Zeer goede service.

Zeer goede en vlotte verkopers en een goeie levering en dienst na verkoop.

vriendelijke verkopers,

altijd vriendelijk en bereid uitleg te geven en tijd de nemen voor de klant,

Goede service en hulpvaardig personeel

Toestel besteld op internet en laten leveren in de winkel. Het toestel was onmiddellijk beschikbaar. Ik heb wel zelf moeten bellen om te weten of het al klaar was... de bevestiginsmail heb ik hiervoor niet ontvangen. Vanaf daar, alles vlot verlopen.

super

aimable souriant a l’écoute de bon conseil rien adire que du positive

zeer goede uitleg omtrent het aangekochte product

Vriendelijke bediening en een passend antwoord op de gestelde vragen omtrent het product. Ook al staan er veel klanten de bediening is steeds met de glimlach en de nodige tijd wordt aan jou besteed. Het enige minpuntje betreft niet de bediening maar wel de prijs. Toen ik thuis kwam en een paar dagen later op internet aan het surfen was zag is hetzelfde product 18 euro goedkoper bij Vanden Borre. Ik zal in de winkel een formulier gaan invullen aangaande het teveel betaalde.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Deskundige uitleg gekregen, over het aangekochte product

Ik heb Krefel altijd al een prettige winkel gevonden, vriendelijke en behulpzame werknemers, ze hebben een heel professionele aanpak en alles gebeurt netjes en vlot. Zeer tevreden!

Goede hulp gekregen van de verkoper

Verkoper geeft mij mooi uitgelegd, hoe mijn laptop werk natuurlijk heb nog maar 1 dag kunnen uit proberen maar ziet er goed uit werk goed en vlug

Gewoonweg uitstekende service!!👌😊

Heel correct

Vriendelijk, behulpzaam

Je suis ravi

Krefel Bierges : accueil convivial vendeuse charmante et compétente bravo

Prijs kwaliteit en service zijn uitstekend.

Wij kopen al jaren onze electro bij krefel en zijn nog steeds zeer tevreden.onze keuken gekocht over 10j en ook daar nog steeds tevreden over.uitstekende prijs kwaliteit en service

Gewoon goed

Gewoon goed.

Tevrede klant

De team was ze professioneel en klantgericht. Zeer aangenaam ook met de samenwerking met Vaderdag.

Un tout grand merci

J'effectue tous mes achats chez Krefel Verviers. Le vendeur lors de mes derniers achats etait extrêmement compétent. Il a tout fait pour que je sois servi au mieux et au plus vite.

exellent contact

j'ai eu la réponse a mon attente .

très bon produit

tres bon produit

Impeccable

Équipe accueillante et à l'écoute Prix corrects

vriendelijk behulpzaam

alhoewel het tamelijk druk was in de winkel Izegem, heeft de verkoper tijd gemaakt bij de aankoop van een smartphone enkel al mij data was ik in 2 dagen kwijt waarschijnlijk door het niet uitschakelen van de mobile data als leek was ik daarvan niet op de hoogte dus mocht dit wel door de verkoper gezegd worden en nu zit ik wel met een kost om extra data aan te kopen voor de rest is alles vlot verlopen dus geef ik 4 sterren (net geen 5)

zeer vlotte en spontane uitleg en bediening

Na een gemakkelijke parkeerplaats gevonden te hebben en ik de winkel binnenstapte kwam er aanstonds een bediende naar mij toe die me vriendelijk en deskundige uitleg gaf . Mijn bestelling werd vlot en vlug afgehandeld zodat mijn bezoek aan de winkel weinig tijd in beslag nam . Zo heb ik het graag . Chapeau !!!

A l'entrer du magasin l'accueil était excellent

Iman et Steven se sont bien occupé de moi et m'ont aider à faire le bon choix c'était génial.

Topwinkel

Supervriendelijk personeel, geven degelijke uitleg. Klantvriendelijkheid troef !

Vendeuse sympathique, bon service après vente

Eerlijk prijs kwaliteit

Zeer verzorgde winkel in Oudenaarde, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer verzorgde winkel in Oudenaarde, vriendelijk en behulpzaam personeel.

44 Steenstraat

Humbeek 1851