De vrais professionnels

3 jours pour une commande super

Heel vriendelijke bediening

Ik ga langs bij verschillende elektrowinkels wanneer ik een elektrisch toestel nodig heb, maar steeds ga ik de aankoop doen bij kREFEL, ben 40 jaar klant, aangename winkel !!

Très contente

Je suis très contente de votre magasin et personnel super agréable et très gentil

zie hier onder

Het personeel is bekwaam en alle info word gegeven , en alle producten zijn van goede kwaliteit meer moet dat niet zijn !

magasin tres attrayant

je suis satisfaite de mon achat et surtout du conseil reçu

Setais une expérience enrichissante.

J'ai apprécié la qualité du service.

Winkel Gent Sint Denijs Westrem : klant van bij het begin, de goede info en klantgerichtheid blijft

Reeds tientallen jaren klant. Tientallen artikelen gekocht. Altijd de beste info en raad ontvangen. Klantvriendelijlheid is altijd gebleven. Een aanrader.

Correcte aanpak van het personeel.

expérience exceptionnelle!

Toujours satisfaite depuis des années!! Commercialement et techniquement avec rapidité! Et efficacité!

Snelle, goede afhandeling

oplossend denken bij aankoop gsm nadat eerste gekozen model niet voorradig was

Ik kwam al van een andere zaak, waar ik een model had gekozen dat pas eind de volgende week kon geleverd worden. Bij jullie kies ik opnieuw een model, en dat was ook niet voorradig, nu was mijn gsm stuk en moest ik dat moment een nieuwe en hou ik er niet van dat er verschillende modellen gezien worden ,maar blijkbaar niet aangekocht kunnen worden omdat ze niet voorradig zijn. Van die praktijk hou ik niet, zet ze dan niet in of meld het meteen duidelijk. Ik koop niets wat er niet is op het moment dat ik het nodig heb. De verkoper begreep me meteen en stelde meteen een ander model voor met de zelfde capaciteit, zelfde prijsklasse, dus dik in orde, waarvoor dank aan die pientere verkoper. Anders had ik nog naar een andere zaak gemoeten, en dit draagt zeker bij om goede reclame te maken en terug te komen. Dat noem ik service bieden. In een restaurant bestel je ook geen biefstuk van een koe dat nog moet geslacht worden dus dank u.

J'ai apprécié la seviabiilté et les conseils judicieux

A la recherche d'uen climatisuer, l'assistante-mangar nous a très bien guidés dans notre choix. Le magasin est très agréable et bien achalandé.

Zeer vriendelijke bediening

Ik ben uiterst tevreden van de uitleg en begeleiding in het kiezen van een nieuw toestel. Steeds staan ze klaar om te helpen. Fijn ook zat ze rekening houden met ieders budget en je niet steeds iets duur proberen aan te smeren. Echt service op maat!

Sinds jaren zijn wij cliënt bij Krefel en steeds correct en vriendelijk bediend geweest

Geachte Sinds meerdere jaren zijn wij (wijlen broer en ikzelf) cliënt bij Krëfel Oostakker en kochten aldaar verschillende apparaten en toestellen. Bij aankoop ontvingen wij vanwege het personeel op een aangename en vriendelijke manier uitleg over werking van de aankopen. Ook over herstellingen waren wij steeds tevreden. Met vriendelijke groeten, Georges Piens

A recommandez , toujours bien servi

Aucuns problèmes chez Krefel , Je suis client depuis des années , tous mes appareils ménagers , proviennent de chez Krefel ou j'ai toujours été bien conseille et rapport qualité prix interressant .

Zeer goede service.

Zeer goede en vlotte verkopers en een goeie levering en dienst na verkoop.

vriendelijke verkopers,

altijd vriendelijk en bereid uitleg te geven en tijd de nemen voor de klant,

Goede service en hulpvaardig personeel

Toestel besteld op internet en laten leveren in de winkel. Het toestel was onmiddellijk beschikbaar. Ik heb wel zelf moeten bellen om te weten of het al klaar was... de bevestiginsmail heb ik hiervoor niet ontvangen. Vanaf daar, alles vlot verlopen.

super

aimable souriant a l’écoute de bon conseil rien adire que du positive

zeer goede uitleg omtrent het aangekochte product

Vriendelijke bediening en een passend antwoord op de gestelde vragen omtrent het product. Ook al staan er veel klanten de bediening is steeds met de glimlach en de nodige tijd wordt aan jou besteed. Het enige minpuntje betreft niet de bediening maar wel de prijs. Toen ik thuis kwam en een paar dagen later op internet aan het surfen was zag is hetzelfde product 18 euro goedkoper bij Vanden Borre. Ik zal in de winkel een formulier gaan invullen aangaande het teveel betaalde.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Deskundige uitleg gekregen, over het aangekochte product

Ik heb Krefel altijd al een prettige winkel gevonden, vriendelijke en behulpzame werknemers, ze hebben een heel professionele aanpak en alles gebeurt netjes en vlot. Zeer tevreden!

Goede hulp gekregen van de verkoper

Verkoper geeft mij mooi uitgelegd, hoe mijn laptop werk natuurlijk heb nog maar 1 dag kunnen uit proberen maar ziet er goed uit werk goed en vlug

Gewoonweg uitstekende service!!👌😊

Heel correct