Super goed!

Beste service en kwaliteit...

Plusieurs achats

Prix adaptés par rapport aux concurrents avec le service de qualité en plus.

zeer tevreden

Beste Jordy, Zeer tevreden over je uitleg en bediening van mijn aankoop Smartphone Gal. A40 op 26-07-2019 in je winkel Lammerdries-Winkelstraat Olen Heb net pakket ontvangen via BPost op 27-07-2019 bij mij thuis. Hartelijk dank L.Heylen-Mandervelt. ,

personnel compétent mais pas assez nombreux

excellent mais grand magasin ! un personnel plus important serait le bienvenu et diminurait le temps d'attente et la fatigue des employés!!!!

Vriendelijke bediening met kennis van zaken

Vriendelijke bediening met kennis van zaken, nemen voldoende tijd om klant naar behoren te helpen. Ook de mensen die komen leveren zijn waren vriendelijk, gedienstig en voorzichtig om geen schade te veroorzaken. Zeer tevreden klant.

alles goed

vriendelijke gasten voor de levering en een zeer behulpzame oudere dame in de winkel speciaal voor haar gaan we naar krefel

erg aangenaam verast door de klantvriendelijkheid en technische kennis van verkoopster !

Bij de aankoop van een TV , ben ik erg aangenaam verast door het geduld en technische kennis van de verkoopster, ze heeft ons nooit tot meer kost trachten te verleiden en eerlijk samen met ons naar een beste koop gebracht ! Dus een dikke chapeau voor Krefel , zeker na mijn erg slechtte ervaringen met Van Den Borre deze zijn totaal klantonvriendelijk .

Top service, scherpe prijs

Surfen, vergelijken... krefel overduidelijk kiezen, bestellen en bij een vriendelijke medewerker afhalen! Top!

Super !

Wij werden vriendelijk geholpen! ze waren vriendelijker dan jullie concurrentie !

prijs kwaliteit

wat u nodig hept vind u bij krefel aan een degelijke prijs met tevens een goede service nb koop reeds jaren bij krefel

aangename winkel

Ik werd goed geholpen in het filiaal in mijn stad, Izegem namelijk. Maar ik heb wel één opmerking. Ik weet niet of het elders ook zo is maar ik vind wel dat er een gebrek is aan personeel (verkopers).

magasin avec un personelle compétent.

je m'étais présenté chez kréfel Anderlues.cela ce passe 15 jours avant les soldes . la vendeuse sympathique ns accueille avec son beau sourire et nous demande l'achat que nous allions faire. l'achat d'un four encastrable a air pulsé et de cela elle nous conseille d'attendre 15 jours pr les soldes. un conseille venant bien appoint. j'ai pu profiter d'une ristourne de +- 200Euros . grand merci a votre société pour le faire. . plait . GERARD FREDDY

gewoon de beste winkel

altijd goed geholpen

vlotte bediening

vlotte bediening

Excellente

Personnel très compétant, ils savent conseiller et ils sont la pour vraiment nous aider a bien choisir !

Parfait

Ambiance du magasin très accueillante, large choix de produits, personnel aimable et compétent.

Vriendelijk personeel met de juiste kennis zelfs geholpen met het inladen! Top

A refaire

Merci super contente de mon v 11

Vriendelijk personeel en heel goede service! Doe zo voort

merci pour le sérieux!

Il n'y a rien à dire sur l'accueil dans le magasin: c'était parfait. félicitations aux livreurs et installateurs qui sous une chaleur accablante et face à des difficultés diverses ont exécuté un travail parfait. Merci

uit stekende service

Klant vriendelijk en goede service

Goede ervaring klantendienst

Omwille van een garantie claim contact opgenomen met de Krefel klantendienst. Vlotte en vriendelijke communicatie + snelle en correcte afhandeling van mijn claim. Ik had mijn twijfels over de combinatie prijsgunstig aanbod + dienst naverkoop, maar bovenstaande ervaring heeft die twijfel volledig weggenomen.

L'endroit est neuf et claire...

J'ai acheté un Lave vaisselle Beko sachant que mon ancien Siemens est mort après 9 ans...carte mère et j'ai payé aussi pour une assurance qui m'a couté 97 euros. Pouvez me dire la durée moyenne de mon achat? Les techniciens sont arrivés dans les temps et ont mis l'appareille en route. Merci messieurs. Par contre je ne vois pas d'aquasave + ? et le vendeur ne m'en a pas parlé...quid? En vous remerciant. Guy Stefanou Rue de la Bourgogne,35 5024 Gelbressee.

installation et livraison impeccable

livraison très rapide, installation impeccable, seul petit bémol, erreur de transcription du numéro de carte Santander, (10 chiffres, alors que le site d'enregistrement n'en accepte que 9),

zeer tevreden van Krefel

bij Krefel super vriendelijke mensen die u zeer goed helpen.

44 Steenstraat

Humbeek 1851