Je suis ravi

Krefel Bierges : accueil convivial vendeuse charmante et compétente bravo

Prijs kwaliteit en service zijn uitstekend.

Wij kopen al jaren onze electro bij krefel en zijn nog steeds zeer tevreden.onze keuken gekocht over 10j en ook daar nog steeds tevreden over.uitstekende prijs kwaliteit en service

Gewoon goed

Gewoon goed.

Tevrede klant

De team was ze professioneel en klantgericht. Zeer aangenaam ook met de samenwerking met Vaderdag.

Un tout grand merci

J'effectue tous mes achats chez Krefel Verviers. Le vendeur lors de mes derniers achats etait extrêmement compétent. Il a tout fait pour que je sois servi au mieux et au plus vite.

exellent contact

j'ai eu la réponse a mon attente .

très bon produit

tres bon produit

Impeccable

Équipe accueillante et à l'écoute Prix corrects

vriendelijk behulpzaam

alhoewel het tamelijk druk was in de winkel Izegem, heeft de verkoper tijd gemaakt bij de aankoop van een smartphone enkel al mij data was ik in 2 dagen kwijt waarschijnlijk door het niet uitschakelen van de mobile data als leek was ik daarvan niet op de hoogte dus mocht dit wel door de verkoper gezegd worden en nu zit ik wel met een kost om extra data aan te kopen voor de rest is alles vlot verlopen dus geef ik 4 sterren (net geen 5)

zeer vlotte en spontane uitleg en bediening

Na een gemakkelijke parkeerplaats gevonden te hebben en ik de winkel binnenstapte kwam er aanstonds een bediende naar mij toe die me vriendelijk en deskundige uitleg gaf . Mijn bestelling werd vlot en vlug afgehandeld zodat mijn bezoek aan de winkel weinig tijd in beslag nam . Zo heb ik het graag . Chapeau !!!

A l'entrer du magasin l'accueil était excellent

Iman et Steven se sont bien occupé de moi et m'ont aider à faire le bon choix c'était génial.

Topwinkel

Supervriendelijk personeel, geven degelijke uitleg. Klantvriendelijkheid troef !

Vendeuse sympathique, bon service après vente

Eerlijk prijs kwaliteit

Zeer verzorgde winkel in Oudenaarde, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer verzorgde winkel in Oudenaarde, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Heel professioneel en zeer vriendelijk personeel.

Krefel Vilvoorde heeft een vrouwelijke verkoopster die het personeelslid vannhet jaar mag worden. Zij is ongelooflijk vriendelijk. Elk personeelslid is heel professioneel. Wij krijgen de perfecte info, niet alleen commercieel onderlegd maar met alle ervaring die ze hebben. Ze zoeken op wat en hoe we het best gediend zijn. Wij hadden zelf info gezocht over side, OLED en led TV. Daar werden we bevestigd en kregen we van de manager de juiste informatie omdat wij een 43 of 49 inch TV nodig hadden. Proficiat, altijd al tevreden geweest, nu weer enorm bevestigd!!

Altijd al top service gehad

Mijn aankopen heb ik de laatste jaren steeds bij krefel Hasselt gedaan . Top bediening, uitleg en heel vriendelijk en bekwaam personeel !!! Beveel hun altijd aan bij vrienden en kennissen .

OK

Zeer vriendelijk personeel. Eerst een bestelling gedaan van inbouw ijskast maar toen installateurs kwamen was dit een verkeerd type.Bestelling geannuleerd en een nieuwe bestelling gedaan nu een Liebherr ijskast EK2320-20 van 949 euro maar spijtig dat er voor de tweede maal 35 euro plaatsing kosten aangerekend zijn. Installateurs zeer behulpzaam geweest,personeel winkel ook. m.v.g. Willems Ingrid

Correct inzake leverbeloftes (beschikbaarheid, ...)

Zoals omschreven in de one-liner

Pour mes achats toujours chez krefel

Beaucoup d’achats chez krefel et accueil et service compris 👍

Pour mes achats toujours chez krefel

Beaucoup d’achats chez krefel et accueil et service compris 👍

Wat de behulpzaamheid,klantvriendelijkheid van het winkelpersoneel betreft krijgen die mensen een dikke duim. Maar Krefel aub doe iets aan het callcenter van Whirpool Een Nederlander die daar zit is echt wel de onbeschoftheid zelve . Doe daar aub iets aan. Er zijn mensen genoeg die daar willen werken . Deze persoon is Krefel onwaardig .

zeer goede service en zeer vrijndelijke mensen

ze hebben veel geduld en hun ervaring krijgt je er gratis bij top

Klantvriendelijk, behulpzame service

Had wat vragen over mijn keuze en werd vlot geholpen

Bestekoop

Microgoloven combi in solden aan gekocht Krefel -120€ er af concurentie -49 € er af

44 Steenstraat

Humbeek 1851