Achat agréable, personnel sympas et compétent.

Prix abordables, personnel sympas et compétent. Magasin propre et bien agencé.

Zeer goed!

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarvoor dank aan het Krefel team!

Was heel goed

Vriendelijk en efficient medwerking di jullie heeft. Alles was heel goed.

Toffe enthousiaste

Vandaag toffe aankoop met enthousiaste verkoopster, nu nog even wachten en dan staat er bij me een koele droog- wascombinatie

Toujours un plaisir

C'est toujours un plaisir de faire mes achats chez Krefel. Le personnel y est toujours accueillant et serviable. Ils maîtrisent bien leurs sujets et nous dirigent vers d'autres collègues mieux qualifiés sur le thème en cas d'incertitude.

Goede service behorlijk goede uitleg over je toestel dat je wil kopen

Bij krefel Sint-Niklaas heb ik al geregeld aankopen gedaan en men is altijd correct behulpzaam vriendelijk en geven goede advies en service, kortom zeker aan te raden. Dirk uit Sint-Niklaas

Zeer goed bijgestaan in mijn keuze.

Ik werd vriendelijk, correct en professioneel bijgestaan zodat ik na de nodige nuttige informatie de Garmin gps heb gekocht. Met vriendelijke groeten Albrecht Cleymans

Vriendelijk en goede informatie

Goede service en vriendelijk personeel

Vlotte bediening en goede begeleiding in mijn keuze

Goede uitleg gekregen naar technische specificaties zodat ik makkelijk een keuze kon maken. Vriendelijk en hulpvaardig onthaald

Levering niet helemaal top

Mijn koelkast werd geleverd, oké moeilijk misssien omdat ze een stukje moesten stappen. En 3 trapjes omhoog.Maar geen moeite gedaan om in keuken op juiste plek te zetten. Rap opgegeven. Gelukkig is mijn man wel verstandiger en komt het nog oké, anders moest koelkast voor de deur in living blijven staan. Oké het is soms niet simpel, maar klant betaald genoeg , dus mag wel beetje moeite van leveranciers toch je, het is geen aankoop van onder de 500€ he.

Vriendelijk en heel goede service

Heel vriendelijk personeel in Kampenhout en heel behulpzaam en kreeg direct een andere grill want er zat kortsluiting op de vorige en had hem maar 2 keer gebruikt .dus heel klantvriendelijk , heb al verschillende keren gekocht bij krefel en nooit geen problemen gehad.

een fijne aangename ervaring!

een heel fijn onthaal in de winkel met ern zeer goede eerlijke uitleg. ook de levering en plaatsing van het toestel was op een aangename en vriendelijke manier

Efficiënt winkelen

In alle rust de website bekijken en de verschillende types van het gewenste product vergelijken. Ondertussen ook wat reviews nagaan om dan je keuze te maken. Online bestellen en even later ophalen in de winkel of nog makkelijker, laten leveren. Heel efficiënt en makkelijk. Winkelpersoneel ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en goede info

Panasonic broodmaker SD-2500WXE aangekocht en duidelijk goede uitleg gekregen,ben echt tevreden.

Service et conseil au top

Vendeur à l'écoute de nos demandes et conseils correct et honnête sur le choix.

Bon achat

Bon aspirateur, mais pas idéal pour la voiture (encombrement)

Zeer competent, gedienstig en vriendelijk personeel!

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en noden. Kreeg vervolgens enkele mogelijkheden die hieraan beantwoorden, alsook zijn persoonlijke inschatting en dat was niet altijd de duurste optie.

Aangename winkel en behulpzaam personeel

Je kan rustig rondkijken en indien je hulp nodig hebt staat er zeker een winkelbediende voor je klaar. Ze kennen hun produvten stuk voor stuk. Proficiat aan het voltallige team.

Service super accueillant

• Nous recommanderiez-vous? Non

zeker aan te bevelen top service

bijzonder vriendelijk en behulpzaam een must om te kopen dank u

bon moment

magasin très accueillant , bien achalandé et bon personnels .Dommage qu'il y a souvent un délais d'attente trop long

veel keuze,goede prijzen,goede service en vriendelijk.

veel keuze,goede prijzen,goede service en vriendelijk.

bref en reste le meilleur magasin

Tous les appareils achetés chez krefel sont fiables.. un service accueillant et un personnel compétent..

fantastische stipte en goede service

Er wordt altijd aan de afspraken gehouden !

Goed ontvangen en bediend geweest

Vriendelijk personeel en goed geïnformeerd voor de garantie Top

44 Steenstraat

Humbeek 1851