Goede verkopen veel informatie gekregen. Alleen een min pintje hadden de aangekochte producten niet in huis. En konden ook niet zeggen wanneer het Kon geleverd worden.

goede service en klantvriendelijk

correcte afhandeling van de bestelling

Uitstekende service, topie *****

Heel vriendelijk personeel, hebben mij zeer goed geholpen.

Zeer goede service

Bedankt aan Massimo van de winkel in Hasselt voor de uitstekende service! Spreekt met kennis van zaken. Al onze volgende aankopen gaan via hem gaan!

Zeer uitgebreide uitleg over het product

Vriendelijke verkopers. Behulpzaam en gemoedelijk contact. Uitgebreide keuze met deskundige uitleg oer de producten.

Vriendelijke service

Onmiddellijk aangesproken door verkoopster bij betreden filiaal, vriendelijke bediening

goed, maar de levering is niet gratis

Voor de levering van de diepvries die op de folder gratis was ,heb ik in de winkel € 10 moeten bijbetalen voor de levering ?

Flexibel en snel

Ik was op zoek naar een mobiele airco. Wegens de hitte kon ik bij vele zaken niet meer terecht om een deftig merk te kopen, zodat ik het onmiddellijk zelf kon ophalen of voor een levering de volgende dag. Minimale wachttijd was 3 dagen tot meer dan 2 weken bij de meeste on-line shops. Wat de grote ketens en online platforms allemaal gemeen hadden was grote onduidelijkheid over stock en levertermijn. Bij Krefel vond ik uiteindelijk toch een deftig toestel dat in 1 uur (!) in de winkel van mijn keuze kon worden opgehaald. Wij hebben kunnen slapen in een koele slaapkamer. Merci Krëfel!

Bon magasin.

Manque de personnel pour la clientèle pour le service. ( le jour de mon achat , un voleur à pri une cafetière et est parti en courant ) «  manque de personnel !!!! >>

• Nous recommanderiez-vous? Non

goede service, de laagste prijs, personeel zeer behulpzaam

ik ben zeer tevreden! Alleen positieve ervaringen!

goede sevices

goede services alleen bij de ventilator zou voor muggen zijn maar er zat geen flesje bij voor er in te doen waar kan ik dat verkrijgen zou er wel eentje bij mogen zijn de rest was uitstekend

Goede ervaring

Één goede snelle en efficiënte bediening tevreden over aankoop personeel top in afhandeling en goed lachs kom zeker terug

positive

dommage pour les 10 € de frais de livraison chez les concurrents la livraison et le placement est gratuit.

Super personeel met zeer goede service

Als vlaming in marche en famenne zeer goed geholpen super.

de verkoper was zeer behulpzaam

een degelijke uitleg gekregen van de verkoper hoe het wekt moeten we nog afwachten eerst installeren

Gratis geleverd aan huis al was de aankoopprijs maar 17 euro.

Zeer goed !

très content

Pour avoir acheté plusieurs articles chez vous, constance dans l'accueille et le service. Très bien

Zeer goede producten en enorm goede bediening.

Hulpvaardige verkopers

Verkoper geeft de juiste uitleg en luister wat de wensen van de klant zijn.

Zeer goede service !

In uw vestiging aan de Torhoutsesteenweg te Oostende werden wij uitgebreid én perfect begeleid door één van de medewerkers, zowel wat de keuze van de aankopen betrof als de uitleg over waarborgen. Perfect.

Super bien informé Vendeur super patient, compétent etc... Très professionnel

l accueil n est pas le même partout

parfait chaussée de wavre beaucoup moins à drogenbos

Lekkere korst en zacht brood

Zeer tevreden in 3u 15 min hebben we een zeer lekker ruikend broodje, net als van de bakker.

Vlotte service

Ik bestelde een Senseo apparaat en liet het aan de kant zetten in een van de Krëfel winkels. Dit verliep heel vlot en ook in de winkel waren ze goed op de hoogte van mijn bestelling. Zeker een aanrader!

44 Steenstraat

Humbeek 1851