AirPods 2

J'ai acheté les airspods pour l'anniversaire de mon compagnon. J'ai commandé cet article le 17 avril et je les ai reçus 4 jours après, ce fut très rapide malgré le confinement. Il est satisfait du produit, tout va bien rien a déclaré. Merci pour vos services

T Zeer tevreden over de aankoop van de tondeuse. Ligt goed in de hand, de kammen kan men uitwassen. Na 3 x gebruik geld terug verdient van de kapper.

Prima wasmachine

Mijn wasmachine, van drie jaar oud, was op een zondag (tijdens de lockdown) stuk. We hebben online dit wasmachine gekocht, enkele dagen later werd het geleverd . Het vorige was ook een 9 kg wasmachine en toch gaat hier nog meer wasgoed in. Als de was niet echt vuil is kan je het programma, tot tweemaal toe, verkorten.

Super en snelle service

Super en snelle service.

zeer tevreden over alle aankopen die ik al deed

een woord , steeds tevreden.

aankoop scheermachine Philips S6680

zeer goed toestel, glijdt perfect over de huid en zeer flexibel en soepel; ook vorige toestellen bij Krefel gekocht en steeds goede service, geen problemen bij een defect en goede prijs-kwaliteit; dit toestel is tesamen met de andere Philips shavers een echte aanrader

Perfect!

Zeer handige tondeuse! Ideaal voor corona-kapsels bij te werken

Service trekt op niks

Ik probeer al een maand elke dag proberen bellen om een uitleg te krijgen over mijn bestelling. Maar ik krijg geen antwoord en ik heb maar een keer iemand aan de lijn gekregen in de maand en die had geen deftige uitleg kunnen geven en nu wil ik gewoon mijn bestelling annuleren en dan gaat dat niet!!!!!

Service parfait, malgré les restrictions dues à la crise du Covid-19.

En ces temps troublés, je ne pensais pas que nous pourrions être satisfaits aussi vite. Commande passée sur le site de Krefel sans aucun problème, Livraison effectuée très vite (2 jours après), livreur masqué et porteur de gants très sympa . Merci pour l'excellent service.

Niet van hun woord

Zaterdag een laptop besteld, zodat m'n kinderen toch online-lessen kunnen volgen. Speciaal bij Krëfel besteld, want zij zouden op zondag leveren. Volgens de leverdatum in de mail zou mijn bestelling dan ook op zondag 19 april geleverd worden. Heel de dag gewacht, niets gezien of zelfs geen mailtje ontvangen. Dag later 3 x geprobeerd de klantenservice te bellen, 3 x heel menu doorlopen, 3 x niemand te pakken gekregen. Ook bij Krëfel/levering niets terug te vinden. Nogmaals geprobeerd te bellen; weer niks. Nogmaals geprobeerd bij Këfel/levering: hij wordt 22 april geleverd. PAK NIET UIT MET 'LEVERING OP ZONDAG' ALS JE JE NIET AAN JE WOORD KUNT HOUDEN !!! Verkooptrucjes! Had ik het geweten had ik ergens anders besteld. Zelfs geen mailtje gekregen om te melden dat er vertraging is.

Commander un ordinateur

La livraison c’est fait assez rapidement malgré ce qu’il ce passe en ce moment avec le covid-19

Vlotte service! Top

Ik heb een gsm besteld voor mijn opa, op woensdag avond en diezelfde week op vrijdag, keurig afgeleverd! Top! Zeker in deze corona-tijden is levering op een vooraf afgesproken tijdstip niet gemakkelijk, maar Krefel is het gelukt! Merci!

Très bonne

Bon appareil livraison rapide super contente

Top product, zeer goede prijs-kwaliteit

Zeer duidelijke handleiding om de default instellingen in te stellen zoals warme, sterkte, stand-by tijd, enz... Gemakkelijk in gebruik. Groot waterreservoir. Uitstekende koffie.

très bonne expérience

toujours bien servi services impeccable

Schept vertrouwen

Het product online besteld en de beschrijving, afbeelding van het toestel komt zeker overeen met de werkelijkheid. De levering werd tijdig aangekondigd en de bestelling werd netjes afgeleverd in een veilige verpakking. De samenstelling van de verschillende onderdelen wijzen zichzelf uit en het wisselen van borstels gebeurt in een klik en een wip. De zuigkracht kan aangepast worden indien nodig, al vreet dat wel meer energie natuurlijk, wat men gewoon in gedachten moet houden. Het toestel kan snoerloos gebruikt worden en is zeer licht van gewicht, wat het heel comfortabel maakt, zeker als je het via de trap naar een andere verdieping moet overbrengen. Heb spijt dat ik het al niet eerder aankocht. Reuzeblij !!!!

Heeeeeeel tervreden!!!

Supersnelle levering zeer tevreden zoals altijd!!

Goede en krachtige stofzuiger

Goede stofzuiger, met veel hulpstukken. De turbo plus zuigmond reinigt tapijten heel grondig, ideaal voor als je huisdieren hebt. De afneembare stofbak is gelakte reinigen.

prijs kwaliteit is in orde

een super stille wasmachine- goed en eenvoudig overzicht om programma's te kiezen

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service. Ongeacht de corona was mijn pakje er zoals beloofd.

Achat fait en ligne à cause du confinement.

Après avoir posé qlq questions sur Facebook via messenger, j'ai passé commande et 2 jours plus tard je recevais mon four. J'en suis ravie, il est tel que présenté sur le site, je recommande krefel !

Bestelling vlot geleverd

Bestelling online gedaan en paar dagen later reeds ontvangen. Zeer tevreden !

achat par correspondance

tout s'est passé d'une façon impeccable livraison avec un jour de retard mais pardonnable en ce moment. Toutefois l'achat ne convient pas comme bien souvent par les achats par correspondance, cet achat va être retourné par Bpost et attendons la suite...remboursement etc..

goeie service

goeie service

zeer tevreden zal zeker nog kopen bij krefel

zeer tevreden

44 Steenstraat