Très bon produit rapport qualité prix

Contente de mon achat conseillé par le vendeur Sébastien de Gosselies qui a recherché pour moi la hotte en pub et rencontrant tous mes souhaits. Facile d'entretien ,puissante ,pas trop bruyante , très puissante à grande vitesse mais aussi malheureusement alors un peu bruyante.

Super en eschop

Je trouve que votre service en ligne est un ++++++++++++++++++++++ car vous avez un service super compétitif BRAVO POUR VOTRE SERVICE Mrs BLAISE

Een goed product als baardtrimmer

Enkel het gebruik als haartondeuse valt wat tegen.

De grill en mixer die we hebben gekocht zijn goeie producten. Prijs kwaliteit zeer goed

Ik heb onlangs een printer gekocht online bij krefel & was verbaasd van de super snelle levering ondanks corona tijden ... Alsook van de printer ben ik tot nu toe heel tevreden, het gaat mij meer aanmoedigen komende tijden ook online te kopen 😉😊

Super goe machineke

Hallo, Na 40 jaren dienst heeft mijn wafelijzer/croque-monsieur machine het begeven. Nieuw aankoop bij jullie gedaan. Prima toestel en gemakkelijk in onderhoud. Bestellen via online zeer gemakkelijk. Levering ok ( iets later maar daar konden jullie niets aan doen in deze moeilijke crisistijd Corona). Ik heb al croque monsieur en lekkere wafels gebakken. Alles super lekker

geduld

ik had een smartphone en het hoesje samen besteld, het hoesje was op de dag dat het beloofd was geleverd ik blij als ik mijn pakje kreeg tot ik binnenin keek alleen het hoesje grote teleurstelling daar op de site stond dat het in voorraad was, er was geen bericht dat mijn smartphone later zou komen , maar na wat schrijven heb ik mijn smartphone 2 weken later toch gekregen , ik ben nu een zeer tevreden klant.

bestelling keukenrobot

donderdag besteld en vrijdag geleverd , zelfs in Coronatijd

Ben zeer tevreden

super

veel mogelijkheden, veel koppen , stevig degelijk toestel , oogt ook mooi

Goeie service

super a installer

pour le prix belle résolutions photos etc dommage il n'y a que 2 cartouches nb+cl pris de renouvellement +/- 25€

a good selection of home appliances

We always buy home apliances at Krefel. Because we are certain of the quality there. And in case of any problem we can exchange the defected machine.

Service top

Le service cher krefel est toujours au top un peux d'attendre mai sa peux aller !! Vu le confinement mon dernier achat a été fais sur internet mai malgré le confinement le service a été rapide et plus que conforme au avis

la perfection n'est pas de ce monde, merci

je commande je reçois, délai ok

Had het adres fout noteerd maar Krefel heeft toch hun uiterste best gedaan om de friteuse tot bij ons te krijgen! Bedankt daarvoor.

Perfecte afhandeling

Alles liep zoals het hoort. Zeer groot gebruiksgemak. Kortom perfecte shop/webshop.

Binnen een dag geleverd ondanks Corona crisis!

Had last minute een aantal verjaardagscadeaus nodig. Bij andere webwinkels was het niet mogelijk om de producten de volgende dag al te laten leveren, maar bij Krefel was dit geen probleem. Perfecte service! Merci.

Uitstekend materiaal voor beste prijs

Snelle levering Vriendelijke bezorgers Beste diepvries voor goede prijs

Super content

Alles werkt goed Je kan foto van je zelf of dierbaren erop zetten, Mooi rond je arm niet zwaar. Zeker aan te bevelen. Ik heb een samsung smartwatch gekocht bij hen.

Parfait

Parfait bon produit livraison ultra rapide merci

Super snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

Geen dienst na verkoop

Bestelling ontvangen maar 1 onderdeel zit niet in de verpakking waardoor het toestel niet bruikbaar is. Via de telefoon neemt niemand op, na 10 minuten is de lijn gewoon verbroken. E-mails worden al meer dan 3 weken niet beantwoord. Welke service??

M

J'ai passé une commande le 15 avril on est le 23 avril et je n'ai rien reçu. J'appelle: un répondeur qui vous fait patienter 10 minutes et puis ça coupe. Impossible de les joindre et par mail pareil aucune réponse après plusieurs jours. Très déçu avant même d'avoir reçu mon robot. J'ai commander d'autre chose chez la concurrence et là les délais étaient correct et même rapide vu le contexte actuel. N'envisage d'annuler la commande ce jour si je n'ai pas de nouvelles. car je peux l'avoir samedi ci je commande ce jour chez la concurrence et au même prix.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Een heel goede ervaring

Product is volledig volgens onze verwachting en ook een snelle levering. Dus heel tevreden

44 Steenstraat

Humbeek 1851