Un service de qualité

Krëfel de Dinant ; une jeune équipe qui se donne et qui est toujours très présent et à l’écoute de ses clients . C’est très remarquable vu l’âge du gérant et de ses collègues , bravo à toute cette équipe et bravo de leur avoir donné une chance ! ils sont un modèle pour certains dans la région. Continuez comme ça vous êtes au top !

Magasin de super qualité.

Je suis un client Krefel depuis longtemps et je compte le rester. Je fais principalement mes achats au Krefel de Fléron ou le personnel est super compétant. Je suis déjà aller au Krefel de Verviers ou là aussi ils sont très compétent. Mais si je doit mettre une note se sera 99,99/100 pour Fléron et 99,97/100 pour Verviers. Merci à tous pour votre gentillesse et votre professionnalisme.

Prima uitleg bij aankoop van wasmachine

We waren op zoek naar een nieuwe wasmachine na een slecht ervaring met hersteldienst van Whirlpool die 120 euro vragen om eens te komen kijken wat er mis was niettegenstaande de technische dienst van Van den Borre reeds had gezegd en aan Whirlpool had doorgegeven wat er mis was met de wasmachine. Bij Krefel op de Boomse Steenweg te Wilrijk werden we zeer vriendelijk ontvangen en nadat we zelf wat hadden rondgekeken naar prijzen en mogelijke aankoop werden we door Danielle S. zeer professioneel, degelijk en vriendelijk verder geholpen. We hebben daar dan ook een nieuwe wasmachine gekocht

geweldig

een goede service en heel vriendelijk personeel. Zeker de manager van de winkel verdient een dikke pluim, commercieel en zeer beleefd !

De klik tussen Krefel en klant is perfect.

Geen moeite is te veel gevraagd om de klant optimaal te bedienen.

Disponible et compétent

Sympathique, compétent et professionnel. Parfois en sous effectif.

Zeer goed geholpen

Wij zijn zeer goed ontvangen en geholpen in de winkel te Oudenaarde. Eerlijke verkoop, daar kan de concurrentie nog iets van leren. Vriendelijk geholpen door uw medewerker, zonder opdringerige verkoopspraatjes

Echt aan te raden.....

Mijn ervaring voor krefël raad ik aan om ZEKER bij hen te kopen. Alle personeelsleden zowel de verkopers als de directie zijn ECHT SUPER qua helpen, handelingen e.d. Ze zijn eerlijk.wordt goed geholpen.prachtig in omgang en professionele behandeling. We zijn al meer dan 15jaar klant en vind de laatste 8 jaar het in TOP staat qua verkoop alleszins bij ons toch.. Grtz...

Content des produits achete

Très bon accueil renseignement Exelent avec les vendeurs achat sans problèmes

• Nous recommanderiez-vous? Non

J'irai ailleurs !

Bonjour, je me suis rendu dans votre magasin Krefel ce mardi 30 juillet afin d'y acheter un nettoyeur vapeur. Je désire vous faire part de ma déception quand à l'accueil dans ce magasin. Le magasin était presque vide, peut etre 2 clients. Aucun "bonjour" en retour lors de mon entrée. Une fois devant les nettoyeurs vapeur, un vendeur me regarde, sans réaction, pourtant j'hésitais entre plusieurs modèles. Et il repasse sans réaction... Je me suis ensuite baladé dans les rayons sans un regard des autres vendeurs, ils parlaient entre eux. Je me suis donc décidé de quitter le magasin, sans achat et sans aucun "au revoir" en retour également. Ce n'est pas la première fois que j'entends parler de l'antipathie des vendeurs de ce magasin. Pour ma part, je suis allé chez la concurrence juste en face. Bien à vous.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vervanging GSM die blokkeerde

Nieuwe Sony Experia 10 Plus gekocht (model was net uit) in Lier, in het begin heel tevreden maar na 2 maanden begon het toestel te blokkeren, enig oplossing was het toestel afzetten en waar aanzetten en je kon verder doen tot ie weer blokkeerde. Terug naar Krefel, toestel opgestuurd naar Sony, vervangtoestel was een Galaxy uit de jaren stillekes, enfin beter dan niks... Na 2 weken toestel gaan afhalen, blokkeerde direct opnieuw dus moest het nog eens opgestuurd worden naar de eigen hersteldienst van Krefel. Geen probleem, ik ben een geduldige en begripvolle mens, opnieuw dat tergend trage Galaxy toestel. Na opnieuw 2 weken kreeg ik te horen dat het toestel toegekomen was en dat ze componenten vervangen hadden maar dat het probleem niet verholpen was duhhh. Het probleem was idd nog steeds daar dus kreeg ik een tegoedbon voor het aankoop bedrag, heb dan een Samsung S9+ genomen, tot hiertoe heel tevreden van. Dat Krefel het toestel niet kon maken, alle begrip, ik had daar ook eigenlijk niet meer op gerekend maar wat ik echt schandalig vond is dat het toestel krassen van op het scherm van boven tot onder!!! Toen ze het opstuurden was er een klein krasje onderaan en ze hebben dat ook genoteerd maar dat ze dan het toestel terug opsturen met krassen over gans het scherm vind ik echt ronduit meer dan een grote schande!!! Over het winkelpersoneel in Lier geen slecht woord, ze waren correct en vriendelijk en ze hebben me geholpen. Maar dat ze een toestel zo durven terugsturen kan er bij mij niet in! Groeten, Hans.

Bel accueil et merci pour l aide.

Bel accueil et merci pour l aide ..

Heel vriendelijke verkopers! Top!

Heel vriendelijke verkopers en ook heel behulpzaam en vrij snelle bediening!

Ok 👍🏽

Bon magasin bon choix dommage que il y a bcp d attente pour avoir une personne pour dés conseils

tres tres contente de krefel Wavre

Toujours bien accueillie chez Krefeld Wavre. Pas de soucis tout est parfait.

Rapidement servi

Efficacement servi

Altijd goed bediend

Steeds goede aanbiedingen. Professionele bediening. Vlotte afhandelingen. Zeer goede plaatsingen en leveringen. Wij blijven terugkomen

Heel klantvriendelijk en goeie service

Wij hebben onlangs een diepvries en IPhone aangekocht bij Krefel St. Niklaas. De medewerkers/verkopers zijn uitermate vriendelijk en heel behulpzaam. Ze geven gericht advies en info en doen extra moeite als je ergens een lagere prijs gezien hebt door zelf contact te nemen met het hoofdkantoor. Nogmaals dank aan Melissa, een hele vriendelijke en lieve dame die alles in het werk stelt om de klanten tevreden te maken. Wij kunnen Krefel St. Niklaas zonder problemen aanbevelen bij familie en vrienden. Fam. Smet

Zeer goede winkel veel keus en vriendelijk niet opdringerig, behulpzaam personeel!

Zeer vriendelijk en hulpzaal personeel in Krëfel afdeling Sint Denijs Westrem!

Vlotte bestelling en ophaling in de winkel

Nieuwe oven nodig, even bij Krefel binnengesprongen. Ruime keuze, online besteld en volgende dag geleverd.

Excellent rapport qualité prix

Bon conseil, livraison rapide et bonne intendance

beter kan niet

aan genaam medewerkers in de winkel rijk aan info van het toestel dat je koopt en geel vriendelijk

Bon acceuil et service impeccable

Pratiquement tout nos appareils ménagers viennent de chez Krefel. Pourquoi? Simple, nous sommes satisfaits.

Goede service vriendelijk personeel

Achat Huawei P30 Pro et TV LG B8 65

Je suis un client chez Krefel depuis des années c'est mon favori magasin les gens ils ont très sympa et j'ai jamais eu un problème donc bravo continue comme ça Le magasin d'achat de Krefel et à lierre 2500.

44 Steenstraat

Humbeek 1851