alles is goed wij hepen er veel gekocht en alles goed mijn vrouwtje is er wel beter in om zou iets de dan ze is overleden op 27 5 2019 ik heb het geprobeerd maar ja gr v RAYMOND
Personnel attentif
am 10.07.2019 habe ich eine Spülmaschine gekauft. Diese wurde am 13.07.2019 geliefert, aber der Monteur weigerte sich die Maschine, wegen unbekanntes Küchenmodel, einzubauen. Ein weiterer Monteur kam am 25.07.2019. Hat die alte Maschine ausgebaut,die neue eingesetzt, aber die Türverkleidung nicht aufgesetzt. Dafür muss ein weiterer Monteur kommen. Darüber hinaus funktioniert die Maschine nicht! Sie läuft an, aber nach wenigen Minuten ertönt ein Warnsignal und die Maschine schaltet aus. Der Kundenservice lässt doch zu wünschen übrig. Der Kunde müsste zu mindest informiert werden.
Hello, We’re sorry that you had a bad experience at Krëfel. Can you send us an e-mail with this information to: [email protected] ? We will look into this. Kind regards, Tom
Super steeds een lach bij ons en de mensen die ons bedienen. Ga graag naar de Krefel in Anderlecht. Sint Pieters Leeuw
Gekocht bij Krefel Brugge. Zeer goede uitleg door verkoper Matteo.
Nous sommes des clients satisfaits en tous points et nous apprécions beaucoup la qualité du service. Pratiquement tout notre équipement électronique vient de chez Krefel
Onze wasmachine moest geleverd worden tussen 11.45 en 13.45 u. er werd niet gebeld noch per sms verwittigd. meermaals gebeld naar krefel brugge en ook naar de hoodkantoor 02/255 00 00 maar helaas kreeg geen antwoord behalve de wachtmuziek. Zeer slechte dienst, voor ons onbereikbaar geweest per telefoon. Zeer ontevreden en ontgoogeld.
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons per e-mail ( [email protected]) wat meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Tom
Vriendelijk personeel, goede uitleg, rappe bediening. Ik ben een tevreden klant.
Mooie overzichtelijke winkel , ruime keuze , vriendelijk personeel en van de meeste verkopers krijg je een professionele uitleg dat vind ik zeer belangrijk . Goede vlotte service en jullie prijzen zijn meestal beter als ergens anders . Ook van jullie plaasters waren wij vorige keer zeeeer tevreden die gasten hebben goed werk geleverd en waren ook heel vriendelijk Wij blijven alvast klant bij krefel
Nous sommes toujours bien servis chez Krefel. Parfois le systeme de l'attente dans la file est un peu embetant, mais une fois que vous etes pris par un conseiller vendeur , nous sommes trés bien conseillés et servis.
Zeer tevreden over de inlichtingen, levering, plaatsing.
Werden zeer goed geholpen in het filiaal in Ninove. Ik ken de heer zijn naam niet , had een brilletje en een kleine baard. Hij was zeer behulpzaam,Eerlijk van mening, bij het afrekenen vroeg hij ook of we garantie extra wouden bijkopen en legde ons ook uit waarom. Wij hebben deze dan ook genomen op onze frigo + diepvriezer. We willen onze toestellen later thuis laten leveren wegens verbouwingen (midden augustus) en dit was geen probleem. Hij heeft dan ook goed uitgelegd moesten we onze leveringsdatum niet halen omwille van de verbouwingen dat we zeker 3 dagen op voorhand dit moeten melden aan krefel. Alles bij elkaar: een top ervaring/aankoop en zou hierdoor krefel zeker aan iedereen aanraden.
Je suis très satisfaite de mon passage au magasin Krëfel de La Louvière. Le vendeur monsieur Quentin.C s'est montré accueillant et disponible. Il a répondu à mes questions avec précision et professionnalisme. Voilà pourquoi je recommande vivement ce vendeur.
Ordernummer: 26482776 Leveringsmogelijkheid op zaterdag- en zondag terwijl geen klantendienst voorzien op deze dagen is niet van deze tijd. Bestelling werd later bezorgd dan gepland was, met als smoes dat ik verkeerde datum ingegeven zou hebben. Bestelling werd dan ook maar gedeeltelijk geleverd..... Telefonisch gewoonweg niet bereikbaar en via messenger nauwelijks antwoord.... Hallo Krefel …… wakker worden …. het is 2019!
Dag Filip, We hebben dit nagekeken in onze voorraad en helaas was er een stockfout. Hiervoor hebben we het artikel opgevraagd in een winkel, zodat we dit alsnog zouden kunnen leveren. De aanvraag tot annulatie en terugbetaling is goed ontvangen en inmiddels ook al doorgestuurd naar onze boekhouding. Zij zullen dit zo snel mogelijk terugbetalen (19,98 euro). Mvg, Krëfel
Ik heb eind mei een product besteld bij Krefel. Op dat moment gold er een promotie waarbij je per aankoopschijf van €100 Apple-producten, recht hebt op een tegoedbon ter waarde van €10 bij Krefel. Na een maand noch factuur noch cadeaubonnen te hebben ontvangen, besloot ik de klantenservice te contacteren. Zij ontkenden eerst het bestaan van de actie maar beloofden me dan om het na te kijken en me terug te bellen. Ik heb nooit een telefoontje gekregen. Enkele dagen later (op 8 juli om precies te zijn), besloot ik dan om ook via het online contactformulier mijn vraag te stellen. Tot op heden (21 juli!) heb ik geen reactie ontvangen. Voor mij is de service ondermaats.
Dag Benedicte, Kan je mij per mail jouw ordernummer doorgeven aub: [email protected] Als dit gaat om een winkelaankoop, dan moest de winkel jou dit op het moment van jouw aankoop de waardebon meegeven. We gaan dit nakijken en we houden je zo snel mogelijk op de hoogte. Mvg, Tom
De winkel is net en mooi overzichtelijk. Men moet juist wat meer personeel aanwerven die twee-of drietalig zijn. Desnoods lessen laten volgen tijdens de werkuren. Zo heeft men steeds een verkoper die u kan helpen in de taal dat de klant spreekt. Er zijn verkopers die hun best proberen te doen, maar het kan beter.
Bij Krefel is leveren en plaatsen gratis. Het omkeren van de deur bij een diepvries slechts 10 euro en in de winkel zowel als hij het leveren hele vriendelijke glimlachende mensen die je op je gemak stellen en hun waren kennen waardoor een goeie uitleg gegeven wordt. Ik blijf vanaf nu enkel bij Krefel aankopen te doen. Super tevreden van hun super service!
een heel vriendelijke verkoopster die een goede uitleg gaf en ook onze vragen vriendelijk beantwoorde ook een vlotte en snelle levering die ook heel vriendelijk was
Trop de monde et pas asse de personnel ... !!! Dommage ... !!!
...
Si la vendeuse que j'ai eu en magasin ainsi que le livreur/installateur du lave-vaisselle ont été très aimables et de très bons conseils, il n'en est rien de votre collaborateur Mr Ridremont que j'ai eu par téléphone. En effet, suite à une petite erreur faite par la vendeuse (qui est à priori une nouvelle embauchée) qui m'avait signalé que je pouvais payer un acompte et venir payer le solde restant dû la veille de la livraison à l'aide de mes éco-chèques, le vendeur en question a voulu reporter la livraison du lave-vaisselle alors que j'avais spécialement pris congé afin d'être présent. Après discussion et suite à une "légèreté" du dit vendeur qui m'a qualifié auprès d'un de ses collègues de "type qui pète un scandale parce qu'on a pas reçu sa bouilloire" (alors que j'appelais pour le lave-vaisselle et non la bouilloire que j'avais commandé), des solutions ont bizarrement pu être trouvées... Je ne remets pas en question la qualité de votre magasin, de vos services ou autre, je coche d'ailleurs "Oui" en réponse à la question "Nous recommanderiez-vous?", mais s'il peut arriver à n'importe qui d'être aigri ou de mauvaise humeur, il n'est pas normal que ce soit les clients qui en pâtissent...
Bonjour, Toutes nos excuses quant à votre expérience négative chez Krëfel. Pouvez-vous nous envoyer un e-mail ( [email protected] ) avec plus d’informations ? Nous examinerons ensuite votre plainte. Bien à vous, Tom
wij kozen voor een strijkyzer aan 278€ op internet stond die op 168€ bij een ander winkel, zij hebben dat gecontroleerd op internet en mij aan de zelfde prijs direct gegeven, zeer tof van krefel ninove
Que dire de plus ? Voire ci-dessous bonne information.
Al jaren koop ik mijn klein electrische apparaten bij krefel in Lier. Een super vriendelijke bediening, goede uitleg en ben ook tevreden over de herstellingen die ik daar reeds heb laten uitvoeren. Kreeg het toestel in perfect werkende staat telkens terug.
J'ai pu être accueillie rapidement par un vendeur qui a répondu gentiment aux diverses questions posées. Et avec un sourire sympathique!