Beste Heb probleem gehad met gsm van Samsung zeer schandalig geen garantie op en laten mij betalen . Een schande Groetjes
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons per e-mail ( [email protected]) wat meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Tom
Op zondag een bestelling gedaan. Het zou dinsdag afgehaald kunnen worden. Vandaag woensdag nog steeds niet in winkel. Nu krijg ik te horen dat het pas vrijdag zou zijn. Reden: het is druk met de levering van de ventilators. Dat kan ik begrijpen, maar dat hadden ze dan moeten vermelden toen ik het ging bestellen, want dan had ik geen besteling gedaan!
Dag Ilse, Kan je een ordernummer doorgeven per mail aub: [email protected] ? Zonder deze info kunnen wij jou helaas niet helpen en kunnen we geen oplossing voorzien. We gaan ook proberen om het probleem te achterhalen. Mvg, Tom
Krefel Genk hasselweg, veel te lang aanschuiven aan de kassa. Vandaag nog, Minstens 8 klanten voor me en 2 achter. Geen verkoper in de winkel te zien. De kassier werkte alleen. 2 klanten voor me zochten naar hulp voor advies en moeten aanschuiven ervoor. Ik kon niet wachten en ging ik weg. Echt lastig. Nog te betreuren : de geur in de winkel is niet aangenaam en de musiek veel te hard. Posietieve punten : we kunnen hier onze ecocheques kwijt en de winkel is netjes gehouden. Butine de electro en toebehoeren is er ook een mooi assortiment van tafel en kookgerief.
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons per e-mail ( [email protected]) wat meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Tevens geven we deze klacht door aan de winkelmanager en de districtmanager. Met vriendelijke groeten, Tom
Eigenlijk een NUL jullie verkopen goederen die niet naar behoren werken.Manager van een bepaalde winkel is onbekwaam waardoor ik bestolen word van 169 euro. Jullie zijn een grote schande voor uw sector . klantvriendelijk een nul . Nooit maar dan ook NOOIT zet ik nog een voet in een van jullie winkels. En ik zal niet alleen zijn. Klacht voor rechtbank en Test aankoop zal het gevolg zijn.
Dag Peter, We hebben jouw dossier al eerder bekeken met de winkelmanager en de districtmanager. Het gaat hier om een nieuw toestel, dat uit de originele verpakking kwam. De winkel bevestigd dit. De beveiligingscode die is ingesteld op het toestel, is niet door iemand van Krëfel ingevoerd. We kunnen dit toestel, buiten garantie, opsturen naar de technische dienst van Nokia, waar zij dit kunnen nakijken. Mvg, Krëfel
Aankoop van laptop bij Krefel Wetteren. Zeer goede ontvangst en uitleg gekregen van de winkelmanager. Laptop prijs-kwaliteit dik in orde. Hier een zeer tevreden klant.
Personnel accueillant, compétent, rapide et sympathique Service de grande qualité Merci
Heb goede ervaring met de winkelketen
Ik had voor het eerst gebruik gemaakt van de 'pick up in store' mogelijkheid bij een online bestelling. Een klein uurtje later kreeg ik via mail de melding dat de bestelling klaarlag aan de kassa. In de winkel werd ik onmiddellijk bediend en lag de bestelling op mij te wachten. Zonder tijdverlies heb je de bestelling snel bij de hand, en bovendien helemaal gratis. Ik kan zeker niet klagen!
Zeer klantvriendelijk maar een te kleine kassa in Wilrijk
Alles naar wens, ik koop er al jaren mijn spullen!!!👍👍👍👍
Beste service en kwaliteit...
Prix adaptés par rapport aux concurrents avec le service de qualité en plus.
Beste Jordy, Zeer tevreden over je uitleg en bediening van mijn aankoop Smartphone Gal. A40 op 26-07-2019 in je winkel Lammerdries-Winkelstraat Olen Heb net pakket ontvangen via BPost op 27-07-2019 bij mij thuis. Hartelijk dank L.Heylen-Mandervelt. ,
excellent mais grand magasin ! un personnel plus important serait le bienvenu et diminurait le temps d'attente et la fatigue des employés!!!!
Vriendelijke bediening met kennis van zaken, nemen voldoende tijd om klant naar behoren te helpen. Ook de mensen die komen leveren zijn waren vriendelijk, gedienstig en voorzichtig om geen schade te veroorzaken. Zeer tevreden klant.
vriendelijke gasten voor de levering en een zeer behulpzame oudere dame in de winkel speciaal voor haar gaan we naar krefel
Bij de aankoop van een TV , ben ik erg aangenaam verast door het geduld en technische kennis van de verkoopster, ze heeft ons nooit tot meer kost trachten te verleiden en eerlijk samen met ons naar een beste koop gebracht ! Dus een dikke chapeau voor Krefel , zeker na mijn erg slechtte ervaringen met Van Den Borre deze zijn totaal klantonvriendelijk .
Surfen, vergelijken... krefel overduidelijk kiezen, bestellen en bij een vriendelijke medewerker afhalen! Top!
Wij werden vriendelijk geholpen! ze waren vriendelijker dan jullie concurrentie !
wat u nodig hept vind u bij krefel aan een degelijke prijs met tevens een goede service nb koop reeds jaren bij krefel
Ik werd goed geholpen in het filiaal in mijn stad, Izegem namelijk. Maar ik heb wel één opmerking. Ik weet niet of het elders ook zo is maar ik vind wel dat er een gebrek is aan personeel (verkopers).
je m'étais présenté chez kréfel Anderlues.cela ce passe 15 jours avant les soldes . la vendeuse sympathique ns accueille avec son beau sourire et nous demande l'achat que nous allions faire. l'achat d'un four encastrable a air pulsé et de cela elle nous conseille d'attendre 15 jours pr les soldes. un conseille venant bien appoint. j'ai pu profiter d'une ristourne de +- 200Euros . grand merci a votre société pour le faire. . plait . GERARD FREDDY
altijd goed geholpen
vlotte bediening
Personnel très compétant, ils savent conseiller et ils sont la pour vraiment nous aider a bien choisir !