Snelle levering, ondanks coronaproblemen.

Rapidité

L'enquête me demande d'apprécier un achat en magasin, alors que j'ai commandé par internet... Les questions n'étaient donc pas pertinentes dans mon cas. Je tiens à communiquer mon entière satisfaction de vos services ! Rapidité de livraison, suivi du colis, prix démocratiques et produit de qualité ! Je vous recommanderai auprès de mes connaissances. Merci !

Perfect Philips

Perfect product

Very good

Service and delivery very good. Thank you

Bestelling gedaan op 8 april op 15 april nog nietsontvangen

Eerste maar zeer slechte ervaring

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Slechte service

Op 5 april een online bestelling gedaan. De levering zou plaats vinden op 7 april. Het is ondertussen 15 april en nog steeds niks ontvangen... Wanneer ik bel naar de klantendienst krijg ik niemand aan de lijn, en hangen ze na een tijdje op. Op een e-mail antwoorden ze ook niet. Bij andere bedrijven lukt dit wel, waarom bij jullie niet?

Très bon accueil et personnel très professionnel

J ai été bien conseillé pour l achat de ma TV et j ai été très bien accueilli des mon arrivée en magasin. D ailleurs j achète toujours mon electros chez Krefel

Bestel via internet. Aflevering correct op de vastgestelde datum. Vriendelijke, hulpvaardige kerel.

Très satisfait de mon achat

Première fois que je commande en ligne , facile, rapide ( respect des délais ) , excellent service

Gebruikt en onvolledig product ontvangen!

Vandaag mijn toestel ontvangen en het bleek een toestel dat al gebruikt was. Ontbrekende vijzen, geen handleiding, orderbon van vorige klant, niet meer plakkende afsluitingen, beschadigde doos, enz. Een regelrechte schande dat men zoiets durft aanbieden.

Kon beter..

Tijdens de corona-tijd heeft mijn smartphone het begeven en heb een iPhone 11 Pro Max besteld twv 1.400€ Ik ben niet tevreden over de verzendingswijze! Deze zat in zijn originele verpakking gewoon los in een postpak van Krefeld. Deze heeft dus de hele weg van bij het distributiecenter tot aan mijn voordeur door deze doos geslingerd! Mn had op zn minst wat papier of bescherming kunnen aanbrengen!!

Levering laat op zich wachten

Ik heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst die op 6/4 zou geleverd worden. Op 6 april kreeg een e-mail dat mijn bestelling verzonden was, maar er kwam niets. Op 10 april kreeg ik opnieuw een e-mail dat bestelling verzonden was, gevolgd op 12/4 door een mail van B-Post dat pakje geleverd zou worden. Volgens de website van Krefel zou de levering gebeuren op 14/4, maar volgens de track & trace van BPost is pakje nog niet verzonden. Ik word echt nerveus van foute informatie. Als levering niet tijdig kan gebeuren, wil ik dat gewoon weten, zodat je je daar kan op instellen. Nu schuift de levering altijd maar op.

Content de mon achat

Commandé via le site de Krefel, Tres content de l'achat, efficace, rapide et super pratique pour ses grandes plaques. Livraison dans les temps malgré le surplus de boulot de la poste.

Toujours serviable & efficace

Vos services sont toujours appréciés par notre famille depuis plus de 15 ans... Maintenant je suis juste un peu déçus de n'avoir aucun avantage sur nos achats en tant qu'acheteur régulier de longue date !

Bon service et disponibilité des marchandises

Tout est rapide pour la commande internet, très bien.

Top kwaliteit

top kwaliteit voor de prijs

Vlotte levering ondanks corona

Spijtig dat de levering beperkt werd tot afzetten wegens corona. Ik had zelf de machine afgekoppeld. Dan werd de oude machine toch meegenomen en de andere gewoon binnen gezet. Mijn zoon is de machine komen installeren en alles werkt prima.

commande passée jeudi 17h30 et reçue le lendemain matin par la poste, sans aucun problème pourtant nous sommes en confinement. Merci Krefel pour votre rapidité, jamais eu de problème chez vous.

Super snelle service

Mijn bestelling was super snel geleverd

goede en vriendelijke service, ook in deze coronatijd !

De leverancier was heel vriendelijk en gaf mij verstaanbare uitleg over hoe de wasmachine werkt. ideale service, vooral in deze drukke corona tijd. Dank U wel.

Gewoon top.

Bestelling op tijd geleverd. Zoals altijd, zeer tevreden over de service van Krefel. 👍👍

Correcte verkoopswijze

In maart wasmachine gekocht, in april droogkast, 2x op juiste afgesproken datum en uur geleverd + nodige uitleg gekregen door man van de leveringsdienst. Zelfs in deze moeilijke tijd bleef de man rustig en vriendelijk. Het ging zelfs om 2 verschillende personen.

bien

bien