Correcte afspraken en aflevering

De bestelling en de aflevering is vlot verlopen

très mauvais ne commandez jamais chez krefel

de1 je commande un smarphone, en disant que je l'aurai le lendemain de2 pour les avoir au téléphone, il faut avoir de la chance de 3 c'est reporter à 3 jours plus tard de4 c'est de nouveau reporter encore de 2 jours de 5 de nouveau 2 jours encore reporter je vous dit à fuire krefel allez chez vandenboore beaucoup plus sérieux plus jamais chez krefel honteux pour une enseigne de cette taille sébastien grenson 0 étoile

Prijs vs kwaliteit: heel goed

Gemakkelijk in gebruik. Verschillende standen, zowel bij kneden als kloppen.

Goede kwaliteit en snelle levering

zeer snel geleverd

geleverd volgen s afspraak

Achat en ligne pendant le covid

Achat rapide Livraison éclair Livreur super et prudent

Serio ed affidabile

Ho fatto un acquisto on line. E' stato facile ed il pacco è arrivato nei tempi previsti

• Ci consiglieresti? Si

Overzichtelijke webshop en snelle correcte levering.

Overzichtelijke webshop waar ik snel vond wat ik zocht en snelle correcte levering de volgende dag.

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Geachte, de levering van de tafeldiepvriezer was buiten verwachting, de door u opgegeven dag en uur van levering klopten, de chauffeur was correct en vriendelijk ook in deze moeilijke tijden. Wat betreft het toestel; met AEG weetje dat je degelijk materiaal in huis haalt. De omschrijving van dit artikel op jullie website was precies en juist. Dank u.

Redelijk

Zeer goede verkoopster in de winkel Geen goede service aan telefoon, nogal brutaal. Goede service ivm levering. Niet volledig akkoord met tekst op factuur... Plastiek verwijdert en toestel aangesloten in niet ok.

Handig te gebruiken

Geen zware haardroger, handig met dat koord dat er terug in gaat!! Blaast goed

Achat gsm

J ai commandé un gsm et une tv et j ai été bien conseillé

Super!!

Zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk apparaat . Geen ervaring vereist . Aanrader en zeer correcte prijs! Topresultaat!!

Super !!!!

Gisteren besteld, vandaag in huis - wat een service in deze periode !!!!!dank aan alle medewerkers van krefel voor deze inzet .

Tevreden

Top stofzuiger

Hele goede snelle service !!!

Blue ray dvd speler, hele goede kwaliteit en prijs. Uiterst snel en vriendelijk geleverd in deze corona tijden. Heel GOED !!!!

Kan terug tv programma s volgen die niet ondertitel worden Geweldig

Eerste keer online bij krefel en echt top ! Super snel geleverd en blij van mijn aankoop

Na plaatsing onverwachte facturen in de bus

We waren zeer tevreden over de ontvangst in de winkel in Ninove. We werden prima begeleid door Eveline. De plaatsing gebeurde op de afgesproken dag. Men liet ons echter drie dagen drie parkeerplaatsen huren, wat ons behoorlijk wat geld kostte, dus gingen we ook van de veronderstelling uit dat het werk drie dagen zou duren. De plaatser werkte twee volle dagen, maar omdat een muur in de kamer nog niet droog was, moest hij niet de dag nadien, maar twee weken later nog eens terugkomen. We kregen daarvoor onverwacht nog een factuur van 106 euro verplaatsing erbovenop. Krëfel beweert dat er toch maar twee dagen plaatsing nodig was en dat de extra factuur betaald moet worden... Dus laat zeker en vast noteren hoeveel werkdagen men zal voorzien, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Top product .....

Heel gemakkelijk om zonder strepen je ramen te kuisen Ze geven er een spuitbus bij met opzetstuk maar dat gebruik ik niet nog altijd beter met een gewone spons en daarna met het apparaat en alles is zo weer proper ( Spuitbus met de vloeistof gebruik ik wel )

Zeer fijn

Zeer tevreden en de levering geef mij maar terug dezelfde persoon die het gebracht heeft ik zou direct opnieuw kopen bedankt Allen

teleurgestelt

Het is spijtig te melden dat ik ontevreden ben over de service na verkoop. Ok het is corona crisis en voor niemand gemakkelijk. Mijn koelkast is in panne gevallen en ik heb naar de klantendienst gebeld waar niemand opnam. Ook al staaat op de site dat die elke dag bereikbaar is. Ik heb dan een mail verzonden waar niemand op antwoorde. Dan nog maar eens gebeld en na 15 minuten eindelijk iemand aan de lijn gehad. De reparatie zou op 1/4 uitgevooerd worden. niemand gezien, dan maar naar samsung gebeld, daar stond nergens een afspraak gemeld. Ik zit hier nu zonder koelkast, in corona tijd mag je je niet te veel verplaatsen om boodschappen te doen... ik kan niet anders eten kopen voor 1 week zonder koelkast gaat niet. Ik stuur nu dit bericht in de hoop dat men mij kan helpen. Als dit niet lukt dan weet ik het niet meer.

Super droogkast

Super mooi droogkast

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Très bien

Impec

Pervect Altijd tevreden bij jullie

Ik koop altijd bij krefel Altijd lieve personeel en super snelle levering. Top Bedankt

44 Steenstraat

Humbeek 1851