets bestellen bij krefel. Internetbedrijven als coolbleu zijn veel correcter en betrouwbaarder dan dit bedrijf.

44 Steenstraat

Humbeek 1851