Verkoper was vriendelijk en behulpzaam

Top service!

Klantvriendelijk, levering op tijd! Gewoon top service!

Venu, vu, servi

Clair, rapide, juste, bon marché

Achats smartphone et divers

Krëfel Wavre-Bierges, un dimanche... Avec Serge qui nous a d'emblée aidé, conseillé. Sens de l'humour, respect du client et de ses réels besoins. Serge n'est pas simplement un "vendeur" d'articles mais en plus, il donne des précisions. Il a de la patience, reste souriant et surtout... à l'écoute. J'ai fréquenté quelques Krëfel, notamment à Bruxelles et Zaventem, je ne vais plus qu'à Bierges où l'ensemble du personnel est simplement chaleureux et humain. Merci et bonne continuation.

Toujours bien conseillé dans une bonne ambiance.

Presque tout notre électro ménagé vient de chez Krefel. Nous sommes très satisfait de l'accompagnement et de la compétence du personnel.

Top in service !

Beste en de vriendelijkste service dat er is! Indien ik iets nodig heb van elektronica is krefel het eerste winkel die ik bezoek.

Machine ok, dienstverlening niet

Machine werd geplaatst maar men moest een stuk afdoen van de plint. Die werd niet vastgezet met als gevolg dat deze regelmatig valt. Het handvat van de deur werd terug aangezet maar staat wat los. Ik heb reeds 2 maal mail gestuurd naar Krefel maar kreeg nog steeds geen antwoord. Machine is betaald en de klant kan blijkbaar de pot op. Afin, zo komt dit toch over.

We werden geholpen door verkoopster Balcaen Yalenka, we kregen een duidelijke correcte uitleg, vriendelijk, doch niet opdringerig! Zeker een aanrader! De overige collega's waren vriendelijk aan de kassa.

Een winkel waar je niet zomaar een nummer bent !

De verkoper heeft mij super goed geholpen met het uitzoeken van de juiste kookplaat. Hij heeft er zijn tijd voor genomen, alles goed uitgelegd. Eindelijk nog iemand die een klant weet te behandelen als een mens en niet als een nummer. Super tevreden!

Professioneel, to the point, vriendelijk, behulpzaam.

De productadviseur nam voldoende tijd om mijn noden te analyseren en vervolgens een passend product voor te stellen met nadien een vlotte administratieve afhandeling. De levering aan huis verliep vlekkeloos en stipt. De grotere toestellen werden tot op de eerste verdieping op hun plaats gebracht. Zeer vriendelijke chauffeur en bijzitter. Even dacht ik dat de personenweegschaal niet correct functioneerde. Een productadviseur nam mijn twijfels weg door mij te adviseren de weegschaal op een harde en effen ondergrond te plaatsen ipv op een matje. De nagel op de kop.

Personeel is steeds op zoek naar het beste product (prijs/kwaliteit) voor de klant !

Telkens wordt ik verrast door de dialoog die ontstaat om tot een conclusie te komen bij aankoop van een toestel. Hiervoor is professionaliteit en expetise (productkennis) nodig om een klant te overtuigen. Ik ben uiteraard zeer tevreden over deze begeleiding van keuze - tot aankoop en levering.

Super tevreden met mijn aankoop

Snelle verzending goede uitleg gekregen zeer tevreden

Heel goede service

Heel vriendelijke verkoopster en heel goeie uitleg een dikke pluim voor charline 👍👍😘

Personnels compétents

Personnel agréable et compétent

HEEL TEVREDEN

Goed onthaal .goede uitleg .tevreden over aankoop

Supervriendelijk team

Degelijke informatie en supervriendelijk

Duidelijk

Goede informatie over de producten die ze verkopen en klantvriendelijk

Manager très accueillant, compressif

Suite à une commande de cookeo passée sur internet et non reçue à la date prévue. Le manager et son collègue ont été très compréhensif et très professionnel. Je recommande sans hésiter ce magasin

Ik ben souper te vrijden van allas di van krefel ook van de personnel ba dant voor groejis

Gewoon geen concurrentie mogelijk.

Zalig winkelen

Comme d’habitude très bon service

Votre vendeur Maxime au top super gentil serviable et de bon conseil. Merci .

Temps d’attente

Très peu de personnel, présent au magasin. Beaucoup de temps d’attente pour avoir des renseignements sur le produit.

Super tevreden!!!

Super tevreden

Prijs kwaliteit heel goed

achat et mise en place lave-linge whirlpool

Commande effectuée le lundi matin dans le magasin de Rocourt. Livraison et placement effectués le mercredi matin. Compétence, rapidité et sympathie du personnel tant du magasin que des livreurs.

44 Steenstraat

Humbeek 1851