Bijna top!

Werd goed geholpen nadat ik zelf verkoper had aangesproken, deze deed alle moeite om mijn vragen te beantwoorden. Jammer dat mijn wasmachine niet binnen de 48 uren geleverd kon worden... maandag besteld, donderdag geleverd... Tevreden over mijn nieuwe machine.

G E W E L D I G

Wij zijn vandaag 25/02/2020 naar de Krefel Boomsesteenweg 651, 2610 Antwerpen gegaan wegens ontevredenheid over een product (elektrische plooifiets). Toen we daar aankwamen werden we meteen gehoord en serieus genomen ivm met onze klacht. De werknemers waren zeer klantvriendelijk, vooral de manager Dennis. Hij heeft ons enorm geholpen en dankzij hem ben ik meer dan tevreden naar huis gegaan. Hij heeft mijn dag gemaakt met zijn vriendelijkheid en enthousiasme. Moest je dit lezen Dennis, wil ik je nogmaals enorm bedanken.

bon

A Libramont, chaque fois bien accueillie et bien conseillée.

Toujours agréable d'acheter sur Krefel

Cette fois un achat en ligne, très satisfait du délais et du produit acheté Puis passé au magasin à Marche pour une information complémentaire. Très bon service dans les deux cas

Great experience.

In my opinion, is the best place to buy in Belgium! I always have a great experience buying at Krefel.

zeer tevreden !!!

zijn zeer corect met mijn besteling

mes appareils viennent tous de chez Krefel

vraiment toujours satisfait

Altijd vriendelijk en goede servise .

Al je naar de krefel komt is er altijd iemand die je het goede aanbied . Als je iets wenst te kopen en ze zeggen dat het andere toestel iets meer kan , mag je kiezen wat je wenst te kopen en dringen ze niet aan om duurdere toestellen te kopen . Geven goede aankoop service . Ook de garantie is er vlug als er iets aan je toestel is . Is zeker aan te raden om daar iets te kopen .

Goed in de winkel - goed bij de levering (zie mailtje)

In de winkel goede uitleg, extra overtuigend voor de garantieverlenging, extra kosten voor levering en terugname oud toestel hoog in vergelijking met concurrentie. Levering binnen de voorspelde tijdsspanne op zaterdag 22/02/2020, tekst op leveringsmelding niet helemaal juist : niet echt uitgepakt en niet geïnstalleerd (zelf gedaan na vertrek van uw medewerkers) !

Alles top

Zeer vriendelijk en alles was zeer goed inorde.

Super vriendelijk!!! Björn mijn favoriet, de beste.

Verhuisd naar Stevoort, ( van Canada) eerste keer naar Krefel en direct meegevallen. Had voor de eerste keer een verkoper met de naam Björn, en ik was super tevreden met hem! Help mij gelijk nooit iemand had gedaan..... niet alleen dat maar heel tevreden met alles wat ik gekocht heb. Heb nieuwe klanten naar daar gestuurde ook... aanrader.

tres bien

Le personnel dans la personnel dans la commercial est sérieux et enthousiaste, enthousiaste et patient. Le produit est garanti.

Tevreden

Enkel de toestellen in de winkel werden aangeprezen. Wel vriendelijk. Levering binnen de aangegeven uren. Aansluiting hebben we zelf gedaan.

Zeker aan te raden

Handig en gebruiksvriendelijk toestel.

Grote toetsen.

Zeer degelijke en goede service!

Zeer degelijke uitleg over de aangekochte producten.

Service ! Vriendelijk en behulpzaam personeel ! Perfecte installatie !

Nihil !

IK KEER TEVREDEN TERUG!

IK KEER TEVREDEN TERUG!

Zeker is Krefel een aanrader

zeer vriendelijk personeel En bedankt Arne voor de moeite en de vriendelijke hulp Gekocht in de Winkel St. Denijs Westrem

zeer tevreden

perfecte uitleg gekregen en zeer goede prijzen, veel keuze en vriendelijk personeel

Très bien

Personnel à l'écoute, patient et expérimenté, souriant et accueillant, je recommande car franchement très bonne expérience, je me suis senti à l'aise et plus que bien traité

Goede service en vriendelijk

Alles was top

goeie service

goed geholpen

Satisfait

Je recommande krefel sans hésiter, d'ailleurs je ne vais plus que chez eux pour mes électroménager car vraiment plus que satisfait

Service super

servie ok