Pluspunten

We werden heel vriendelijk, spontaan en vakkundig verder geholpen door Kristof in de Krefeld te Wilrijk. Bedankt!

Pluspunten

zeer vriendelijke bediening en uitgebreide winkel.

Pluspunten

Klantvriendelijke ontvangst en professionele uitleg door het personeel.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle levering, gratis levering en aansluiting van apparaten

Je kunt een artikel niet ruilen als je niet tevreden bent, ook niet als je wilt bij betalen

Pluspunten

* VRIENDELIJKE BEDIENDEN * HEEL PROFESSIONEEL * GROTE BEREIDHEID OM TE HELPEN * IK BLIJF IN ELK GEVAL EEN TEVREDEN KLANT, EN DIE IS ER TWEE WAARD !!!!

Pluspunten

Excellent

Je conseille tout le monde de découvrir ce grand magasin

Pluspunten

Mathijs deed een fantastische job!

Positif

Très bon accueil, bonne réceptivité du service client qu était pret à faire revenir un technicien pour terminer le raccordement de la tele à internet (seul les chaînes tele fonctionnaient).

Suggestions

le service de livraison estexpéditif (en raison de la charge de travail) : le raccordement de la télé n'a pas été faite pour ce qui concerne le branchement internet de ma smart TV. J'ai trouvé la solution en cherchant moi-même.

Pluspunten

Ik kwam slechts enkele minuten voor sluitingstijd aan in de winkel, en had eigenlijk enkel de bedoeling wat informatie in te winnen. Desondanks maakte jullie collega onmiddelijk tijd vrij om me te helpen en te adviseren. Hierdoor kon Ik dadelijk beslissen en konden we de koop laten doorgaan. Iedereen was zeer vriendelijk en behulpzaam. Een dikke pluim en dus een vette tien!

Pluspunten

Wij zijn heel tevreden over het team van Wetteren .super vriendelijk en heel behulpzaam

Positif

Tres sympathique et tres serviable...ce fut un plaisir

Pluspunten

zeer vriendelijke personeel behulpzaam echt een super winkel

Pluspunten

Een foto van de website waar een artikel goedkoper werd aangeboden volstond om binnen de minuut te beslissen dat ik het toestel aan dezelfde gunstige voorwaarde kon kopen. Een "universele" houder (TomTom) voor GPS bleek niet geschikt te zijn voor mijn wagen; geen probleem, want uiterst vlot werd het toestel teruggenomen. Dat deze beide tegemoetkomingen op dezelfde dag gebeurden heeft alle beweringen van Krëfel in mijn ogen 100% betrouwbaar gemaakt.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Personnel accueillant, professionnel et patient. J'ai eu une bonne expérience et je suis très satisfaite du service. Le site internet est également bien clair et perment d'effectuer une recherche avec filtre très efficace.

Suggestions

Le rayonnage est très clair, par contre il manque une identité propre à Krefe au niveau de l'aménagement (rafraichir les matériaux présents dans le magasin, comme le carrelage...)

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Dat het personeel steeds niet komt vragen wat je nodig heb. Je kan er rustig winkelen. De het meeste personeel is zeer bekwaam.

Heb een afwasmachine gekocht en een goede verkoper gehad. Een airfryer van Philips gekocht, en was eens gaan kijken, hadden verkoopster en raadde mij een heel andere merk aan als ik nu heb. Beweerde zelf dat Philips kwalitatief slechter was.. Later een andere verkoper en raadde mij de Philips aan, heb ook een oplaadbare dyson stofzuiger gekocht door hem en heel goede uitleg gekregen weet zijn naam niet maar is een topverkoper..!

Pluspunten

Bij het filiaal in Boortmeerbeek Zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam

Samenwerking met mechelen Kan veel beter

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Klantgerichte service !

Pluspunten

Veel keuze, prijs-kwaliteitverhouding heel goed, vriendelijk personeel die een goede uitleg geeft . Wij kopen alles bij krefel.

Pluspunten

Er was iets mis met mijn frietpan en krefel heeft het heel goed opgelost. Kreeg een nieuwe pan (viel nog in garantie)

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Je me suis rendue chez Krefel (Mons, grands prés) pour acheter un ordinateur. Une vendeuse, pas très sympathique, pas souriante du tout, s'est chargée de la vente. Elle m'a proposé le pack OFFICE, 99euros par an ou 145euros à vie. Je lui demande un peu son avis, elle n'a pas d'avis et préfère ne rien dire. Elle va chercher le pc que je souhaite. Un collègue vendeur arrive, très souriant, très aimable ! Je lui demande mon avis et m'a répondu très honnêtement, pour le peu que je vais m'en servir, cela n'est pas vraiment nécessaire. De plus il me rappelle le prix, et étonnement le prix à l'année diminue à 75euros... Ce fut une expérience très agréable, j'achète déjà un pc à 699euros ! je n'ai pas besoin d'une vendeuse qui veut absolument faire des sous ! Elle clôture la vente comme elle l'a commencé, sans sourire, ni formule de politesse ! Dommage que tous les vendeurs ne sont pas aussi sympathiques que le monsieur que j'ai eu la chance de rencontrer. OK les techniques de vente sont importantes mais il est important d'écouter le client avant tout :)

Suggestions

à améliorer pour certains vendeurs : le contact client !

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, ruim assortiment, heel vrijgevige kredietopties. Ik heb een kwaliteitsvolle laptop kunnen aanschaffen op krediet terwijl ik geen job had; dit is op andere plaatsen onmogelijk.

Positif

Je connais très bien Krefel, j'y retourne

Suggestions

Il y a un hic, ma carte Krefel était périmée, j'ai téléphoné à Santander, et on m'a répondu que c'est Krefel qui devait en faire la demande chez eux. A bon entendeur pour la prochaine fois. Merci

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede prijzen

44 Steenstraat

Humbeek 1851