geweldig

goed onthaal goede uitleg en vlugge bediening

zeer goed

Heel klant vriendelijk en behulpzaan en goede service

Altijd goedgemutst personeel

Een winkelervaring is altijd meer dan een aankoop. Het winkelpersoneel helpt je bij je keuze en dat maakt, samen met het altijd goedgemutst zijn (alhoewel er een keer een uitzondering zal zijn zeker), Krefel tot een winkel die er bovenuitsteekt.

Zeer degelijk , maar handleiding in onvoldoende

Handleiding niet in het nderlands, geen richtlijnen hoe je het toestel moet onderhouden, zoals wanneer water aflaten

Lang over nagedacht maar goede aankoop

Heel tevreden over het resultaat van het bakken zonder vet

Altijd al tevreden geweest bij Krefel

Reeds verscheidene aankopen gedaan bij Krefel,en altijd al tevreden geweest,op alle gebied,top!

Goede service en goede kwaliteit

Goede bediening en veel uitleggen gekregen over het product

Niets op aan te merken

Service was snel, vlot en vriendelijk.

FANTASTIS

HEEL KLANT VRIENDELIJK

Heel behulpzame en vriendelijke verkoper gehad gisteren in Krefel Dendermonde

Wij hebben gisteren een microgolf gekocht bij Krefel Dendermonde. De verkoper was heel behulpzaam, gaf veel goede raad en was zeer vriendelijk, een aanrader!

Super magasin

Superbe

Hele goede koop en onmisbaar in het huishouden

Het was een verjaardags geschenk voor mijn zoon,hij is er heel tevreden mee

bonne

lemployée severine etait gentille mais tres profesionelle pour expliquer le fer a repasser

zeer goed

Heb zeer goede feed back van mijn aankoop gekregen

Goede frigo

Groot en ruim genoeg

Goede prijs kwaliteit, ook een zeer goede verkoopsteam altijd voldoende uitleg.

zeer tevreden

Na vele wasmachines te vergelijken, kwam ik toch weer bij krefel uit , de beste kwaliteit en prijzen vind ik altijd bij krefel Ik heb de wasmachine nu bijna 2 weken naar volle tevredenheid. Met name de ruime capaciteit, ideaal voor een groot gezin. Dit scheelt in het aantal wasbeurten dat we wekelijks draaien. Gezien de prijs is dit echt een aanrader. Bedankt krefel en alle medewerks , vriendelijke verkopers en levering op tijde alles ging vlot en ik ben nog altijd een vast klant krefel .

Goede en duidelijke informatie ivm. de aankoop van een toestel. Zijn niet opdringerig en maken tijd.

très satisfaite

rapidité, clarté des explications, compétence.

Volledig volgens afspraak en woord: advies/ prijs/ levering. Zeer tevreden.

Voor mensen (die al een dagje ouders zijn ) had de verkoper veel geduld om advies en uitleg te geven. We werden heel nauwgezet begeleid. Levering was op vermelde uur. Zelfs tot op de plaats van gebruik geleverd en oude , kapotte toestel mee! Geen gedoe dus voor ons .

dienstverlening ok

al 25 jaar klant

Goede ontvangst

Goede ontvangst, zelf spreken we nederlands en de verkoper was franstalig en deed zijn uiterste best om ons in het nederlands te helpen👍👍.

Altijd positief gestaan tegenover deze winkel (Krëfel)

Stressbestindigde verkopers, goede uitleg en bekwaam, zowel in Ieper, Wevelgem, etc... Aanrader om er te gaan winkelen. Heb zelf al jarenlange ervaring. Enkel jammer dat er installatiekosten worden gevraagd.

= Attractivité + Compétence + Choix ... mais tjrs. TROP d'attente pour être servi !?!

> KREFEL s.v.p. : il faut absolument trouver une SOLUTION pour assurer au MEGASTORE d'Anderlecht une - prise en charge - ( beaucoup ) + rapide du Client !?! N.B. : ce temps d'ATTENTE est franchement exagéré [ d'où 3 ÉTOILES au lieu de 4 ] et dès lors que le Client est stressé, votre conseiller est, lui aussi, en difficulté et surtout moins performant ! >> C'est ( un " ancien " ) DIRECTEUR - Marketing qui vous le dit ! A bon entendeur ... et cordiales salutations.

Beste personeel in Krefel

Originele service van hoge kwaliteit

44 Steenstraat

Humbeek 1851